Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Mislim da mi je seks sa mojom šogoricom potaknuo grižnju savjesti, pa sam se posebno trudio oko seksa sa Marinom, mojom ženom. Mislim da je i ona bila zadovoljna, jer niti jednom u zadnja dva tjedna kod kuće nije povisila glas na mene, čak je i sa starcima bila OK.

Doduše, nisam zanemarivao niti Bojanu, pa sam i nju skoro svaki treći dan dobro izjebao kad bih imao pauzu na poslu, a ona je bila blizu na stanu.

Jedan vikend odlučili smo opet malo roštiljati, a Marina je uzela godišnji, te je došla i Bojana, jer će njih dvije raditi nešto po vrtu, tj planiraju neki veliki zahvat na povrtnjaku. Meni je bilo svejedno, jedino me brinulo što se neću moći pojebati i sa Bojanom dok bude kod nas, jer ću raditi po cijele dane. Tijekom vikenda su me podbadale i koji put provocirale lascivnim razgovorima i prikrivenim komentarima sa seksualnim sadržajem. Pravio sam se blesav na Marinino hvalisanje kako sam dobar u krevetu, a i na Bojanino da bi voljela takvog probati. Cijelo vrijeme su se cerekale kao sumanute i došaptavale, pa više nisam obračao pažnju.

Započeo je i novi radni tjedan, a bio mi je stvarno naporan, te sam dolazio doma tek oko 20 sati, a odlazio oko 7 i 30 ujutro. Došao bih i otuširao se, pa odmah u krevet i oduzeo se do sljedećeg jutra. Jedva sam čekao petak, jer sam tada radio malo kraće. Kad sam stigao u petak kući, vidio sam da je sve oko kuće prekopano i dosta novoga zasađeno, pa sam zaključio da su konačno gotove sa radovima. Ušao sam u kuću, a njih dvije su bile izvaljene na trosjedu i gledale TV, pa sam ja otišao na kat rekavši da se idem istuširati. U sobi sam pobacao sve sa sebe, ali sam nastojao da barem izgleda uredno prebačeno preko stolice. Pod tušem sam pustio vodu da curi po meni, a u jednom trenu mi se učinilo da sam čuo nešto, pa sam zatvorio vodu, ali sve je bilo tiho, osim televizora iz prizemlja. Nastavio sam sa tuširanjem razmišljajući kako bih se volio riješiti težine u jajima, jer se nisam poseksao čitav tjedan. Izašao sam iz tuš kabine, ogrnuo se ručnikom i krenuo u sobu, a tamo…. iznenađenje…. Marina i Bojana na krevetu, u seksi rublju, namirisane i sa provokativnim osmjesima na licu.

Pročitaj i ovo:   Umjesto da je slikamo, razvalili smo joj picu

– Nadam se da ne misliš stajati tamo cijelu večer? -sarkastično me pitala Marina.
– Ne..nn..mislim… -stajao sam vidno zbunjen na vratima kupaone i buljio u njih dvije- Ne znam šta ovo znači…
– Ahhhh..tooo… -ubacila se Bojana- Paa..eto, da se ne mučiš sa svakom posebno možeš nas obje odjednom.
– Bez brige -dodala je Marina- Mi smo sestre i nema tajni između nas, a i znala sam šta ti misli dati za poklon za tvoj ročkas.

Sad sam tek bio zbunjen, a ond se Marina digla, došla do mene, skinula mi ručnik i odvela me do kreveta, te polegla na leđa. Odmah su se obje bacile na moj kurac i jedna mi je usisavala kurac, a druga lizala jaja, pa je kurac uskoro bio tvrd i spreman. Zatim je Bojana sjela sa svojom picom na moje lice, a Marina sjela na moj kurac i odmah se počela nabijati na njega. Bojana je trljala svoju picu po mojim ustima i jeziku držeći se za uzglavlje kreveta, a Marina se naslonila na moja prsa i nabijala kurac do kraja u svoju picu. Iz Bojane je curilo kao ludo, a i Marina je već svršila, te su mi jaja bila mokra. To je sve djelovalo i na mene, pa sam se ispraznio u Marininu picu i to obilno, pa je počelo curiti iz nje. Onda je Bojana ustala sa mog lica, odmakla Marinu i bacila se sa jezikom na moj kurac i žurno ga polizala, te ga počela drkati da ostane čvrst. Nakon minute se je ona zasjela na njega i počela me jahati kao i Marina maloprije, a marina mi je uvalila svoje sise u usta, a bile su tri broja veče od Bojaninih, pa sam imao puna usta i začepljen nos.

Kako sam joj grickao bradavicu, tako se je malo odmaknula, pa sam joj i prstima počeo trljati klitoris koji je bio sav sluzav od naših sokova, na šta je ona reagirala još jednim svršavanjem i grčenjem, dok je Bojana svršavala na mom kurcu. Onda je Bojana sišla sa mene, pa sam odlučio preuzeti inicijativu i polegao sam ih obje na trbuhe i malo im raširio noge, te ga prvo zabio Marini u picu i počeo ju žestoko jebati, a nakon par minuta sam ga izvukao i ubacio ga Bojani u picu, te sam nju jebao isto žestoko dok se nisam ispraznio u njoj. Izvukao sam ga iz njene pice i protrljao kurac po njenom šupku i namjestio ga na ulaz, te počeo pomalo gurati u nju, dok je ona zabijala glavu u jastuk. Da Marina ne bude samo promatrač, gurnuo sam dva prsta u njenu picu i par puta ih ugurao unutra, pa počeo prstom masirati i njen šupčić. Ona se trgla, ali se nije izmicala, pa sam uskoro ušao sa prstom u njen šupak, dok sam Bojani već ugurao glavić, pa se malo i opustila i uskoro sam ugurao kurac do pola.

Pročitaj i ovo:   Dva lovca na moju mačkicu

Uskoro je moj cijeli kažiprst bio u Marininoj guzi, dok je cijeli kurac bio u Bojaninoj guzi i ona je dahtala dok sam ju pumpao. I Marina se meškoljila, a kad sam joj stavio još jedan prst samo je ciknula i stisla šupak, ali se je brzo opustila i uskoro su oba prsta do kraja bila unutra. Brzo sam izvadio kurac iz Bojanine guze i stavio ga Marini. Malo je jauknula kad sam ušao sa glavićem, ali sam samo nastavio i uskoro je cijeli bio unutra. Bojana je počela trljati Marini klitoris i uskoro joj je ruka bila od njenih sokova jer je svršila. Ni ja nisam mogao više jer su me oba uska šupčića iscrpila i ispraznio sam ostatak sperme i otečenih jaja u Marininu guzu, pa sam se izvalio pokraj nje na krevet. Bojana je legla iza mene i dok sam ja ljubio Marinu ona mi je milovala jaja i guzu.

Kad jebeš šogoricu, pa shvatiš da sestre nemaju međusobnih tajni

– Čovječe…. – tiho je mrmljala Marina – rasturio si mi guzicu …
– Ma nisam…no dobro…možda malo proširio – rekao sam i pomazio joj guzu.
– Biti će ti bolje nakon par puta – sad se javila i Bojana iza mene, pa sam se ja legao na leđa da mi svaka bude sa jedne strane- Uostalom i meni je rasturio šupak, pa može i tebi.

Marina se počela smijati, a za njom i nas dvoje, a onda je rekla:

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Mislim da je tvoja guza kao stvorena za kurac… pogotovo za ovakvu mrcinu -dodala je mazeći moj kurac koji je opušteno ležao na mom trbuhu – Meni ipak više paše da ga dobijem u picu.
– Pa i ja ga volim u picu, ali ni u guzu nije loše… naravno, ako te jebe onaj koji zna šta radi – dodala je sa smješkom.
– Nego… – sad sam se i ja umješao u razgovor – kamo vodi sve ovo, ako nije tajna?
– Paaa… mislim da ćemo ti Bojana i ja redovito prazniti jaja i to na svakodnevnoj osnovi, tj svaku večer kad dođeš sa posla jebat ćeš jednu ili obje – rekla je Marina, pa nastavila- A ako ona nađe nekoga uključit ćemo i njega, a ako taj ne bude htio tako, onda ćeš nas opet jebati na smjenu. Odgovara ti to?

Pročitaj i ovo:   Moje prvo seksualno iskustvo

Ja sam šutio, a one su me gledale sa zanimanjem i čekale moj odgovor, da bi ja na kraju rekao:

– Mislim da će to biti iscrpljuće za mene, ali eto, pristajem.
– Odlično -rekla je Bojana, pa dodala- To ti je tako kad hočeš jebati sestre.

Tu smo svi prasnuli u smijeh i onda zajednički otišli pod tuš, gdje su mi ga obje drkale, a ja njima trljao klitorise i ljubio sise. Poslije smo se vratili u krevet i cijelu noć smo bili vrlo aktivni, a ni ostatak vikenda nije bio loš, ali to je već druga priča…

1079cookie-checkKad jebeš šogoricu, pa shvatiš da sestre nemaju međusobnih tajni