Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Ja sam žena i imam 36 godina. Htjela bi sa vama podijeliti jednu priču koja mi je vrlo draga. Imala sam dosta avantura i volim seks na čudnim i opasnim mjestima. Čak da su muškarci neki odbijali sa mnom seks na takvim mjestima. Otišla sam privatno kod ginekologa na pregled, bila sam naručena točno u podne. Inače, kad idem kod ginekologa obavezno obrijem mačkicu tako je bilo i toga dana. A baš zadnjih nekoliko tjedana raskinula sam sa dečkom i nisam imala nekakav seks ni u vezi, a kamoli izvan veze. Baš sam bila nekako napaljiva u te dane.

Došla sam u naručeno vrijeme. Unutra me medicinska sestra ljubazno dočekala. Razmjenili smo par riječi i rekla je da uđem u kabinu, da se skinem i da me doktor čeka. Kad sam se skinula uđem u ordinaciju jedan lijepi gospodin oko 40 god. možda malo više, baš lijep i zgodan čovjek. Pozdravili smo se. Rekla sam zašto sam došla da sad nedužim, nasmješio se i rekao je nema problema sjedite na stolac. Dignem noge na one stalke i čekam. Prođe jedno 5 min. ništa. Doktor sjedi i piše nešto na kompu. Ja malo zatvorim oči i čekam i malo zamislim kako doktor dolazi i pocne mi obrađivati macu, toliko sam se napalila da mi je ruka krenula prema mačkici. Kad u tom trenutku dolazi doktor nešto je rekao, ja se ko malo trgnem a ništa ga nisam ni razumjela, jer bila sam full napaljena. Počeo je pregled bio je jako nježan pasali su mi ti dodiri, ja opet zatvorim oći dok je trajao pregled i neznam što mi je došlo u tom trenutku sam pustila lagani ton aahhh. Doktor me pogledao i sklonio ruku sa moje mačkice koja je bila pred svršavanje, i ja sam njega pogledala onako zbunjeno. Reko mi je da to ostavim za svoja četiri zida i da se koncetrišem na pregled. Rekla sam mu oprostite neznam šta mi je bilo, samo se malo nasmijao i rekao u redu je. Nisam neka sdidljiva ali nekako mi neugodno bilo ipak je ovo ordinacija i ozbiljne stvari. Nastavio je pregled i ko da u jednom trenutku kako sam opet žmirila ko da više se zadržava oko klitorisa i sve ga više nadražuje dodirima.

Pročitaj i ovo:   Napaljeni bračni par pozvao me na seks u troje

Bila sam mirna ali nije mi bilo svejedno, je rekla sam u sebi to nije više pregled on mi miluje macu želi da svršim. Naglo otvorim oči i on me gledao dok mi je je prstima širio macu i ugurao prst u nju. Pogledom sam mu dala do znanja da mi to godi,opet lagano pustila sam aahh. Pustio je glavu među moje noge i počeo luđaćki da liže macu uuuhh kako sam uživala. Nije mi trebalo puno da počnem svršavati, kad odjednom se otvoriše vrata ordinacije. Skočila sam ko blesava počela skupljati noge neznam ni ja valjda reakcija, kad ono sestra koja me dočekala na vratima kad sam došla. Rekla je uuu oprostite ako smetam i nasmješila se trebam vas doktore na kratko ali je gledala mene, bila je divna i zgodna žena. Odmah sam se sjetila srednje škole imala sam ljubavno iskustvo sa ženom nije mi to bilo strano. Doktor ju je uhvatio za ruku pozvao k sebi okrenuo se uhvatio me za nogu digao na stalak, zatim i drugu svi smo šutjeli opet je moja maca bila spremna na sve napaljena. Doktor me je pogledao i rekao uživaj mlada damo i opet poceo lizati luđački picu i nabijati prste u nju.

Ona je stajla iznad njega milovala ga po kosi i gledala kako mi luđački liže picu. Prostenjala sam sad malo jače, pogledala me u oči i nasmješila se, i ja sam joj uzvratila. Jednom rukom se je mazila preko mantila po grudima. Došla je s moje desne strane pomilovala me po kosi i ruku je spustila na moje grudi i počela ih mjesiti. Poljubila me usta. Imala je malo punije usne meke i nježne. Onda je digla majicu i spustila se na moje bradavice koje su bile već tvrde kao kamen i sa usnama i jezikom počela ih obrađivati. Ja sam pružila ruku i uz nogu došla do njezine pičkice odmah sam razmakela gaćice i nabila joj prst, uzdahnula je. Bila je tako vrela i mokra. Doktor mi je nabijao jezik u pičku. Nisam mogla više izdržati. Svršavala sam kao nikad u životu. Doktor nije prestajao sve je polizao moje sokove, htjela sam još. Doktor je došao do sestre ja sam joj izvadila prst iz njezine pice i oblizala ga. Doktor ju je ljubio, a ona mu je iz hlača izvadila kurac i počela ga nadrkavati. Gledala sam i to me još više palilo. Onda u trenutku ona je bila među mojim nogama i obrađivala moj rascjep te usne i jezik. Doktor mi je kurac stavio pred usta. Bio je srednje veličine lijep komad. Prvo sam ga liznula, a onda progutala ga do kraja.

Pročitaj i ovo:   Kad jebeš šogoricu, pa shvatiš da sestre nemaju međusobnih tajni

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Pušila sam ga žestoko kao on što je obrađivao moju mačkicu, koju sad sestra obrađuje, osjetila sam kako mi sestra obrađuje jezikom guzu i lagano gura prst u u nju, i dok je nabijala prst u guzu, klitoris mi je cuclala kao što ja doktoru pušim kurac. Odjednom doktor izvadi kurac iz usta, dignu sestru sa moje mace. Nasloni ga na mačkicu uspaljenu koja je žudila za kurcem, i počeo da jebe nije stajao pet minuta svršila sam po ko zna koji put. Sestra ga je gladila po prsima i ljubili su se. Izvadio je kurac iz pičke malo se okrenuo na stranu, sestra je klekla i počela mu pušit kurac. Sve sam to gledala između svojih nogu koje su još bile raširene i to me luđački palilo. Doktor je počeo stenjati i tresti. U usta joj počeo svršavati, a ja sam si nabila dva prsta u pičku i opet svršila. Nakon ovoga nismo puno pričali samo sam saznala da su njih dvoje muž i žena, i da ih pali razmjena partnera da vole swinganje. Pozvali su me njihovoj kući na večeru, a o tom ćemo možda kasnije, jedno nezaboravno iskustvo.

95cookie-checkSeks kod ginekologa