Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Bio sam željan seksa, mlad, pun snage i želje, htio sam svaki dan nešto pojebati. Tražio sam cure redovito za seks a onda sam našao nju. Bila je lijepa cura, imala je dečka no pošto on nije bio svaki dan kod kuće ona je željela nešto više. Tako smo se mi počeli dopisivati i došli na temu seksa, rekla mi je kako ju dugo nitko nije dobro izjebao. Počela mi je slati svoje gole slike i prije nego trepneš bio sam napaljen i htio sam ju jebati. Dogovarali smo se kad bi mogli. Ona je rekla da joj dečko nije tu za vikend i da bi mogla tada. Dogovorili smo se kad ćemo, pošto je živjela kod roditelja, kao i ja u to vrijeme jedini problem nam je bio prostor. Ona je htjela vani, nitko nas neće vidjeti, no meni je sinula ideja automobil.

Pitao sam starog da mi da auto da se odem voziti. Dao mi je i ja sam otišao po nju. Dočekala me u kratkoj suknjici koja joj je jedva prekrivala guzu. Sjela je u auto, predstavili smo se te krenuli na mjesto gdje ću ju istucat. Dok smo se vozili počela je grist usnu te mi prelaziti rukom preko hlača i trljat mi kurac. Otkopčala je hlače i izvadila kurac van te ga počela drkat. Bilo je teško voziti u takvom stanju i ubrzo sam našao odlično mjesto gdje bih mogao stati. Dok sam ja parkirao automobil ona mi je počela već vješto pušiti kurac. Kako je bilo dobro. Pomicao sam joj kosu dok mi ga je pušila. Gutala ga je cijelog.

Pročitaj i ovo:   Predugo bez kurca

Prestala mi je pušiti kurac i opkoračila me. Pomakla je gaćice u stranu i sjela na moj kurac. Počela se jako nabijati, jahala me kao prava kaubojka. Ribica joj je bila zadivljujuće uska što je meni odgovaralo. Uhvatio sam ju za guzu pa ju i sam nabijao na svoj kurac. Počela je uzdisati. Vidio sam da joj paše, a bome je pasalo i meni. Stiskao sam njenu meku guzu i nabijao ju jako na svoj kurac. Jedan prst sam joj stavio na ulaz u guzu i čekao njenu reakciju, pošto nije rekla ne polako sam joj počeo maziti drugu rupicu. Prst je lagano počeo ulaziti u nju i vidio sam da joj paše to. Počeo sam ga vrtiti u njezinoj rupici, a ona je počela stenjati.

Sišla je s mene i ja sam izašao iz auta, a zatim i ona. Naguzio sam ju na haubu automobila te joj počeo lizati pičku i guzu. Lizao sam i jezikom ulazio u obje rupice. Godilo joj je to, a svaki njen uzdah je mene još više napalio. Ustao sam se i stavio joj ga opet u pičku. Uhvatio ju za bokove i počeo ju žestoko tucati. Svakim mojim uletom zastenjala je sve glasnije i glasnije. Skinuo sam joj haljinu s grudi kao i grudnjak i počeo joj mjesiti grudi dok sam ju tako snažno tucao. Zatim sam joj raširio guzove i gledao kako moj kurac ulazi u njenu pičku. Pljunio sam i pljuvačka je pala točno na njenu guzu. Prstom sam razmuljao po njenoj guzi i počeo joj ga gurat u guzu. Kada mi je bilo dosta izvadio sam kurac iz njene pičke i stavio ga u njenu guzu. Cijela je počela trzati kao napaljena kobila. Godilo joj je što je moj kurac u njenoj guzi. Počeo sam ju jako nabijati, uživala je, stenjala. Gledao sam ju kako uživa.

Pročitaj i ovo:   Dama koja se voljela "krečiti"

Par puta sam ju lupio po guzi dok sam ju tako tucao. Pasalo joj je sve što joj radim. Rekla je: “Too…jebii me…ahh…ahh…”. Mala voli grubo, dugo ju netko nije tako dobro istucao. Tucao sam ju što sam snažnije i brže mogao dok nisam osjetio kako je počela svršavati. Njena tekučina iz pičke me poprskala po mudima. Bio je to ugodan osjećaj. Ubrzo, nisam ni ja više mogao izdržati. Izvadio sam ga iz nje i ona je kleknula predamnom. Odmah ga je stavila u usta i počela ga pušiti dok nisam svršio u njena usta. Potrudila se da poliže sve s njega. Zatim se ustala, pogledala me onako kao drolja, i obrisala prstom spermu što joj je curila s ruba usana. Rekla je da sam bio dobar i da želi ostati u kontaktu samnom.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Normalno, i ja sam htio ostati u kontaktu s njom. Obukli smo se i odvezao sam ju kući.

248cookie-checkTucanje drolje u autu ispalo je mnogo bolje nego sam očekivao