Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Napunila sam 22 godine, zaposlila se, uživala u životu… Posle egzibicije koju sam imala u vozu pre nekoliko meseci, videla sam se još dva puta sa oženjenim tipom koji me je maltene silovao u prljavom WC-u međugradskog voza dok su mu dva kupea dalje sedeli žena i deca.

Sterilnost hotelskih soba u kojima smo se sastajali posle toga, učinila je da nestane čar sasvim solidnog seksa koji mi je pružao, ali koji mi je izgledao gotovo nebeski dok me je tucao u tom vozu. Išla sam dalje, jedan tip, drugi tip, ništa ozbiljno, ništa što bi me posebno zaintrigiralo i zadržalo u nečijem naručju.

Sasvim slučajno pre nekih dva meseca upoznala sam jednog klinca, imao je jedva 19 godina, visok, zgodan, dečački osmeh koji je razoružavao, bio je vrlo direktan, rekao je da mu se sviđam, da bi voleo bolje da me upozna, prihvatila sam njegovo pomalo naivno udvaranje i već posle drugog viđanja, kresnuli smo se u stanu njegovih rodielja koji su otišli za vikend van grada. Umeo je sasvim pristojno da koristi „stvarčicu“ kojom je bio lepo obdaren, a mene je palila već i sama pomisao da me tuca klinac.

Naravno krasila ga je i napaljenost i entuzijazam svojstven njegovim godinama. Nikada mu nije bilo dosta. Tucao me je na trosedu u dnevnoj sobi, na kraju obrzirno ga je izvadio i svršio mi po stomaku. Kada smo posle petnestak minuta otišli da se zajedno tuširamo, uzela sam ga u ruku i nežno mu ga oprala. Već posle prvih dodira on je ponovo bio spreman, klekla sam u kadi i pušila mu. Tucao me je nabijenu preko veš mašine njegovih roditelja od pozadi. To je bilo jedno sasvim lepo provedeno veče. Na kraju mi je pozvao i taksi i galantno platio vožnju. Sledećeg vikenda smo ovo ponovili, nisam se žalila, on je bio moja mala i slatka tajna. Insistirala sam naravno da sve ostane među nama, nisam želela da ga upoznajem sa svojim društvom, takođe nisam imala nikakve ambicije ni da upoznajem njegovo.

Ponovo smo se videli posle nekoliko dana, otišli smo na piće u centar grada gde su bile male šanse da naletimo na nekog poznatog. Sedeli smo i zezali se, bez ikakvog držanja za ruke, dugih pogleda i sličnih emotivnih sranja. Odjedanput iza leđa mog pratioca pojavio se neki dečak, pozvao ga po imenu, on se okrete i osmehnu. Bio je to njegov brat od tetke, slučajno je prolazio i primetio ga u kafiću pa je došao da se javi. Pitao je da li mi smeta da sedne sa nama, nisam imala ništa protiv. Imao je osamnest godina, trenirao fudbal i još uvek išao u srednju školu. Sedeli smo još nekih pola sata, a onda se razišli pošto je roditeljski stan bio zauzet sve do vikenda. Moj klinac me je zvao dva dana kasnije da me pita da li bih za vikend došla kod njega kući na kafu. Rekoh mu: „nemoj da me tako folirantski zoveš na kafu, reci zašto me zoveš“.

Pročitaj i ovo:   Seks sa dvije konobarice u skladištu lokalnog kafića

– „Hoću da te jebem, hoćeš li doći?“

– „Naravno da hoću. Šta ti radi onaj slatki brat?“

– „Nemam pojma, nisam ga video od onda, i nadam se da se ne ljutiš što se onako pojavio. Stvarno nemam ništa sa tim.“

– „Ma u redu je on, nema problema, pozdravi ga kada ga vidiš…“

Došla je i subota, bio je lep i topao dan. Istuširala sam se i stala ispred velikog ogledala. Moja dugačka, smeđa, blago kovrdžava kosa, zelene oči, sjajna i zategnuta koža, male ali čvrste grudi, tamne bradavice, duge i lepe noge, ravan stomak, depilirana pica … bila sam zadovoljna svojim izgledom. Obukla sam tange, i brus u istoj boji. Minić, laganu košuljicu i sandale sa visokom i tankom štiklom, za koje mi je rekao da ga posebno pale. Volela sam da svojim mušarcima izlazim u susret na taj način, da bi mi dali što više od sebe kada se nađemo oči u oči. Pozvala taksi i za manje od pola sata bila ispred njegovih vrata.

Kao da me je čekao na vratima, otvorio ih je gotovo trenutno, ovlaš smo se poljubili dok sam prolazila pored njega.

– “Kako si se skockala, izgledaš kao avion, već mi se diže.”

– “Polako, neću pobeći nigde, zato sam i došla, ali bi mogao da mi prvo sipaš čašu vina.”

– “Naravno da hoću, sve za tebe.”

Pili smo i zezali se na onom istom trosedu gde smo se prvi put kresnuli. Počeli smo da se mazimo, povukla sam se u sam ugao prostranog troseda, i svojim golim stopalom mazila mu kitu preko pantalona, od toga se napalio kao lud. Ustao je, stao pored mene i izvadio ga, već je bio kao kamen. Uzela sam ga vrhovima prstiju, lagano ga masirala. Počela sam da mu ga ližem, lagano ga dodirivala usnama, mazila mu jaja. Uzela sam ga u usta, pušila mu gledajući ga pravo u oči, od ovoga se još više napalio. Ruku mi je zavukao u gaćice, mazio mi je picu, a onda i ušao u nju srednjim prstom. Milovao mi je klitoris. Bilo mi je prijatno, lagano sam zastenjala, dajući mu do znanja da ne želim da prestane. Lagano sam mrdala kukovima i guzom, on je uvlačio i izvlačio prst iz moje već mokre mačkice, prateći ritam kojim sam gutala njegovu kitu. Opasno sam se napalila, svukli smo se, on je sada klečao ispred mene. Svojim malim stopalom masirala sam mu kurac i jaja, jer sam provalila da ga to užasno pali. Odlepio je. Nogu sam stavila na njegovo rame, druga noga ostala mi je na podu da bih mogla da se oduprem silovitom ulasku njegovog kurca u mene. Žestoko me je jebao. Povremeno sam stiskala koren njegovog kurca da ne bi svršio prerano.

Pročitaj i ovo:   Rasna plavokosa udovica

Izvadio ga je i kao da sam lutka okrenuo me je u klečeći položaj. Nabio mi ga je odpozadi, snažno mi stežući grudi, uplašila sam se da će mi ostati masnice od ove njegove grubosti, ali nisam želela da nam kvarim zabavu. Blago sam vrisnula svršavajući, i u tom trenutku se otvoriše vrata sobe. Na njima je stajao fudbaler, njegov mlađi brat od tetke. Na sebi je imao samo majcu, bio je snažne, atletske građe, kurac mu je gledao negde prema plafonu. Nisam verovala svojim očima, skočila sam kao oparena. Bezuspešno sam pokušala da pokrijem svoju golotinju rukama.

– “Koji je ovo kurac?”

– “Rekla si da sam sladak, pa evo ti prilika i da probaš to slatko.”

– “Daj mi moje stvari.”

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Okrenula sam se ka mom domaćinu, glumeći hrabrost. Mali je već bio iza mene i hvatao me za gole grudi, na leđima sam osetila njegovu napaljenost.

– “Pustite me, molim vas.”

Fudbaler me je uhvatio od pozadi i uvalio mi prst u picu, nehotice sam se stresla od njegovog dodira. Moj nazovi ljubavnik je stao iznad mene hvatajući me za kosu i pokušavajući da mi ubaci kurac kroz stisnute zube.

– “Niko neće znati, šta bi ti falilo da te zajedno jebu dva ovakva frajera. Moj brat će biti sa tobom dobar kao i ja. Nećeš se kajati, biće ti lepo, samo budi dobra.”

Videla sam da neće prestati sa navaljivanjem, bili su isuviše napaljeni. Na kraju sam prestala da se opirem. Legla sam, fudbaler mi se našao među nogama i uvalio mi karu, jebao me je kratko dok je ovaj drugi gledao. Izvadio ga i svršio po tepihu i trosedu, očigledno je bio napaljen do iznemoglosti gledajući nas kroz ključaonicu. Na red je došao i drugi, nastavio je da me tuca, svršio mi je po grudima i stomaku. Bez reči su me pustili da odem u kupatilo da se istuširam, nisam mogla da poverujem šta mi se dešava. Vratila sam se u sobu gde su sedela ova dvojca, obukla gaćice, gledali su me zainteresovano, bez reči, očekujući moju reakciju. Nasula sam sebi čašu vina, sela i zapalila cigaretu. Domaćin je ustao i otišao da se istušira.

Pročitaj i ovo:   Gledali smo seks uživo, napalili se i na kraju i snimali grupni video

– “Hoćeš da pustim neku muziku?” – pitao me fudbaler kao da se ništa nije desilo par minuta pre toga.

– “Mnogo si dobra riba, brat mi je pričao šta ste sve radili, napalio sam se kao lud, hteo sam i ja da probam.”

– “To se ne radi ovako, kretenu mali. Mogao si lepo da me pitaš, možda bih ti i dala, a ne ovako.”

Stajao je ispred mene, kita mu je i dalje stršila u vis, mislim da je mogao odmah da me tuca ponovo.

– “Kada tvoj brat bude izašao reci mu da mi pozove taksi. Posle toga ne želim više da vas vidim.”

– “Hoćeš da se tuširaš sa mnom?”

Bio je totalno nedokazan, kada se njegov brat pojavio na vratima, pomilovao me je po obrazu i otišao u pravcu kupatila. Sedeli smo bez reči, sve dok se i fudbaler nije pojavio na vratima. Ustala sam, obukla se i rekla da mi pozovu taksi što su bez reči i uradili. Na ulaznim vratima sam se okrenula i rekla da im ne padne na pamet da pričaju o ovome jer ću ih tužiti za silovanje, i da me ni slučajno ne zovu.

Nekoliko dana nisam mogla da se povratim od šoka, ali kada sam se na kraju sabrala šta mi se dogodilo to veče, više sam se začudila sopstvenoj reakciji nego onome što su uradili njih dvojca. Slike iz njegovog stana me nisu napuštale, pomisao da su u meni praktično istovremeno bila dva mlada kurca, uzburkivala mi je krv, palila me na neki ludi, perverzni način.

Prošle su gotovo dve nedelje od tog dana, bio je četvrtak. Zazvonio mi je telefon, nepoznat broj, bio je to moj devetnaestogodišnji “drugar”, izvinjavajući se, upitao me je kako sam, i da li može nešto da učini za mene.

“Da možeš, neka ti gajba bude prazna za vikend. I pozovi brata …”…

2090cookie-checkTucala su me dva brata