Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Iako ne volim narodnjake prihvatio sam poziv da sa prijateljima proslavimo rođendan. Naravno tek oko 23 sata kreće neka vrsta ludila. Tamno svjetlo, nekoliko redlektora crvene boje i razularena ekipa.

Nakon nekog tipa na pozornici se pojavljuje tipična cajka – dekolte, minica, štikle i osrednje pjevanje. Sjedimo za stolom nas četvorica i pokušavamo se čuti međusobno. Nisam vjerovao koliko mladi znaju sve pjesme ovog melosa, a djevojke pa i žene sve obučene kao po dogovoru minjaci, haljine sa golim leđima ili većim dekolteom.

Ispred našeg separea momak i cura samo što se ne poševe. Prima je za guzicu, ljubi u vrat i usta a ona svaki put skrene pogled prema našem stolu kad nije u njegovom zagrljaju. I nakon par minuta priđe stolu pa zamoli cigaretu za nju i dečka. Zadah iz usta a i njihove kretnje otkrivaju da su malo više popili. Uzima cigaretu krene prema svom dečku. Ovaj put nešto pričaju i nakon par sekundi prilazi on do stola. Nema upaljača i zamoli me da mu pripalim. Zapali cigaretu i pita da li je slobodno za našim stolom pošto nemaju mjesto da malo odmore u pauzi. Puštamo ih da sjednu. Kad je sjela njegova cura svi smo bacili pogled prema njenim nogama ispod minice koja više otkriva nego skriva. Dečko se nije ustručavao više podvuć ruku među njene noge a i njoj nije smetalo što nas je petorica u separeu pored njih.

Zvonko se zovem. Samo se odjednom predstavio. Ovo je Marija. Predstavi nam i nju. “Može piće?” Zamolim konobara dvije čaše i natočim im vina. Pjevaljka prekine pauzu i opet kreće dernek. Zvonko i cura za stolom u separeu krenu plesat. Cura se popne na stol i maše rukama prema nama da joj se pridružimo. Nismo prihvatili poziv ali uredno smo gledali u njene noge i guzove kojima je svaki put kad se okrenula leđima prema nama zatresla. Dečko očito nije ljubomoran jer se par puta okrenuo prema nama i namigivao. Sala zadimljena od cigareta, svi skaču i pjevaju kao da je Nova godina. Atmosfera luda pogotovo żenski dio publike raskalašeno pleše što nama muškarcima itekako diže tlak među nogama. U jednom trenu Zvonko, Marijin dečko šapne nešto mom prijatelju Igoru pokazavši prema svojoj curi. Igor ga malo začuđeno pogleda i sve što sam čuo od Igora bilo je “A, ne, ne”. Dečko se namrštio, prišao do Darka, mog drugog prijatelja i opet nešto mu kaže pokazavši na svoju curu. Darko kimne glavom pa pokaže dečku na mene.

Pročitaj i ovo:   Nećeš biti prvi koji je drkao i gledao kako mu rasturamo ženicu

– “Čuj stari cura mi danas slavi rođendan i htjela bi probat gangbang sa ovako starijim muškarcima”.
– “Čuj jesi malo popio?” – pitam ga.
– “Ma jesam ali ozbiljno frend ti je za” – i pokaže na Darka koji me gleda i kao da moli da pristanem.

Nisam baš očekivao tako nešto no kad je došao i do Zlatka i isto ga pitao vidim da se ne šali. I Zlatko je bio za, čini mi se. Zvonko pozove curu da siđe sa stola i nešto joj priča u onoj buci na uho. Ona se zadovoljno nasmije i pozove nas. Igor je odustao i rekao da će ostat tu dok se ne vratimo. Krećemo prema izlazu a ona ispred nas mješa guzovima, vjerojatno zna da gledamo. Samo smo zaboravili pitat gdje ste mislili da to obavimo? Zvonko odgovori:

– “Ne brinite, ima pored kluba prostorija. Poznajem vlasnika i imam ključ”.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

U biti to je bila kao neka kancelarija sa stolom, stolicom i neki ormarić sa knjigama. Žarulja na stropu i stari parket. Ušli smo svi i zaključali vrata.

– “Izvadite kite, prvo striptiz i drkajte” – bez pardona Marija svima kaže šta sljedi.

Gangbang u narodnjačkom klubu

Čuj stari cura mi danas slavi rođendan i htjela bi probat gangbang sa ovako starijim muškarcima.

Mali neugodnjak moram priznat nama trojici. Nismo se još skidali na taj način jedan pred drugim. Ipak krenuli smo otkopčavat hlače dok je Marija polako spuštala gaćice ispod minice. Primila ih je u ruku i svakom od nas gačicama prešla preko usta. Osjetio sam miris pice. Okrenula se, podigla minicu, naguzila se, raširila noge da joj se vidi pička. Prišla je dečku, primila ga za kurac, gledala u nas kako drkamo i skinula kaputić i majcu. Grudnjak nije nosila. Sise lijepe, bradavice dignute. Stala je ispred Darka, skinula i minicu i samo mu liznula kurac pa onda moj a Darkov je natezala. Za to vrijeme dečko joj je svojim kurcem prelazio po licu. Drugom rukom je drkala Zlatkov kurac a meni i Darku naizmjence polizala kite. Svi smo bili naslonjeni na stol. Tad je iza nje stao njen dečko i krenuo je jebat zguza. Nama je naizmjence pušila i drkala. Pogledali smo se međusobno koji put kao da smo se pitali šta nam se dešava. Cura je doslovno svaki kurac progutala u grlo. Polegli smo ju na stol koji je bio u visini naših kurčeva. Primila je iza glave rukom dečkov kurac pa mjenjala naše kurčeve u usta. Nije dala da je pojebemo, samo pušenje. Krenuli smo svršavat po njoj. Bila je obljepljena spermom pa me zanimalo kako će svu tu spermu isprat. Našli smo ručnik za ruke i njime se obrisala. Obukli smo se dok je ona nastavila jebanje sa dečkom. Vratili smo se kod Igora kao i oni nakon nekog vremena.

Pročitaj i ovo:   [FOTO] Vredni moleri okrečili i gazdaricu

– “Uh kad bi to mogli ponoviti opet? Dat ću vam broj. Ovaj tjedan radim ali za vikend sam opet ovdje ako ste za …” – sva sretna upita Marija. Pogledaj video ovdje.

1385cookie-checkGangbang u narodnjačkom klubu