Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Danima smo se spremali za letovanje u Budvu koju obožavam. Spremanje, pakovanje stvari (i potrebnih i nepotrebnih) i naravno nezaobilazan šoping.

Džoni je kao i ja uživao u šopingu, kupovini krpica i nenormalnom trošenju para. To mi se jako sviđalo kod njega pogotovo deo sa nenormalnim trošenjem para. Razlika je samo u tome što smo trošili samo njegov novac. Zato sam ja Džonijeva drolja.

Kad smo već u kupovini što ne bismo isprobali njegovu fantaziju? Džoni je posebno uživao u sexu na javnom mestu, ta neizvesnost i potreba da budemo tiši i brži je u njemu izazivalo veliku napaljenost i tada je mnogo bolje nabijao, pa sam i ja u tome svemu uživala. Posle tri sata šopingiranja, Džoni mi se požalio kako je već umoran i kako je ovo poslednji butik za današnji dan. Nisam mogla da dopustim da me moj finansijer napusti a da ja još nisam kupila sve što mi je potrebno. Šapnula sam mu mojim seksi glasom:

– Ajmo u kabinu da ti napunim baterije.

Ne moram da vam kažem koliko se napalio. Uzeo je prvu majicu i otišao je da Me isproba, ovaj, da Je isproba. Odma sam mu izvukla kurčinu koja je pulsirala sa velikim žilama. Nije morao ništa da radi.

Počela sam da mu oblizujem kurac i erotično ga mazim. Malo kasnije, krenula sam sa divljačkim pušenjem svo vreme misleći na nagradu koju ću dobiti nakon seksa. Pare, pare, pare. Moja najveća motivacija.

Uvlačila sam ga koliko sam mogla pri tom mazeći njegova jaja. Ma pušila sam ga kao nikad do tad. Uhvatio me je snažno za glavu pokazajući mi da se ustanem, začuđeno sam ga pogledala, a on me je samo snažno okrenuo, naglo skinuo suknjicu i počeo da ga uvlači u moju guzu. To je bilo toliko snažno da sam bila na ivici da vrisnem, ali on me je u tome sprečio stavivši šaku preko mojih usana i nastavio da nabija gurajući pri tom prste u moju picu.

Pročitaj i ovo:   Seks sa šeficom na praksi

Pica mi je bila toliko željna mesa da sam imala utisak da se raširila toliko da je mogla šaka da uđe u nju. Moja guza nije više mogla da izdrži takvu jebačinu pa sam zaustavila Džonija. Gurnula sam ga na stolicu koja je bila u kabini i najašila. Jahala sam toliko brzo i snažno da sam samu sebe izenadila.

Njegova šaka je bila preko mojih usana, da nije bilo nje verujem da bi ceo butik čuo moje vrištanje i uzdisanje. Džoniju je takođe bilo teško da bude tih, pa me je grizao za vrat kako bi izbegao neprijatnost. Mislila sam da ću svršiti svakog trenutka. Grebala sam ga po leđima, jahala ga kao luda.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Svršio je u mene. Izašli smo iz kabine. Svi su nas gledali no nama to nije nimalo smetalo, šta više laskalo je. Posle ovog neverovatnog karanja, dogovorili smo se da češće praktikujemo sex na javnom mestu.

Soba, krevet, sto, pod i sl. je veoma smorilo. Krešemo se redovno na ulici, i dalje, sem zimi da mi se ne bi smrzla guza. Kad se jebemo na ulici, jebe me toliko divlje da mislim da ću morati da zašivam pičku od tolike jebačine.

Mnogo je bolji jebač na javnom mestu. Po parkićima, kabinama, poljima, liftovima, svuda smo probali, ali ubedljivo najbolje je bilo kad smo se trpali u avionu, u wc-u. Bilo je nedavno kad me je Džoni upitao šta mislim o trodnevnom putu u Italiju. Šta da mislim nego sve najbolje.

Moj Džoni je divan, pruža mi puno putovanja, para, njegove kurčine, nezaboravnih avantura. Seli smo u avion. Ubrzo sam mu šapnula da idem do wc i da ću brzo. Na moje iznendađenje, Džoni je ušao za mnom i sve mi je bilo jasno.

Pročitaj i ovo:   Neočekivani seks na venčanju moje prijateljice

U njegovim očima se videla moja pička. Njegov pogled mi je razdirao picu. Uhvatila sam ga snažno za dupe i uvalila mu jezičinu u usta erotično je okrećući. Provukao je ruke ispod moje majice i počeo da mi otkopčava grudnjak u čemu je bio veoma vešt.

Počeli smo strastvenije da se ljubimo, a ja sam skidala lagno svoju majicu. Skinuo mi je grudnjak i počeo da mesi moje poveće grudi. Zatim je počeo da grize moje bradavice, a ja sam bila sve napaljenija i napaljenija. Ključala sam kao na 100 stepeni.

Nisam više mogla da izdržim. Otkopčala sam prvo svoje pa onda njegove farmerke i nabila se na njegovu uveliko dignutu kurčinu. Sad je već bilo lakše. Dok je bio nagnut na vratima, ja sam se nabijala i uzdisala.

Držao me je čvrsto za guzu i pomagao da se brže nabijam na njegov. Posle nekog vremena promenuli smo pozu. Rukama sam se nagnula na vrata dok me je on od nazad obrađivao brzo i divljački. Obožava ovu pozu kao i ja.

Osećala sam se u toj pozi tako droljasto što obožavam. I razjebano. Nisam morala puno toga da radim. On je sad preuzeo igru i ulazio u mene.

Bila sam toliko razjebana, posle petnaestak minuta okrenula sam se i počela da mu pušim. Moja usta su tražila kurčinu. Gušila sam se pušeći mu dok me je on čupao za kosu. Zatim sam prestala dignuvši se i krenuvši da ga zažvalim.

Bila sam već umorna od karanja. On me je pridržao za kosu nasmešivši se i zaustavio me gurnuvši me dole kao znak da nastavim pušiti. Morala sam. Svršio mi je po faci i delimično u usta.

Pročitaj i ovo:   Obrijana pica

Progutala sam šta sam mogla. Umivala sam se dok je on krenuo da mi skida tek obučene farke. Rekla sam ne ali on pobesnevši počeo je brže da ih skida i u jednom potezu mi ga je nabio u guzu. Bolelo je ali i prijalo naravno.

Jebao me je jako a ja od uzbuđenja i umora nisam mogla ni glasić da ispustim. Kroz glavu mi je prolazilo kako neko može da uđe i da nas vidi ali to je još više palilo. Nemilosrdno ga je trpao u moju usku guzu pritom divljački gurajući i tri prsta u moju umornu pičkicu. Kolena su mi klecala, da je bilo mesta verujem da bi se srusila na pod, ali sreca pa je usko .

Izvadio je prste iz moje pice i gurnu mi ih u usta, inace to ne volim ali kako da odbijem mog Džonija.

11401cookie-checkVolim pare i zato sam njegova drolja