Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Imam 40 godina i dobro sam situiran, tj. imam jako dobar posao, kuću, suprugu i dvoje djece. Vodim računa o svom izgledu, pa sam skoro svakodnevno u teretani gdje idem sa suprugom, a i trčim dosta. S obzirom na naša primanja možemo živjeti opušteno i ne razmišljamo baš previše o novcu. Kako vodim računa o sebi, tako odlazim i kod frizera, tj mog prijatelja Stjepana, koji ima frizerski salon.

Do nedavno je Stjepan radio sam, a prije nekog vremena kod njega je počela raditi njegova kćer, Vedrana. Nisam ju vidio jako dugo, a znao sam da je bila vani na školovanju, pošto je Stjepan stalno pričao o njoj. Vratila se nakon školovanja i sad je sa svoje 22 godine unijela promjenu i vedrinu u salon. Stjepan je rekao da će polako prepustiti posao njoj, jer bi on sa ženom napokon otišao na neko putovanje, pošto do sada nije stizao nikako. Podržavao sam ga u tome, jer sam znao koliko znači godišnji odmor.

I tako sam jednog kišovitog dana došao na redovno šišanje. Vedrana je bila sama i sjedila je za računalom, te nešto unosila. Pogledala je prema vratima i nasmješila mi se:

– Ooo gospon Željko, kako je?
– Hej Vedrana! ! Pa evo nije loše.. -rekao sam dok sam skidao kaput i vješao ga, pa upitao- A di ti je stari?
– Otputovao je sa mamom još u petak, malo su otišli u toplije krajeve.. -rekla je sa nekom sjetom u glasu, pa sam ju morao pitati.
– Pa šta si se snuždila? Treba im malo odmora!
– Ma znam, ali i ja bi sad voljela biti negdje gdje nema ovakve kiše.. -pri tome je pokazala van kroz prozor i gledala u kišu koja je lijevala vani.

Slagao sam se sa njom, jer je Rijeka u zadnjih par godina postala dolsovno Grad koji teče, koliko je kiše palo.

– Onda, šta ćemo? Uobičajeno?
– Ma da.. ili imaš kakve zamisli? -rekao sam i gledao ju dok me je ocjenjivački promatrala.
– Hmmm.. mogla bi nešto pokušati, ali.. -zastala je pa sam ju samo potaknuo da nastavi- .. mislim, to je više mladenačka frizura..
– Hočeš reći da sam star? ! ? -gledao sam ju u ogledalu, a ona mi se široko nasmješila.
– Nisam to mislila.. iako su godine tu.. -ostavila je neku prazninu, pa sam se nacerio i dvosmisleno rekao.
– No da, ali još uvijek mogu nekoliko puta.. -gledao sam kako se cereka i skoro se zagrcnula od smijeha, pa sam dodao- Ali nećemo to saznati, zar ne? !
– Hmmm.. ne znam baš.. -rekla je sa nekim čudnim smješkom, ali više nije ništa rekla, već me počela šišati, a svako toliko bi se oslonila svojim butinama uz moje ruke ili bi se naslonila sisama, koje su bile malo poveće, na moja ramena ili vrat.

Pročitaj i ovo:   Pojebao me mamin bivši dečko

Ne znam da li je zbog ugode njenih prstiju u mojoj kosi, ili topline njenog tijela uz moje, ali moj kurac se počeo buditi i uskoro je napinjao hlače, te podizao onaj prekrivač na meni. Vidio sam da je primjetila moju napetost, ali ničim to nije odavala. Nakon nekog vremena je otišla do vrata i zaključala ih, pa se vratila i završila šišanje. Zatim je uzela britvicu, te je rekla da će me malo izbrijati i da se ne mičem. Izbrijala mi je zadnji dio vrata, a onda i sa strane, pa se prebacila naprijed i primjetila da bi se mogao obrijati, a na moju primjedbu da nema potrebe samo je rekla da nije nikakav problem. Uskoro me je sapunala po licu, pa sam uživao u njenim nježnim pokretima četkom po mojm licu. Zatim je makla onaj prekrivač sa mene i ostavila mi ručnik ispod brade, a moja izbočina se fino očitovala. Samo se nasmješila i na moje iznenađenje opkoračila mi noge, te mi sjela u krilo, tako da je moj kurac bio točno na njenoj pici. Bilo mi je jako neugodno, ali je ona samo prošaptala da se smirim i počela me brijati. Hladna oštrica britve na mom vratu me potpuno umirila, pa se nisam uopće micao, ali se zato ona micala na meni. Trljala se svojim međunožjem po mom kurcu i krilu, pa sam osjećao kako mi se vlaže gaće, a ona nije prestajala dok me nije obrijala. Zatim je vlažnim ručnikom obrisla moje lice, a uopće nije ustajala sa stolca već ga je uzela sa pulta gdje ga je stavila prije. Zatim je ustala i uzela losion, pa mi je s leđa namazala lice, a kako je stajala ize mene nisam vidio što radi.

Pročitaj i ovo:   Snaha za 5!

Skinula je hlače i došla naprijed samo u gaćicama, pa sam sad gledao u njeno zaobljeno dupence i jake noge. Pošto je nosila crvene gaćice vidjelo se da su potpuno mokre na mjestu njene pice, a onda se ona sagnula i otkopčala mi hlače, te zavukla ruku unutra i izvukla moj sluzavi kurac iz gaća.

– Ohooo.. pa ni vi starci niste za odbaciti.. -namignula mi je i sagnula se te počela ljubiti moj sluzavi glavić, a onda ga je strpala u usta.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Ja sam samo uzdahnuo dok mi je ona pušila kurac, a onda sam se trgnuo i počeo joj milovati jake noge skroz do guze i gurnuo joj prste ispod gaćica. Zamo se promeškoljila i primakla mi se bliže, te su sad moji prsti bili u njenoj mokroj i vručoj pici. Samo je zamumljala kad su prsti ušli do kraja, a onda je pustila moj kurac koji je bio pun njene sline, te je skinula gaćice i opkoračila me spustivši naslon moje stolice, pa se namjestila na moj kurac i spustila niz njega.

– Mmmm.. kako je dobar.. želim da me razjebeš..

Podigao sam joj majicu i izvukao sise iz grudnjaka, te ih počeo ljubiti i mijesiti dok se ona držala za naslon stolice i nabijala na moj kurac. Stenjala je i uzdisala, a njene sise su bile pune moje sline. Nakon pet minuta je počela svršavati i sad su mi jaja i dlake oko kurca bile potpuno mokre. Podigao sam ju sa sebe i nju postavio na koljena u stolicu, a ja sam stao iza nje, te vratio kurac u njenu picu i počeo ju jebati žestoko. Držao sam ju za bokove i zabijao joj ga do kraja još nekih pet minuta dok nisam osjetio da mi dolazi, pa sam ga izvukao i došao ispred nje, te joj ga strpao u usta. Nastavila ga je pušiti i ubrzo sam joj svršio u usta. Gutala je spermu malo se zagrcnuvši od količine, ali nije ispustila niti kap.
Dodatno mi je milovala jaja, pa mi se nije ni spustio, a ja sam ponovo stao iza nje i opet joj ga zabio, te ju počeo ponovo žestoko jebati usput promrmljavši:

– Nadam se da ti se sviđa kako starčić jebe?
– Oooooo.. daaaa.. . jebi meeeee.. .

Pročitaj i ovo:   Drkala je i pušila jedan od najmanjih kurčeva koje sam vidio u životu

Nastavio sam ju jebati, a sad sam joj stavio i palac u šupčić, pa je samo stenjala kao prasence od zadovoljstva i od nje se samo čulo ‘Da.. da.. da.. jebi.. jebiiiii.. meeee’.
Naravno da sam ju jebao, kao lud jer je u pitanju bio moj ponos, a i bila je puno mlađa od mene te sam se trudio pokazati u najboljem svjetlu. Nakon petnaestak minuta rasturanja njene pice izvukao sam ga i gurnuo joj ga u šupak. Zajecala je, ali je ubrzo počela dahtati i stenjati od zadovoljstva, a ja sam uspio ugurati kurac skoro do jaja u njen šupak, pa sam nakon desetak minuta počeo svršavati i puniti joj guzu. Iako sam mislio da sam sve ispalio u njena usta još je bilo sperme u mojim jajaima i sad se cijedila iz njenog šupka koji je bio raširen kao pica. Obrisao sam jaja i dlake oko kurca, a i kurac sa mokrim ručnikom, te sam se obukao i otresao dleke koje sam pokupio na hlače sa poda. Za to vrijeme se i ona ustala sa stolca, pa navukla gaćice i hlače, a sad je popravljala grudnjak, tj vračala je sise u njega. Prišla mi je i zagrlila, te me poljubila kad sam izvadio novac da platim:

– A ne, danas ne plaćaš, a ni ubuduće kad te ja šišam, ali.. -malo je zastala- .. nadam se da ću i ubuduće moći dobiti bonus od tebe?
– Naravno.. -sad sam ju zagrlio i poljubio, te dodao- Ali to ostaje samo između tebe i mene, u redu?
– Naravno -rekla je i nasmješila se, te mi utisnula vrući poljubac kao što je bila i njena pica, pa sam otišao.

Od tada sam svaka dva tjedna dobivao dobru porciju seksa uz redovno šišanje, ali mi je sad i dlake oko kurca i jaja obrijala, da bolje klizi u nju kako je govorila. Ja sam redovito punio njenu guzu i usta svojom spermom, a sve češće i picu jer je počela koristiti pilule kad bih dolazio. Jebali bi se čak i kad bi imala menstruaciju, a tada bi bila posebno divlja i osjetljiva, naročito njene sise, ali ja nikad nisam imao ništa protiv dobrog seksa sa njom.

739cookie-checkVruća pica moje frizerke