Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

U mom susjedstvu živi jedna Nena, žena od 43 godine, nedavno razvedena i koliko sam čuo od nekih u lokalnom bircu, nezasitna po pitanju kurčeva. Navodno joj nije bila važna veličina, već samo to da je nešto u njenim rupama. Imala je sina, neki su govorili da je malo mentalno retardiran, ali s obzirom da je upravo završio srednju ne bi se reklo. Upoznao sam ju kad se zaposlila u kafiću u koji sam i sam zalazio. Inače sam ju znao ovako samo iz viđenja.

Ispočetka je bilo sve onako, na ‘Bok sused’ ‘Kako smo danas’ i slično, a onda je počela biti malo poduzetnija. Ispočetka nisam baš trzao na nju, jer, em sam bio zakleti neženja iako sam imao samo 37 godina, em nisam planirao nikakve veze, pa sam ju nekako držao na distanci. Da se razumijemo, Nena nije bila ružna ili tako nešto, dapače. Bila je sisata i guzata, te na svoju visinu od 177 m sasvim lijepo raspoređena uz maleni trbuščić koji je davao onu potrebnu dozu seksipila. Crna kosa i zelene oči su bili ubojita kombinacija za mnoge muškarce koje je sažvakala i ostavila praznih jaja. Ja sam za sada odolijevao, pogotovo kad bih došao sa nekim komadom kojeg bi vodio kod sebe na brzinsku jebačinu, a vidio sam kako Nena zainteresirano promatra. Nije me smela, ni ona ni njeni intenzivni pogledi, jer sam izgleda bio jedini u cijelom kvartu koji joj je izmakao. Njena nježna strana se mogle vidjeti kad bi joj sinek dolazio u kafić. Odmah sam skužio da malac nije malouman, već se na kilometar vidjelo da je mali igra za drugu ekipu, te da više voli guze i kurčeve nego pičke. Pogotovo kad bi gledao onu znojnu ekipu koja bi došla sa nogometa na pivo ili nešto žestoko, a onda dobacivali njegovoj mami vulgarne povike, te bi ju hvatali ispod uske minice koje je obavezno nosila na poslu. Nije se protivila, dapače, smješkala se kao pečen zec, a kad bi joj koji mladac gurnuo ruku malo više spremno bi raširila noge i kao čekala narudžbu uz njega dok bi on vršljao prstima po njenoj mokroj pički. Malo mi je to bilo odbojno, ali su zato ovi stariji kroneri koji su visili po stolovima u čošku kafića slinili, jer drugo ne bi ni mogli. Jednom sam ju u takvoj prilici uhvatio kako ona pohotno gleda u mene, a čak mi je i namignula. Možda bi na tome i ostalo, da jednu večer nismo malo zalomili u kafiću, pošto je naš omiljeni klub osvojio novo prvenstvo, pa smo se malo opustili.

Pročitaj i ovo:   Prekrasno izgubljena nevinost

Uglavnom, bila je prošla ponoć, nisam baš bio pijan, ali dovoljno da jedva stojim. Ekipa se povukla, a ja sam još pridržavao šank, pa je Nena rekla da će me ona usput odvesti doma, jer smo susjedi, a što i nije bila laž. Uglavnom, skuhala mi je jaku kavu, čisto da dođem malo k sebi, a usput mi je isprepipala prepone i zadržala se malo na kurcu, pa sam vidio kako se smiješka zadovoljno. Strpala me u auto, te smo se kratko vozili do njene, a ne do moje kuće. Pomogla mi je da uđem, a kako je moja ruka bila preko njenog ramena tako je neminovno završila na njenoj sisi. Čvrsta u onom grudnjaku, a u toj nekoj alkoholnoj maglici u mojoj glavi odlučio sam ju pojebati, mada mislim da je bilo obrnuto.

– Nena.. – rekao sam frfljajući malo jezikom – .. ti si jedna jako dobra pička..
– Ahhh.. . Damire.. – rekla je uz smiješak dok mi je skidala traperice i sa njima bokserice uživajući u pogledu na moja velika jaja i 22 centimetra kurca – .. i ti imaš ono što moju pičku može zadovoljiti.. još kako.. -nisam baš previše kužio, a nisam ni trebao jer se njena glava zaustavila u mom krilu i sad sam gledao njenu dugu rasutu kosu, a kurac mi se našao na toplom i vlažnom sa čvrstim zubima oko glavića.

Usprkos alkoholu u meni, kurac je rastao i uskoro dosegao punu veličinu, a onda se ona uspravila i skinula mi majicu, te me povela u svoju sobu. Ubrzo sam ležao na njenom ogromnom krevetu koji je bio izuzetno udoban i malo je falilo da zaspim dok se skidala, ali me odmah razbudila jer se potpuno gola bacila na mene i opet je pušenjem dizala moj kurac. Zatim se nabila svojom mesnatom pičkom na njega i počela se nabijati na njega. Nekako sam se aktivnije uključio u seks i sad sam joj uhvatio one njene sise i mijesio ih zdušno, te joj stiskao bradavice i vrtio ih dok je ona samo stenjala i govorila:

Pročitaj i ovo:   Burazova cura

– To.. to.. to.. ohhh.. koja kurčina.. mmmmm.. . aaaahhh..

Uto sam skužio da su se vrata od sobe otvorila i da je ušao onaj njen gay sinčić, potpuno gol natežući svoj uski kurčić. Nije bio baš velik, ali bio sam u takvom stanju da mi se živo fućkalo kaj dela tamo. Gledao je kao hipnotiziran kako moja kurčina nestaja u pički njegove mame, a onda je došao iza nje i sagnuo se. Osjetio sam njegove prste na svojim jajima, ali mi tada nije smetalo. Jebi ga, alkohol. A onda i njegov jezik. Zatim jezik na kurcu dok se njegova mama i dalje nabijala na mene, ali sporije, da bi se onda umirila i zalegla po meni. Čekao sam da vidim šta će se desiti, a onda je ona lagano zastenjala i ja sam uz svoj kurac osjetio kako njegov prodire u njen šupak. Samo je grleno uzdahnula, a onda se malo usklađivala sa njime, pa se jebanje nastavilo. Osjećao sam kako njegov kurčić klizi uz moj dok nas dijeli onaj uski dio njenog tijela, a onda se Nena počela tresti i sve jače nabijati na mene, što je i kod mene izazvalo reakciju, te smo oboje istovremeno svršili. Punio sam Neninu pičku vrelim sjemenom dok se iz nje cijedilo po mom kurcu i niz moja jaja. I sinek ju je prestao jebati u šupak, pa se onda ona pomakla na moje lice sa svojom pičkom da poližem naše pomiješane sokove. Dok sam j lizao osjetio sam prste njenog sineka oko svog kurca, a onda i njegova usta. Nekako sam pogledao niz svoje golo tijelo i vidio kako mi puši kurac, te drka svoj u nekoj svojoj ekstazi. Nastavio sam sa lizanjem Nenine pičke, a uto je i mladac svršio po krevetu, pa se pokupio iz sobe.

Pročitaj i ovo:   Moj muž me retko jebe

Međutim, digao mi je kurac na Nenino oduševljenje, pa se ona odmah prebacila niže i svojim šupkom se polako nasadila na njega. Srećom da je njen mladac malo raširio njen šupak pa je sad moj kurac ulazio lakše iako ju je par puta zabolilo, a i nije se mogla do kraja nasaditi na njega. Oslonila se na moje noge i počela sa nabijanjem na moj kurac dok sam joj ja, malo se uspravivši, trljao klitoris. Pomalo sam došao potpuno k sebi i sad sam nekako uživao u ovom što mi se dešavalo. Nena je stenjala i stenjala dok se nabijala, a ja trljao njen klit sve brže. Uskoro se samo stresla i iz njene pičke je špricnulo sve po meni, što me malo iznenadilo, a ona se i dalje grčila sa mojim kurcem u svom šupku.

Kad se napokon umirila, sišla mi je sa kurca i onda mi počela drkati kurac svojim sisama, te sam nakon par minuta i ja svršio po njima, a ona je ostatak polizala sa mog kurca. Ostao sam još malo na krevetu, dok se ona otišla tuširati. Ustao sam i potražio svoje stvari, te se obukao i otišao.

Naredna dva dana nisam dolazio u kafić, a kad sam došao nasmiješila mi se široko, pa mi donijela piće i samo tiho rekla:

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Danas ti je sve plaćeno.. – pogledao sam ju upitno, a onda je rekla još tiše – Jedini si koji me natjerao da squirtam.. – te mi poljubila obraz.

Sjedio sam nekako odsutno, a poslije sam otišao kod nje i izjebao ju ponovo u pičku i šupak, te ju ostavio rasturene guzice. Mjesec dana kasnije sam našao posao vani, sve prodao i otišao. Više nisam vidio Nenu, mada sam čuo da se ponovo udala, a da je sin otišao u Amsterdam i da je tamo muška kurva. Bilo mi je svejedno, jer ovaj put sam ja nju izjebao, a nije ona mene.

1225cookie-checkMilfara koja je gutala muškarce