Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Radio sam s Kristinom već četiri godine, i za razliku od ostalih žena u uredu oko nje se nisam uopće trudio. Bila je uvijek nekako obično obučena vječito na telefonu s klincima u domaćim radovima i sličnim glupostima. Rijetko smo uopće komunicirali a i to je bilo uvijek poslovno i ništa više, za razliku od ostalog društva ona nikad nije odlazila s nama na kave ni na pića poslije posla, bila je jednostavno dosadna iako je bila zgodnica, još da je samo malo poradila na garderobi i šminki mogla je proći…

Taj dan sam kao i obično kasnio na posao i kad sam došao dočekao me direktor s idejom da trebamo odradit veliki terenski posao za neku firmu i da nas je podijelio u parove tako da brže budemo gotovi. Ti i Kristina idete u Zadar rekao mi je. Kud s njom pitao sam ga. Jebiga trebao si na vrijeme doć na posao pa si mogao birat ovako ona je izabrala tebe.

Pokupio sam je sutra rano u jutro, a ona ko ona naoružana laptopom, gomilom papira i sendvićima za put. Putovanje je bilo ugodno, prazna cesta a Kristina vrlo zanimljiv sugovornik moglo se s njom popričat o svemu. Krenuli smo s poslom odmah kad smo stigli i tu smo se slagali super, nadopunjavali smo se i ovi kod kojih smo radili su bili impresionirani, ja sam popio nekoliko čašica za ručkom a ona nije ni okusila vino samo se natakala vodom.

Kasno poslijepodne smo završili za taj dan i otišli do hotela, kad smo se rastajali na recepciji pitala je što ćemo navečer radit. Što god hoćeš rekao sam joj. Mogli bi negdje izaći da i ja popijem čašu vina, ali ne previše rekla je vino na mene opako djeluje.

Kolegica s posla: Daj mi ga svršit ću!

Kolegica s posla: Daj mi ga svršit ću!

Našli smo se na recepciji, vani je već padao mrak otišli smo na terasu zgodnog restorana uz more i naručili laganu večeru i bocu crnjaka. Gledao sam je obasjanu treperavim svjetlom svijeće, bila je sasvim zgodna. Zarumenila se od vina, smijala se mojim šalam, stvarno smo uživali. Sa svakom novom čašom bila je opuštenija, u jednom trenutku je rekla – znala sam da sam dobro izabrala da idem s tobom i značajno me pogledala preko čaše. Bilo je nešto u tom pogledu što je kod mene izazvalo čistu tjelesnu reakciju, osjetio sam kako mi kurac pulsira. Baš mi je drago što si zadovoljna rekao sam. Za sada jesam rekla je uz nekakav stidljivi osmijeh a ja sam mislio samo o tome kako bi je rado jebao. Terasa se ispraznila pa sam predložio da i mi pođemo. Može – složila se, ali me vodiš u šetnju uz more. Platio sam račun i krenuli smo uz obalu, u nekom kafiću je svirala nekakva laganica, a Kristina je rekla baš mi se pleše. Primio sam je u naručje i zaplesali smo u nekom parku, privila se uz mene a ja sam krenuo rukama istraživat njene obline. U slijedećem trenutku ljubili smo se kao dvoje tinejdžera gladno nezasitno, a meni se činilo da će mi kurac eksplodirat. Bez riječi smo se zagrlili i krenuli prema hotelu. Na ulazu smo se razdvojili, a ona mi je samo šapnula za deset minuta dođi kod mene u sobu…

Pročitaj i ovo:   Doveo me je do orgazma koji me toliko tresao da sam skoro ostala bez svesti

Tih deset minuta su mi bile kao vječnost. Pokucao sam na vrata koja su se samo otvorila, ušao sam i ostao bez teksta. Kristina je stajala u polumraku sobe u nekakvoj obijesno kratkoj suknjici i svilenoj dekoltiranoj košulji, ispod suknje se nazirao ćipkani rub čarape a između sisa joj je svjetlucao privjesak na tankom zlatnom lančiću. Mirisala je za popizdit dobro a mene je strefila spoznaja da je ona, to nevinašce iz ureda sve to planirala.

Hoćeš cugu pitala je i ne čekajući odgovor krenula prema stolu na kojem su već bile pripremljene čaše i boca vina koju je ne znam kad nabavila. Prišao sam joj s leđa i rekao može al kasnije sad te samo želim jebat.

Ona se naslonila na mene i protrljala guzom po mom već opasno nabreklom kurcu dok sam joj ja stiskao sise. Naslonila se rukama na stol i naguzila prema meni, podigao sam joj suknju i lagano svukao tangice s nje, prošao sam joj prstima po pički i osjetio da je već jako vlažna. Kleknuo sam iza nje i počeo je lizati. Ona se istrtila još više da mi olakša pristup, zavlačio sam joj jezik u pičku, mirisala je fino po nekom sredstvu za tuširanje, stvarno je brza, pomislio sam i istuširat se stigla. Kristina je samo duboko disala i zadovoljno mumljala. Disala je sve brže dok sam je ja čas lizao a čas joj uvlačio jezik u pičku. Odjednom je samo prostenjala –

daj mi ga svršit ću!

Lizao sam je još trenutak dok sam otkopčavao hlače a onda sam ih samo pustio da padnu, povukao bokserice i prislonio joj kurac na pičku. Nabila se sama i samo malo zastenjala. Pustio sam joj da određuje ritam. Klizila mi je lagano po kurcu a onda se počela nabijati na njega sve jače i jače. Vidio sam da se bliži kraju, stenjala je sve glasnije što je i mene dodatno napalilo. Zgrabio sam je čvrsto za bokove i zabio joj ga do kraja. Nabijao sam je ne kurac svom silinom a njeno jaukanje se pretvorilo u režanje a onda sam shvatio da svršava. Zabio sam joj još jače i opet i opet a onda je krenulo i kod mene. Nabio sam je na kurac i svršavao negdje duboko u njoj.

Pročitaj i ovo:   Vezana za krevet i jebena u sve rupe u svim mogućim varijantama

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Nabio sam je na kurac i svršavao negdje duboko u njoj.

Nabio sam je na kurac i svršavao negdje duboko u njoj.

Ostali smo tako neko vrijeme, ona na stolu a ja na njoj a onda je rekla idemo sad u krevet……

1549cookie-checkKolegica s posla: Daj mi ga svršit ću!