Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Da sada ne bih pisala nebitne stvari ja ću skratiti priču, Ja i moj dečko smo imali poziv da za vikend idemo na jednu žurku koja je bila u kućnoj varijanti. Tu žurku je pravio lik po imenu Ivan koji je bio jako bogat a kružile su priče da se bavi raznim kriminalnim radnjama. Moj dečko mu je jednom prilikom završio neki posao i od tada ga je ovaj kao šatro zgotivio i počeo stalno da ga poziva na neke žurke, večere i izlete.

Ta žurka je trebala da počne oko 22 sata u njegovoj velikoj kući, ja sam se skockala u crvenoj mini haljini a na nogama sam nazula seksi cipele se velikom štiklom.

Sasvim sigurno da sam te noći bila jedna od najjebozvnijih cura na toj žurci tako da su sve oči bile uprte upravo u mene. Moj dečko je počeo da se naliva alkoholom čim smo došli na žurku. Dok bih ja popila jednu vodku, on bi popio po 3-4. Taj tempo ispijanja pića ga je ubrzo počeo sustizati i sve više i više je bio pijaniji. Opominjala sam ga da malo prikoči ali mi je on govorio da želi da se provede i da se opustim. Već oko ponoći je bio toliko pijan da bukvalno nije znao za sebe, pao je na krevet i tu je zaspao. Nisam znala šta da radim sa njim a onda mi je prišao Ivan, vlasnik žurke i rekao mi je da ne brinem ništa i da će ga on sa drugovima prebaciti u sobu na spratu i da će tamo malo odspavati. Tako je i bilo, pozvao je 3-4 druga koji su ga uhvatili pod miške i odneli u tu sobu.

Onda se Ivan vratio do mene i zamolio me da pođem sa njim da mi nešto kaže. Pošli smo uz neke stepenice, a sa nama su išla još trojica njegovih drugova. Mislila sam da me vode do mog dečka i ništa nisam sumnjala tog trenutka, onda su me uveli u jednu sobu u kojoj je bila velika kožna garnitura od bele kože, stala sam na sred sobe i počela da se okrećem oko sebe a onda sam upitno pogledala u Ivana.

Pročitaj i ovo:   Španska mušica

– Šta ćemo ovde ??? – upitala sam ga.

– Pa znaš …. pošto ti je dečko pijan mislio sam da se malo zabavimo, ja, ti i ova moja trojica drugara …

– Ne razumem?

– Šta ne razumeš mala – počeli su sva četvorica da se smeju.

– Četiri tvrde kite samo za tebe mala.

– Ne – uzviknula sam i krenula ka vratima ali me Ivan zgrabi za ruku i povuče nazad, uneo mi se u lice i ljutito mi zapretio:

– Mala, može da bude milom ali može i silom, zato ti je bolje da budeš poslušna i podatna.

Čim je to rekao zavukao je svoju ruku ispod moje suknjice i bez pardona mi je nabio srednjak u pičku. Bila sam uplašena ali kada je počeo da mi gura svoj srednji prst počela sam da vlažim i moram da priznam da sam se jako uzbudila zbog ove situacije.

Odjednom su se pridružila i ona trojica i počeli su svi da me drpaju, jedan me hvatao za sise, drugi mi je gurao prstenac dok me je treći vaćario za dupe …

Onda je Ivan stavio svoje ruke na moja ramena i spustio me na pod. Sada sam klečala između njih četvorice … Ivan je prvi otkopčao hlače i izvuko svoj nabrekli kurac, prišao je, uhvatio me za potiljak i stavio mi svoj kurac u usta … počeo je da mrda kukovima, kao da me jebe u usta … počeo je da mi ga gura skoro celog u usta i pošto mu je bio baš veliki ja sam se davila. I ostala trojica su povadila svoje kurčeve i čekali su svoj red. Ivan me je napušavao svojim kurcem jedno 2 minuta, a onda me je jako odgurnuo i izvadio svoj kurac iz mojih usta, ali je njegovo mesto ubrzo zauzeo drugi kurac. Klečala sam tako dobrih 20 minuta i dudlala njihove ogromne kurčeve. Bila sam sva izbalavljena od njihovih sokova i pljuvačke.

Tucali su me najbolji drugovi moga dečka na žurci

Tucali su me najbolji drugovi moga dečka na žurci

Onda su me podigli i bacili na kožnu garnituru, Ivan mi je rekao da legnem na stomak. Uradila sam tako, a on me je opkoračio, zadigao mi je suknjicu i pomerio moje tangice u stranu. Onda sam osetila da mi je po guzi sipao lubrikant i počeo da ga utrljuje rukom. Bilo mi je baš lepo dok mi je utrljavao lubrikant među guzove, a onda ih je razmako i osetila sam kako gura svoj veliki vreli glavić među moje vlažne guzove …

Pročitaj i ovo:   Tamara, Dunja i 10 muškaraca: Nezaboravni grupnjak i perverzije koje su trajale danima

– Htela sam da kažem – nećeš me valjda jebati u dupe, ali me je on preseko jakim trzajem i u jednom zamahu mi je nabio ceo svoj kurac u dupe, sve do samih jaja, vrisnula sam a onda je usledio novi šok … samo što sam otvorila usta njegov drug mi je strpao ceo kurac u usta i sve što sam mogla da uradim je samo da mumlam sa kurcem u ustima.

Počeli su obojica da me jebu, jedan u dupe drugi u usta, nabijali su svoje kurčeve sve do jaja, nije ih bilo briga da li me nešto boli, želeli su samo da isprazne svoja natekla jaja i polako su išli ka tom cilju. Jebali su me u tom jakom ritmu jedno 5 minuta a onda su obojica počeli da svršavaju u mene, jedan mi je punio guzu, a drugi je prazio svoja jaja direktno u moje grlo. Kada su konačno obojica svršili samo su izvadili svoje mlitave kite iz mene i zapalili cigarete, a druga dvojica su mi prišli.

Jedan je legao na garnituru i povukao me je na sebe, nabio mi je kurac u pičku i počeo je jako da me jebe, odmah sam počela da svršavam i bilo mi je baš lepo, onda mi je prišao i drugi i stavio mi ga je u dupe, počeli su da me tucaju, u ritmu, jedan u guzu, drugi u picu, mislila sam da ću da umrem od orgazama koji su me razvaljivali pri svakom nabijanju njihovih kita, bukvalno sam umirala na njihvim karama.

Dok su me ova dvojica razvaljivala u sendviću čula sam Ivana kako kaže:

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Jebite tu malu drolju, ona je od danas naša lična kurva i jebaćemo je svakog dana …

Pročitaj i ovo:   Jebačina napaljenih matorki sa maturantima i konobarima

Momci su me bukvalno razvaljivali svojim kitama a ja sam bila toliko odlepila da sam vrištala i molila ih da me napune spermom:

– Ahhh ahhh jebite mee, napunite me spremom kao običnu kurvuuuuuu …

Momicima nije trebalo dva puta da se kaže i obojica su počeli da prazne svoja jaja u mene … osećala sam kako mi pune utrobu i kako se vrelina razliva u mom stomaku … to mi je bilo dovoljno da počnem ponovo da svršavam zajedno sa njima.

Ahhh, ahhh aaaaaaaaahhhh – stenjala sam dok su me punili. Kada su obojica svršili samo su klonuli na krevet a i ja sa njima. Ispušili smo po jednu cigaretu a onda sam ja klekla i počela ponovo da im pušim kurčeve, za tili čas su sva četvorica ponovo bila udrvljena, ali o tome neki drugi put. Pogledaj video ovdje.

14182cookie-checkTucali su me najbolji drugovi moga dečka na žurci