Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Bilo je proljeće davne 1971. godine. Radio sam sa grupom učenika, a njihova učiteljica, žena srednjih godina me promatrala sa strane. Večernji su sati, a ja još imam snage igrati se sa učenicima, onako punom parom. Gledala je i govorila; hura za energiju! Već joj se tada u očima vidjela neka kemija, naravno u odnosu prema meni – oči su joj svjetlucale, pomamno me gledala. Već je tada imala plan za mene. Pošli smo navečer na spavanje u drugu zgradu, udaljenu 400-stotinjak metara od zgrade gdje smo se zabavljali sa djecom.

Izašli smo vani, bio je mrak. Ja sam stavio ruku preko njezina desnog ramena. Ona se okrenula prema meni i krenula sa svojim usnama prema mojim – i tada smo se poljubili prvi puta, lijepo u usta, onako strastveno. Bilo je lijepo osjećanje za mene i nada da će me ova žena večeras “usrećiti”, da će biti možda moja, da će… Išli smo dalje. Još smo se nekoliko puta poljubili, ali taj prvi je bio poseban, jer je ona to očito željno čekala.

Došli smo u drugu zgradu. Ja sam predložio da iziđemo malo vani. Pristala je, ali samo par minuta. Za to vrijeme smo se toliko puno puta poljubili, da je nemoguće izmjeriti. Meni se dobrano podigao kurac, ona ga je osjetila u dodiru uz mene, u donjem njezinom dijelu tijela, što ju je dodatno stimuliralo, razdraživalo. Onako stojeći, ljubeći se i mazeći, svršavala je. Bila je strastvena ljubavnica, iskusna u ljubavi, “onim stvarima”. Znala je kako iz muškarca izvući ono što želi. To je meni doduše i trebalo, mladom i neiskusnom. Rekla je: idemo u zgradu, čekaju nas djeca, ne želim da bude problema. Obišli smo djecu prije spavanja. Došli smo u njenu sobu. Sjeli smo na njen krevet. Opet smo se počeli strastveno ljubiti, maziti. Rekla je: znaš, ondje dolje sam svršila kako si me lijepo ljubio. Ma, gdje si naučio tako lijepo ljubiti? Nisam ništa odgovorio, već sam je nagnuo i položio na krevet. Legao sam onako u odjeći na nju. Ona je lagano raširila noge, kao da je već spremna za jebanje. Imala je obučenu trenirku, ispod hulahopke, pa gaćice. Ležao sam na njoj ljubio je, a ona je meni uzvraćala poljupce, mazila me po leđima, širila noge, uzdisala. Bilo je sve jasno – večeras će biti moja, bit će jebačine. Veselio sam se pri pomisli da ću jebati jednu lijepu, ugodnu i dragu ženu srednjih godina, da ću guštati u njezinom zagrljaju, jebanju. Nakon nekoliko “pokreta”, ja sam predložio: ajde skini malo ove hlače od trenirke! Nije se ni trenutka premišljala, dapače, jedva je dočekala malo inicijative od mene. Skinula je, ali ne samo hlače, nego sve. Ostala je gola u donjem dijelu tijela: ugledao sam je golu, vidjelo se sve i njena mala nježna pička. Izgledala je pohotna, očekivala je da joj ga što prije uvalim. Ostvaruje se moja nada i želja – draga i ljupka gospođa je spremna da budem njezin, da je jebem to večer. Ja naravno nisam ostao po strani, već sam skinuo sa sebe sve. Skočio mi je kurac kao kost. Bila je zadovoljna izgledom mojeg kurca, makar je bila noć – sve je ona vidjela, sve je osjećala: osjećala je moj miris, moj tvrdi kurac kojeg je željela imati u sebi, osjećala se moju želju da je zajašem, da je dobro izjebem. Prišao sam joj, ona je raširila noge, nježno me primila na sebe.

Prije nego sam joj ga zabio, ona ga je sasvim nježno uhvatila desnom rukom i stavila na otvor svoje pičke. Taj osjećaj ne mogu zaboraviti – lijepa i draga gospođa, leži ispod mene, uzima moj kurac, lagano ga stavlja na otvor svoje uspaljene pičke. Gurao sam ga lagano. Primila ga je sa osjećajem koji se ne može opisati – pička je bila vlažna, stišćući ga pri prodoru. Došao sam do kraja, pa opet natrag. Nabijao sam ga do kraja. Ona je lagano raširila noge, pridržavala me odozgo, pritiskala prema sebi, ljubila me i grlila. Savršeno se lijepo jebala, nježno, onako kakva je inače bila u ophođenju. Tražila je da upalim svijetlo: maco, upali svijetlo da vidiš kuda ideš, (tj. da vidim njenu pičku, da vidim kako je jebem), jer je to izgleda uzbuđuje, a ona da vidi moj kurac kako joj ga stavljam. Probali smo i to, ali na kratko. Opet je tražila da joj ga stavljam onako otraga. Probao sam i to, ali meni to tada nešto i nije bilo posebno. Prešli smo na klasičnu jebačinu. Opet sam bio na njoj, polako joj ga nabijao odozgo. To mi je tada bilo nešto najljepše; ja na njoj, jašem je i ljubim, jebem je a ona ga prima nježno i strastveno. Divota i nezaboravno!

Pročitaj i ovo:   Viki daj da se pojebemo pa ćemo onda da pričamo

Opet je bila nježna, opet ga je primila onako fino, jebala se kao prava iskusna žena, sa guštom. Uživala u jebanju, sva se pretvorila u jednu sočnu finu pičku, koju je trebalo zadovoljiti na svaki način, ali lijepo i fino, u finom ritmu, bez divljanja. To je dobrano potrajalo. Uzbudio sam se do maksimuma, nisam se mogao uzdržati – svršio sam tako što sam ga izvadio vani i svršio. Njoj je bilo jako žao: maco, zašto? Mogao si svršiti unutra, to je meni najveći gušt! Maco, volim kada mi svršiš unutra, to me čini nekako sretnom, meni je to blaženo, volim doživjeti orgazam kada mi svršiš unutra. Drugog dana – na večer, nije trebala predigra, nagovaranje, izviđanje, očekivanje. Došli smo u njenu sobu, poljubili se, pomazili i ona je počela sa skidanjem. Dovoljno je bilo par poljubaca, malo maženja, i ona je bila skuhana. Maco – već si me skuhao, znala je reći. Već je bila itekako spremna na jedno jebanje, sve je bilo jasno. Ja sam se skinuo do gola, kurac mi je ukrućeno stajao, što je nju očito uzbuđivalo. Legao sam na nju. Maco, polako – večeras ga hoću unutra, da mi lijepo unutra svršiš. Guštala je, podajući se. Ležala je, jebala se, ljubila me, a ja joj lagano zabijao, ali do kraja. E, sada pazi, kazala je – sada kad budeš svršavao, osjećat ćeš kako ga ona stišće i cijedi. Došao je i taj moment koji je očekivala – trebao sam svršiti u pičku. E, tek tada sam osjetio koliko joj je bilo teško za ono sinoć! Bili su to mlazovi sperme, špricao sam unutra, onako nabijenog do kraja. Veličanstveno. Dugo, dugo je uživala u orgazmu, uvijala se, grlila me, miješala tijelom, a mene poticala da joj svršim sve, a ona ga je onda cijedila do kraja. Maco, govorila je, prodri do kraja, u onu drugu rupu, malu rupu unutra, (u maternici ),to mi je savršeno, to je fantastičan doživljaj. Nisam je tada razumio, nisam znao tada što je to.

Ponovili smo jebanje još nekoliko puta, bolje reći sve dane koje smo bili zajedno, a bili smo 15-ak dana. Bilo je „priče“ i danju i noću, više puta. Više je uživala u jebanju danju, jer je voljela vidjeti mene potpuno gola, onako ukrućenog kurca, a ja da gledam nju golu i kako naliježem na nju, kako ga stavljam, a ona ga prima ljubeći me. Voljela je da joj gledam pičku, da joj ga stavljam a da ona sve to vidi. Ona bi legla, raširila svoje noge, pogledala u moj ukrućeni kurac (maco, opet ti je grozan) mene primila za kurac, stavila ga na otvor, a onda zabacila glavu, još malo raširila noge i požudno se jebala. Sve je to voljela vidjeti, kako mi kurac ide prema njoj, kako se lagano probija kroz njenu pičku. Zato je posebno cijenila dnevno jebanje. Ta je žena stvarno uživala u jebanju, strastveno se jebala svaki puta, svaki puta onako fino i nježno. Ne znam sada koliko je trebalo da je zadovoljim, ali mi se sada čini da joj nikad nije bilo puno jebanja. Mislim da je bila pomalo i nimfomanka. Od jutra do sutra jebanje je bilo tema broj jedan. Nikad dosadno ako je jebanje u pitanju. Imala je tada nešto oko 35 godina, taman iskusna i vješta u seksu, još snažna, a željela je mene mladog, spremnog da je pojebem kada to ona poželi. I tako – bezbroj puta. Bio sam joj doslovce na raspolaganju, mogao sam jebati kad je god to poželjela, a željela je neizmjerno puno puta i – jebali smo se kad god je bilo moguće – danju i noću. Već su me kolegice zadirkivale – kome ćeš posvetiti današnje popodne, znajući da ću biti sa njom i da će biti onih stvari. Ništa kod nje nije išlo na silu, niti je sile bilo. Ja bih je dodirnuo, prešao rukom preko njezina tijela, pomilovao po pički ispod gaćica, par puta poljubio, a ona je već bila „skuhana“. Za jebanje je znala reći „pričanje“. Često bi rekla ; maco, hoćemo li večeras „pričati“? Znao sam da je slobodno, da nije trebalo ništa riskirati. Slobodno i sigurno jebanje, svaki puta kada bih zaželio, toga je bilo i meni koliko hoću. Bila je neplodna, to je znala odavno, tako da se jebala sa sigurnošću. Završila je smjena. Posljednji dan je pred odlazak dobila menzis. Rekla je: kao u filmu, mi smo svoje napravili, a ono sada menzis. Divno – kao dogovoreno!

Pročitaj i ovo:   Jebačina napaljenih matorki sa maturantima i konobarima

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Otišla je u veći grad. Prestalo je „pričanje“ svaki dan, ali se zato nastavilo na drugom mjestu – u studentskom domu i kod nje u stanu. Najprije nije pristajala na „priču“ kod nje u stanu, pa smo jednom „pričali“ u studentskom domu. Naime, muž je bio kod kuće, i nije moglo biti ništa. Iznajmio sam sobu od bivšeg cimera – susjeda i jebali se na krevetu u studentskom domu. Ona je razastrla plahtu na krevet, skinula se i jebanje je moglo početi, onako rutinski, kao muž i žena kada se ne vide malo duže. Nije trebalo nikakve predigre, jer smo pauzirali nekoliko dana, pa smo oboje jedva dočekali jedno jebanje. Ja sam dugo, dugo jašio na njoj i nikako da svršim. Poticala me riječima: maco polako, bit će, svršit ćeš, polako me jebi, želim da svršiš unutra, da i ti osjetiš orgazam. I ja sam želio da svršim kao nekada. Bilo je prosječno dobro jebanje, ništa naročito. Uz njeno poticanje lijepo sam joj svršio u pičku (ajde maco, lijepo me tuckaj, polako, ajde – je li da mi je lijepa pičkica. Reci mi kada ćeš svršiti, da ga posišem čitavoga. Lijepo me jebi, pa onda sve svrši unutra, molim te!). Pa tako je i bilo; polako sam u nju svršavao, a njoj je bilo puno drago i lijepo kako smo opet uspjeli u orgazmu zajedno.

Za par dana smo se dogovorili da dođem kod nje u stan. Došao sam, ona me je dočekala, na vratima i poljubila me. Bila je sretna što ćemo opet „popričati“ slobodno, onako kao prije. Stan je bio slobodan, muž je otišao na službeni put, mogli smo se jebati koliko smo htjeli. Jebali smo se na njenom kauču, jer mi nije htjela dati u bračnom krevetu. To smo ponovili više puta, jer sam bio kod nje čitavu noć. Bilo je : maco, noćas me jebi koliko ti volja, željna sam tebe, „popričajmo“ koliko nas volja. Bila je kao i prije, odlična jebačica. Jedva je čekala da joj svršim u pičku, da ga ocijedi, da ga popije čitavog. Nisam joj ostao dužan. Jebao sam je koliko sam mogao, zabijao ga do kraja, a na kraju svršavao i njenu pičku. Cijedila ga je i uživala, bila je fantastična i ovaj puta. Tu noć smo ponovili „priču“ još koji put. Ležali smo navečer u njenom bračnom krevetu, ali mi tu nije dala. Bila je odlučna da se neće jebati tu, gdje se jebe sa mužem. Imala je princip. Jednom prilikom je rekla nakon pauze u jebanju: znaš maco, „pričala“ sam prije par dana s mužem; moram ti priznati da mi je bilo užasno. Jebanje sa mnom je znači bilo ugodno. Moglo bi se reći da je tako, da nije bilo foliranje. Znala je više puta istaknuti: maco, bio ti je grozan, tvrd i ukrućen kao kamen. To volim kod tebe, uvijek si spreman, a on ti je – ma „grozan“! Na kraju, što istaknuti? Bio je dogovor da dođe k meni na staro mjesto, da jednu čitavu noć provedemo „pričajući“. Međutim, dogodilo se nešto nepredviđeno. Plesali smo u društvu. Tu je bila jedna mlađa djevojka. Tu sa djevojku ponudio za ples prije nje, s kojom sam već tako puno „pričao“. Naljutila se, nije pristala na cijelonoćno „pričanje“. Bila je povrijeđena. Ipak, otišli smo u jednu sobu, gdje smo bili skupa, sami. Ja sam se izvinjavao, ali nije puno pomoglo, nije pristala na druženje na cijelu noć. Ipak, ljubio sam je, ona se nije baš bunila, mazio. Nije se ljutila kada sam sebe skinuo, pa onda i nju.

Pročitaj i ovo:   Vrući seks na vrućem otoku

Pojebali smo se ali nije bilo kao prije. Sjećam se da joj je pička bila mokra, lijepo se jebala, ali je bila frustrirana s onim što se dogodilo – osjećala je poniženje. Bio je to po malo tužan kraj jedne lijepe priče o lijepom jebanju. Znala mi je reći, kasnije: ti si bio meni ne ljubavnik, već ljubav. Nikada neću zaboraviti ljubav s tobom. Bio si odličan! Eto, to je kraj jedne moje priče o jebanju sa ženom koja je bila starija od mene, koja je mene desetak godina, poučila ljubavnim stvarima, koje do tada nisam dobro poznavao, ali sam s njom doživio i spoznao onaj praktični svijet seksa. Bila je najjebačica, odlično se jebala, ostala je broj jedan u mom ljubavnom iskustvu i jebanju. Što reći kao komentar na kraju priče: Uživao sam tri puta – prvi puta kada sam se slatko jebao sa tako senzibilnom i dragom ženom, drugi puta pišući o tome nakon 40 godina, i treći put čitajući ponovno ono što sam napisao.

Mislim reći završnu misao: bilo bi joj jako drago ovo pročitati nakon toliko godina, da se potvrdi kako je bila dobra u ljubavi i seksu, kako je podučila jednog mladog neiskusnog mladića ljubavi. Zahvaljujem joj na svemu, uvijek ću se sjećati njena lika i lijepog ugodnog seksa. Zauvijek!

16761cookie-checkUčiteljica spremna za jebanje