Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Fascinantno je kako je život nepredvidiv, kako i kad sve izgleda da je onako kako treba biti i da nam život mirno teče svojim tokom, nikad ne znamo što nam sutrašnji dan sprema i kakvo iznenađenje će nam život donijeti. Ime neću otkrivati. Imam 29 godina, živim u Banja Luci i radim na jednoj ovdašnjoj vrloj popularnoj televiziji. Imam dugu smeđu kosu, frizuru mijenjam često ali najviše volim da je ravnam, smeđe oči, puna usta, čvrsto zaobljeno tijelo i za sebe neskromno mogu reći da sam jedna od poželjnijih žena ovdje. Ipak, s obzirom na to da je poznata činjenica što muškarce najviše privlači, mislim da su moje velike grudi možda i najveći adut, ne računajući naravno lice za koje ipak mislim da uvijek mora biti na prvom mjestu.

Imam momka i već dvije godine smo u vezi. Odlično se slažemo i razumijemo, seks je dobar, veza kao i svaka druga ima i uspone i padove, ali nikad nije bila značajnije uzdrmana. Planirali smo vjenčanje za sljedeću godinu i na kraj pameti mi nikad nije bilo da bih svog dečka mogla prevariti.

Nedavno je na našu televiziju primljena grupica volontera, uslijed prakse naše televizije da studentima završne godine žurnalistike daje mogućnost prolaženja obuke u telivizijskom novinarstvu. Među volonterima je bio i jedan Denis, 22-godišnjak, za koga nisam mogla ni slutiti da ćemo iz temelja promijeniti život.

Tamnih očiju, kratko ošišan, srednje visine, širok u ramenima, ali ne i previše krupan, s vrlo upečatljivim crtama lica. Međutim, ono što je posebno isticalo bila je njegova nevjerovatna karizma. Izgledao je daleko ozbilnjije i mudrije za svoje godina, vrlo načitan, pismen, nije postojala tema o kojoj s njim niste mogli pričati, i njegovo cjelokupno ponašanje činilo ga je vrlo dominantnim i privlačnim, iako ja tu privlačnost nisam osjećala sve do jednog trenutka.

Pošto su u subotu samo dva novinara trebala biti dežurna, a dosta događaja je trebalo popraviti. Pošto je od svih volontera bio daleko najsposobniji i najagilniji, zamolila sam ga da dođe kao ispomoć, na šta je on uz namrgođen izraz na licu pristao. Taj poziv je bio možda i jedna od mojih najvećih grešaka u životu, a možda su događaji koji su potom uslijedili bili tek neumoljivi tok sudbina, nešto što se moralo desiti i što ima svoju sasvim logičnu svrhu. Subota je tekla kao i svaki drugi radni dan. Novinari su radili priloge za svoje teme, dok sam ja pripremala ostale stvari potrebne za emisiju. Bili su kasni popodnevni sati. Sišla sam u restoran, sjela sama za stol i naručila kafu, razmišljajući o poslu. Nakon nekoliko minuta u restoranu se sam pojavio Denis, i onako njemu svojstveno prilično samouvjereno sjeo pravo za moj stol. Na sebi je imao usku crnu majicu ispod koje se naziralo fino isklesano mišićavo tijelo, crne farmerke i bijele tene, dok mu je izraženi biceps upadao u oči. Ni na kraj pameti mi ne bi palo da s tim momkom imam bilo šta, prije svega jer sam zauzeta, a i pored toga nezamislivo mi je bilo da budem s nekim toliko mlađim od mene. On je za mene do tad bio simpatični oštroumni mladić s kvalitetima da daleko dogura u životu, ali u tom trenutku osjetila sam neku nevjerovatnu privlačnost prema njemu koju sam pokušavala ignorisati.

Pročitaj i ovo:   Dama koja se voljela "krečiti"

– Jesi li gotov? – pitala sam ga…

– Jesam, kolege još nisu završile pa sam došao sam…. Nadam se da neće nikakve popravke trebati, da mogu što prije paliti kući..

– Pogledat ću čim dođem u kancelariju.. Ne brini brzo ćeš kući, ne vjerujem da će me tvoj prilog baš toliko razočarati da moraš sve ispravljati…

– Ne bih ja tebe razočarao ni u drugim stvarima, samo kad bi mi to dopustila…..

– Molim, šta želiš reći – rekla sam u isto vrijeme ljutito i zbunjeno. Koja sam drkost, pomislila sam. Otkud mu tolika smjelost da se on balavac meni ovako obraća, otkud samo potiče tolika samouvjerenost.

– Prelijepa si žena, ja te nikad ne bih ispuštao iz ruku. Je li tvoj momak uopšte svjestan što ima – rekao je sa izazivačkim smješkom na licu.

– Jeste, ne brini, svaki dan me usrećuje…- rekla pokušavajući izgledati drsko i srdito, iako sam u stvari bila zbunjenja, dok je u meni sve gorilo.

Samo se nageo prema meni dotaknuvši mi usnama vrat i šapnuo u uhu:

– Kako lijepo mirišeš. Koristiš Chanel Allure eau de parfum. Jedan od mojih omiljenih. Volio bih te osjetiti cijelu.

Bila sam naprosto zapanjenja. Kako žena da reaguje u takvoj situaciji? Šta da kažem a da zvuči smisleno.

– Sad ću pogledati prilog- rekla sam potpuno izgubljeno i izbezumljeno. Ustala sam i ubrzanim hodom otišla u svoju kancelarij, sjela u stolicu i pokušala doći sebi. Kako je moguće da neko posjeduje toliku samouvjerenost, otkud takva drskost? Zar je moguće da postoji takav muškarac, 22-godišnjak? Bila sam užasno napaljena, željela sam ga, takav otvoren pristup i tu smjelost nikad nisam doživjela, a svjedočim brojim nabacivanjima gotovo svakodnevno. Želim ga, gorim, ali ne smijem na to ni pomišljati. Bilo bi suviše pogrešno.

Pročitaj i ovo:   Moja verna ženica

Samo nekoliko trenutaka poslije u kancelariju je ušao Denis:

– Ko ti je rekao da uđeš bez kucanja, molim te izađi..

– Znam da me želiš, kao što neizdržljivo želim tebe. Zašto da krijemo naša osećanja, neće niko znati.

– Ti si napaljeni klinac samo, molim te izađi..

Nije se dao omesti. Prišao je do moje stolice, kleknuo, prislonio mi svoju ruku na lice i počeo me milovati. Ah, kako mi je samo to godilo, dok je tijelo željelo da što prije bude u meni. Trebala sam ga odgurnuti, trebala sam nešto reći, trebala sam bilo šta, ali jednostavno nisam imala snage. Ostala sam ukopana, nemoćna pred tim nevjerovatnim, nadmoćnim muškarcem.

Prislonio je usne i poljubio me strasno, na šta sam mu ja uzvratila. Jednostavno sam bila nemoćna zatočena u neko transativno stanje.

– Jebi me, samo me jebi – rekla sam željnim glasom.

Na sebi sam imala pripijenu sivu haljinu koja je dosezala malo iznad koljena. Ljubio mi je usne, dok mi je desnu ruku zavukao u njedra uhvativši me desnu sisu koju je lagano milovao izvadivši je iz haljine. Zatim je spustio ruke dole i skinuo mi haljinu. Ostala sam samo u gaćicama. Nastavio je da mi ljubi grudi. Tako je spretno klizio jezikom po mojim ukrućenim bradavicama i milovao mi grudi da me je naprosto dovodio do ludila. Krenuo je da se jezikom spušta dole, došavši do moje mačkice. Prvo je krenuo da je liže jezikom preko gaćica, da bi potom gaćice malo makao u stranu i počeo da mi liže klitoris. mene su vec cureli sokovi koje je znalacki jezikom pokupio grickajuci mi klitoris. Obrađivao me je jezikom kao niko nikad. Prvi put sam svrsila dok me je lizao tako znalački i sočno. Svršavala sam u grčevima uvijajući se na stolici, dok sam uzaludno pokušavala da ne ispuštam glasove u stranu da bi me neko mogao čuti.

– Jaoooo, daaa…. stenjala sam kao kuja…

Nije se dao omesti. Nastavio je da me ljubi uz nogu, da mi liže stomak, gricka bradavice, dok mi je dva prsta zabio u picu. Iz mene je curilo kao iz česme.

Pročitaj i ovo:   Nastavak jebavanja šogorice i punjenje njene savršene guze

Ustala sam sa stolice, klekla na pod i počela da mu otkapčavam šlic. Ubrzo se pred mojim očima pojavio prelijep orgoman kurac, sigurno za 3,4 cm veći od kurca moga momka. Drkala sam ga, lizala mu ja, pušila sam ga gutajući ga koliko mogu. Pušila sam ga kao da je nešto najslađe na svijetu.

Podigla sam se, uzela ga za ruku, odvela ga do stola i položila ga njega. Sjela sam na njegovu kurčinu i počela se životinjski nabijati. Osjećala sam se kao prava kuja.

– Jebi me, pocijepaj me, daj sve od sebe.

Govorila sam mu tiho. Ispunjavao me je do krajnjih granica. Uzdizala sam se i divljački nabijala do kraja. Osjećala sam novu, neopisivu dimenziju seksa. Baš u trenutku kad sam osjetila da ću ponovo da svršim, podigao se, okrenuo me na stomak i nastavio da me jebe s leđa. Divljački me nabijao držeći me za kosu. Počela sam životinjski da svršavam da vrištim. U tom trenutku mi uopšte nije bilo važno da li bi me neko mogao čuti.

Nakon mog drugog svršavanja, opet sam mu popušila kurac dok je ležao zadihan i znojav. Okrenuo me je na bok i ponovo počeo luđački da jebe. Ulazio je silovito i žestoko. Nije trebalo puno trenutaka i opet sam svršila. Osjetila sam da će i on svršiti.

– Dolazim – govorio je stenjući.

Iako to prije uglavnom nisam praktikovala, počela sam mu pušiti kurac želeći da osjetim njegovu spermom. Ubrzo je počeo da ispušta jake zvukove zadovoljstva, dok mu je sperma punila moja usta prskajući nepca. Progutala sam svo njegovo sjeme i nastavila da mu oblizujem kurac dok je on glasno disao.

Kakva li sam samo kurva postala pomislila sam na trenutak.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– E sad ću tek da idem. Nevjerojatna si znaš.. – rekao je dok se oblačio, dok sam ja osjećala čisto zadovoljstvo i ispunjenje, osjećajući se uzvišeno i ne razmišljajući ni o čemu…

– Prlično veliki potencijal leži u tebi. Moraš to iskoristiti – rekla sam mu sa kurvanjskim osmijehom na što se on zadovoljno nasmiješio.

Izašao je i zatvorio vrata…