Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Martina je mama, a Ivana je kćer. Martina ima 46 godina. Inače jebena žena, brutalan izgled. Sise fina 5 i jebeno joj sise izgledaju, guza savršeno formirana i savršenog izgleda. Cijela seksi žena koja me napaljuje samim stajanjem ispred mene. Ivana slična mami samo sise neka 3 a guza ono kao skoro svaka cura seksi i manja, taman za jebeno rokanje. Seksi sve u svemu. Ima 19 godina. Ja visok, crn, osrednje tijelo ni debelo, ni mršavo.

Sa Ivanom sam išao svaki dan po kavama i svugdje. Uvijek smo nešto petljali, ali nikad se nije pokazivalo da ćemo se mi pojebat. Neko ljubljenje i tak koda smo u vezi toga je bilo. Bila je jebena, ali opet više sam razmišljao o njezinoj staroj kako je jebem, drkao sam na njezino predivno tijelo.

Dok jedno jutro se desilo da me Ivana pozvala k sebi na kavu. Nije joj nikog doma bilo. Starci radili. Kada sam došao napravila je kavu. Sjedili smo na kauču i pričali. Ljubili se kao nešto i tako.

U jednom trenu je promijenila temu i rekla da je napaljena. Počela je pričat o tome kako joj fali kurčina koja ju razbija, koju puši do iznemoglosti. Normalno ja kad sam to čuo odmah sam se napalio. Počeo sam joj prilazit rukom do pičke i nije se ništa bunila. Ljubili smo se dok sam joj mazio pičku preko gaćica.

Skinuo sam joj gaćice sagnuo se i prešao na lizanje njezine friško obrijane i mokre pičkice. Rukama mi je glavu nabijala sve jače i jače u pičku. Nakon par minuta lizanja podigla me i na silu skinula mi hlače i bokserice i stavila kurčinu u usta. Pušila ga je pravo znalački. Lizala mi glavić, stavljala jaja u usta. Drkala ga, a ja njoj mijesio predivne sisice.

Pročitaj i ovo:   Matorka ispunjava sve želje

Ustala se, šapnula “stavi mi ga i nabijaj me ko kurvu, želim da me kasnije boli dok hodam”.

Bacio sam je na kauč i svom snagom uletio u nju. Zajeknula je. I nabijao sam je koliko sam jače mogao.

Derala se “to mi radi, jačeee, jačeeee, hoću jačee”.

I ja sam krenio još jače. Uhvatio sam je za sisu i počeo joj razbijat pičku. Okrenuo sam je u drugi položaj i ponovo svom svojom snagom zabio kurčinu u pičku. Stenjala je toliko jako da je cijeli grad mogao čuti.

Okreno sam je i namjestio kurac u šupak. Ništa lagano nabijanje. Opet svom snagom i deri je ko zadnju kurvu. Udarao, udarao bez imalo milosti. Samo se derala i grebala me svugdje. Par trenutaka kasnije odgurnula me. Namjestila nas u pozu 69 i nabila mi pičku na glavu i počeo sam joj jezikom ulazit unutra, lizao sam je strastveno. Dok sam kurčinu nabijao u njezina usta samo je grgljala. Nisam mogao tako bit dugo, morao sam ga opet stavit u guzu. U dogy stilu smo nastavili nabijanje. Svršila je tokom seksa jedno 10 puta! Stiskala me pičkom non stop, ali joj je jako pasalo.

Kad sam ga izvadio na brzinu sam je okrenuo i počeo joj po licu svršavat. Ona mi ga je drkala i gutala sve do zadnje kapi, pa onda oblizala sa kurca sve šta je ostalo, i počela prstima kupit sa lica svoje i gutat. U tom trenu je netko naletio počeo kucati. Ivana je viknula “samo malo”. Obukla se, ja se obukao. Bila je to Martina, Ivanina mama. Rekla je “šta radi ključ u bravi?”. Ivana je samo zamucala da je zaboravila. Stara me njezina vidjela kako sjedim u boravku i normalno nije glupa žena je skužila o čemu se radi. Nisam još dugo ostao. Otišao sam doma se otuširat. Mala se jebe ko prava.

Pročitaj i ovo:   Moju maćehu ševimo ja i moj najbolji prijatelj

Navečer negdje oko 19h pokucala mi je na vrata Martina. Inače živim sam. Došla je po šećera. Ušla je unutra i dok sam stavljao šećer u šalicu prišla mi je s leđa i obgrlila me. Počela me ljubiti po vratu. Ja sam onako zbunjeno pitao: “Šta to radite?”.

Rekla mi je “prvo, preći ćemo na ti, a drugo znam da si mi jutros tucao kćer. Mislim da sam sada ja na redu, meni fali više kurca nego njoj”.

Iznenađeno sam se okrenuo i samo je pogledao, a ona me vraški počela ljubiti. Nisam se opirao nego se samo opustio. Primila me za kurac preko trenirke i lagano ga mijesila. Ja njoj skinuo majcu da oslobodim njezine velike i predivne sise. Kada su izašle na vidjelo, primio sam ih sa obje ruke i mijesio i mijesio. Malo sam se sagnuo i stavio njezine tvrde, nabrekle bradavice u usta i lagano grickao i lizao. Kleknula je na koljena. Skinula mi trenirku, drkala mi kurac i lagano ga lizala jezikom.

Stavila ga u usta i do kraja nabila usta. Pušila ga je predobro. Vidi se da ima iskustva. Nabijala je usta na kurac svom jačinom. Primio sam je za glavu i sada sam joj ja počeo nabijat kurčinu u usta. Digla se, počeli se malo ljubit dok smo hodali do kauča. Kad smo došli do kauča skinuo sam joj hlače i lizao joj vlažnu pičku. Nabijao joj prste u nju, jezik. Stenjala je i goovrila “šta čekaš, stavljaj gaaa”. Odmah sam joj ga nabio u pičku. Tucao, nabijao, udarao. Grebla me, stenjala i gurala sve više u nju.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Odgurnula me, pa me gurnula na krevet i sama se namjestila na kurac i počela nabijati na njega svom snagom. Držao sam je za sise i počeo je i ja nabijat dok se sama nabijala. Dupla snaga je uvijek jača. Toliko jako sam ulazio u nju da me kurac počeo boliti. Ustala se, ponovo ga stavila u usta da mi ga malo ovlaži. Ponovo sjela na njega i ponovo se nabijala. Kada je stisla pičku znao sam da svršava. Zastenjala je jako!
Sagnula se i rekla ” oću da mi ispuniš sve rupe, stavljaj mi ga u šupak”.

Pročitaj i ovo:   Viki daj da se pojebemo pa ćemo onda da pričamo

Podigao sam ju i nabio joj kurac u čupak.

Nabijao sam je u šupak što sam jače mogao. Stenjala je toliko glasno da sam ga morao još jače zabijat. Nije dugo trajalo, osjetio sam da ću svršiti. Okrenuo sam je i svršio joj po licu, sisama, u usta, svugdje. Oblizala je kurac, polizala sve sa sebe i legla na kauč. Povukla me pored sebe. Malo smo se ljubili pa se ona otišla otuširat. Kad je izašla ispod tuša, zagrlila me i rekla mi: “mali, ovo ćemo ponoviti, ali sljedeći put će bit duplo bolje!”.

Poljubila me i otišla u svoj stan.

7291cookie-checkZnam da si mi jutros tucao kćer, sada sam ja na redu