Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Živio sam od nedavno sam, razveden, u velikom stanu u jednom našem gradu na moru. S obzirom da sam bio inženjer elektrotehnike, susjeda i predsjednica kućnog savjeta me svako toliko gnjavila oko nekakvih popravaka po našoj zgradi. Mislim, nije to neki problem, ali koji put je stvarno išlo na živce. Bila je umirovljena profesorica matematike, pa joj je bilo dosadno i po cijele dane je obilazila po zgradi da vidi šta bi trebalo napraviti.

Jedan dan me nazvala na mobitel dok sam bio na poslu, te mi je rekla da navratim do nje popodne kad dođem kući. Obećao sam, ali sam tijekom dana zaboravio na to. Kad sam došao sa posla, prolazio sam pored njenih vrata,te sam se odmah sjetio razgovora, ali sam odlučio da se idem prvo istuširati i malo odmoriti, pa ću onda do nje.

Nakon nekih sat vremena sam se spustio do njenog stana i pozvonio. Čuo sam ubrzane korake, te mi je bilo malo čudno jer ona nije hodala tako brzo. Kad su se otvorila vrata ugledao sam lijepu djevojku plave kose i zelenih očiju i u trenu prepoznao Mirnu, Ksenijinu kćer. Njeno prepoznavanje mene je rezultiralo širokim osmjehom, te izmicanjem u stranu i pozivom da uđem u stan.

Nakon što sam ušao, pozdravili smo se i pozvala me u kuhinju, na kavicu, a usput mi rekla da mame nema, jer je na nekakvom druženju sa ostalim prijateljicama iz umirovljeničkog bridž kluba i da danas neće tako skoro kući.
Kad smo sjeli, a nakon što je ona skuhala kavu krenuli smo sa uobičajenim razgovorom.

– Kako to da si ovdje? Šta nisi ti u Zagrebu? -upitao sam ju.
– Mah…duga priča -rekla je odmahnuvši rukom- Vratila sam se prošli tjedan. Tražim posao ovdje, tamo je firma otišla u stečaj, a i veza je pukla, pa eto….sad sam tu.. -dodala je sa smješkom.
– Žao mi je što to čujem -dodao sam suosjećajno, iako sam, moram priznati, cijelo vrijeme promatrao njeno tijelo u kratkim hlačicama i majici na bretelice.
– A šta ćeš… -dodala je uz uzdah i nastavila pitanjem- A šta ima kod tebe?
– A evo, ništa…-rekoh sa širokim osmjehom- Od kako sam se razveo samo posao i kući, a tu mi tvoja mama nađe uvijek posla.

Pročitaj i ovo:   Tucanje drolje u autu ispalo je mnogo bolje nego sam očekivao

Tu je prasnula u smijeh, a dok se smijala njene grudi su se tresle ispod majice, a vidio sam da se ocrtavaju i bradavice ispod majice. Imala je lijepe grudi, trojka prema četvorki, a kad je ustala vidio sam da su joj se hlačice uvukle između guzova, te mi se kurac počeo buditi u hlačama. Ona je došla do sudopera i stavljala šalice u njega, te me pogledala preko ramena i stavila ruku na svoju guzu, te izvukla hlačice između guzova. Ja sam spustio pogled i odjednom ugledao njene noge ispred mene, te sam podigao glavu, a ona se je sagnula i poljubila me u usta. Bio sam iznenađen, ali nisam ustuknuo, te su nam uskoro jezici tražili jedan drugoga.

Privukao sam ju k sebi i ona je opkoračila moje noge i sjela mi u krilo. Nastavili smo se ljubiti, a ja sam svojom rukom počeo milovati njena leđa i spuštati se prema njenoj guzi. Ona me je obgrlila sa obje ruke i ljubila me, a kad sam joj počeo milovati guzu samo je uzdahnula i ispravila se, te privukla moju glavu na svoje grudi. Ja sam zagnjurio svoju glavu u procijep na početku njenih sisa i počeo ga ljubiti, dok sam rukom stiskao njenu guzu. Ona je spustila ruke i podigla majicu preko glave, te je oslobodila svoje sise mojim usnama. Odmah sam se prihvatio njenih bradavica i počeo ih ljubiti, lizati i cuclati, a malo i grickati. Ona je samo stenjala i mrsila mi prstima kosu. Ja sam sa rukom ušao u njene hlačice i došao do ruba gaćica, te uspio ugurati prste ispod njih i naišao na poplavu iz njene pice. To je djelovalo i na moj kurac, te je bio tvrd poput kamena, a mislim da je i ona to znala, jer se stisla uz moje prepone i lagano se micala. Ja sam ju podigao i polegao na kuhinjski stol, te joj povukao hlačice sa gaćicama uz noge, pa sam ugledao njenu mokru picu sa plavim dlačicama. Sagnuo sam glavu i počeo sam joj lizati picu i grickati klitoris. Ona je samo stenjala i tu i tamo bi promrmljala:

Pročitaj i ovo:   Zanimljiv neki seminar ...

– Too…liži ju….mmmm..grickaj..

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Dok sam ju tako lizao skinuo sam donji dio trenirke i gaće, te mi je kurac bio slobodan. Onako napet se je ljuljao slobodno sa vlažnim glavićem. Nakon još koje minute lizanja sam se uspravio i prišao do njene pice sa kurcem, namjestio ga na njen ulaz i polako ušao u nju. Ona je samo zastenjala i rekla:

– Aaahhhh…tooo…stavi ga do kraja…mmmm…jebi me jako…

Odlučio sam ju poslušati i zabio sam ga do kraja. Ona je vrisnula i odmah me obgrlila nogama, te me počela poticati da se zabijam u nju do kraja. Pumpao sam kao lud, a s obzirom da se već par mjeseci nisam poseksao, znao sam da neću dugo izdržati da se ne ispraznim. To se uskoro i desilo i jedva sam ga izvadio na vrijeme, te sam vručom spermom zalio njenu picu i trbuh, a dio je završio i na njenim sisama. Obrisao sam svoj kurac o njene dlačice i nastavio joj trljati klitoris sa njime. Uskoro je ona još jednom svršila, a pritom je stiskala moju ruku na svojoj sisi. Kad se smirila pomogao sam joj da se digne sa stola, a ona je uzela papirnati ubrus i obrisala spermu sa svojeg trbuha i sisa, te mi prišla i sagnula se, uzela moj kurac u ruku, malo ga obrisala sa papirnatim ubrusom i stavila ga u usta. Počela ga je lizati, ljubiti i usisavati, te mi je uskoro bio ponovo tvrd i spreman. Odmakla se i povela me u sobu. Tamo me natjerala da legnem na leđa, a ona je klekla iznad mene i ponovo uzela moj kurac u usta, ali je ovaj put i jaja ljubila i usisavala. Bio sam u sedmom nebu, a kad me je opkoračila i spustila se svojom picom niz njega, te se nabila na jaja i počela trljati svoj klitoris o korijen mog kurca, jednostavno sam se prepustio.

Pročitaj i ovo:   Umjetni potom pravi

Počela se nabijati na moj kurac dok je bila oslonjena na moja prsa. Ja sam joj milovao sise i povremeno bih joj stisnuo bradavicu, na šta bi ona samo zatvorila oči i zastenjala. Uskoro se počela tresti dok je svršavala, a ja sam osjetio da su mi jaja skroz mokra od njenih sokova. Brzo se je smirila i nastavila je vrtiti stražnjicom pomom kurcu, a onda se ponovo počela nabijati na njega, ali je sad jednu ruku spustila na moja jaja i počela ih stiskati i milovati, te sam osjetio da ću ponovo svršiti.

– Mirna, ponovo ću svršiti…dq se ustaneš?
– Samo ti svrši – rekla je sa smješkom – nemam ja ništa protiv…
– Da… ali..
– Rekla sam ti… samo ti svrši..

Nije dugo trajalo i počeo sam joj puniti unutrašnjost sa toplom spermom. Ona je zadovoljno mrmljala, a onda, na moje iznenađenje, ponovo svršila.

Ostala je na meni još neko vrijeme dok se nije smirila, a moj kurac nije kliznuo iz njene pice. Onda se okrenula, te ga primila i ponovno oblizala i očistila od tragova sperme i njenih sokova. A onda me poljubila, te sam osjetio slankastu kombinaciju u njenim ustima. Ostali smo još neko vrijeme ležati na krevetu, a onda se ona trgla, te je napomenula da bi se njena mama uskoro mogla vratiti, pa smo se na brzinu obukli.

Ja sam otišao u svoj stan, a ona je rekla da ćemo se sutra vidjeti i da bi mogli na kupanje zajedno pošto je vikend i ljeto. Ja sam pristao …ali to je već druga priča…