Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Nedavno sam preko jedne stranice za upoznavanje upoznao Doli, mladu i jako seksualno nezasitnu curu koja je bila dvadesetak godina mlađa od mene. Da se razumijemo, ja sam u braku, ali mi je jednostavno falilo ono nešto u seksu.

Tako smo se mi i upoznali, a sve je počelo kad se javila na moj profil i jednostavno rekla da ju privlače stariji i iskusni muškarci. Sa tog profila smo prešli na mailove, a zatim smo prešli i na poruke. Te poruke su postajale sve provokativnije, te su bile popračene slikama nas i naših dijelova tijela, tj mog kurca i njene pice, te sisa. Sve je to bilo uglavnom na nekom nivou samo dopisivanja dok mi nije poslala video u kojem si gura poveći dildo u svoju picu, te popratni tekst ‘Voljela bih da je to sad tvoja kurčina’.

Bio sam iznenađen, a onda sam ju nazvao i na moje iznenađenje javila se:

– Zar zbilja želiš moj kurac u svojoj pici? – bio sam direktan.
– Da, sva je mokra i trebalo bi mi ju dobro napuniti – glas joj je bio tako jebozovan da mi se kurac odmah digao.
– Gdje si ti sada? – mirno sam ju upitao.
– U stanu.. – znao sam da je tu na faksu, a inače je bila iz Dalmacije, pa sam samo upitao gdje je točno, pa mi je rekla i obećao sam da dolazim za pola sata.

Na poslu sam rekao da mi je nešto hitno iskrsnulo, a s obzirom da kao odvjetnik imam razne klijente nitko ništa nije pitao. Nakon dvadesetak minuta lude i nervozne vožnje kroz grad stigao sam do zgrade gdje imala unajmljen stan sa cimericom. Pozvonio sam na vrata i otvorila mi je ona, obučena u kućni svileni ogrtač ispod kojeg nije imla ništa kako sam uskoro otkrio. Njene bradavice su bile tvrde i napinjale svilu ogrtača, a moj kurac je bio sad vidljivo napet i spreman da pukne. Povela me u stan, pa smo uskoro sjedili u dnevnom i gledali se kao da ne znamo što bi sad napravili. Onda me upitala da li bih nešto popio, a ja sam pristao, pa je otišla do kuhinje, ali sam ju svejedno vidio dok se saginjala da izvadi bocu soka iz frižidera i lijepo sam vidio njenu obrijanu mladu picu, pa sam odlučio napraviti sam prvi korak. Čim nam je donijela sok odložio sam čašu i privukao ju k sebi. Njena pica je bila u visini moje glave, pa sam samo odvezao kučni ogrtač i zabio jezik u njeno međunožje. Uzdahnula je i zabila mi nokte u glavu privlačeći me na svoje međunožje. Jezikom sam joj dohvatio klitoris i počeo ga lizati, a ona je lagano raširila noge, pa sam sad i prstima ušao u njenu macu. Uh kako je bila mokra.

Pročitaj i ovo:   Zbog para sam se spetljala sa gazdom koji ima 63

Zatim sam ustao i počeo se skidati, a ona je skinula ogrtač, pa sam sad vidio njene bujne sise, a dok sam skidao košulju ona mi je otkopčavala remen i hlače, te ih povukla niz noge zajedno sa boksericama. Moj kurac je izletio u punoj veličini i širini sa već vlažnim glavićem, a ona ga je primila sa obje ruke i uvukla u svoja usta. Na moje iznenađenje gutala ga je skoro do kraja, a onda bi se zagrcnula pa bi ga vadila, pa opet ispočetka. Mislio sam da ću svršiti prije vremena, te sam ju odmaknuo od svog kurca i pokegao ju na trosjed, raširio joj noge i namjestio kurac na ulaz u njenu picu. Gledali smo se u oči, a ona je tiho rekla:

– Izjebi me dobro.. trebam to..

Gurnuo sam joj ga odmah do kraja i počeo ju luđački jebati. Stenjala je i uzdisala, a moj kurac joj je ulazio do jaja u picu iz koje je obilno curilo. Tako nije ni mojoj ženi curilo iz pice kao što je to bilo kod Doli. Jaja su lupala po njenoj maloj guzi, a ja sam već bio mokar od znoja. Osjetio sam da mi dolazi, pa sam ga brzo izvadio i još dva puta potegao rukom, te sam počeo špricati po Dolinom trbuhu i brežulju iznad njene pice. Bilo je užasno puno sperme, a ni sam nisam znao odakle je toliko toga. Biti će da je razlog izrazita napaljenost na nju. Bije bila baš oduševljena time što mi je uskoro i rekla:

– Želim da mi picu napuniš spermom, a ne da ju špricaš po meni -djelovala mi je nekako ljuto, a onda me povela do sobe i rekla da legnem na leđa.

Pročitaj i ovo:   Ogromna kurčina čika Miloša u ustima moje devojke

Napravio sam kako je rekla, pa je klekla karj mene i počela mi pušiti kurac. Radila je to tako dobro da je ubrzo opet bio čvrst i uspravan, pa je skočila i odmah me zajahala. Kliznuo je u njenu picu bez ikakvog otpora, a ona se odmah počela nabijati na moj kurac kao luda. Ubrzo je počela svršavati i jaja su mi bila mokra od njenih sokova. Međutim to ju nimalo nije zaustavilo, već se samo okrenula leđima prema meni i naslonila na moje noge i počela nabijati. Ja sam uživao gledajući kako moj kurac nestaje između njenih guzova i pojavljuje se ponovo. Bio je sve više bijel od njenih sokova, a ztakve su mi bile i dlake u podnožju kurca. Nakon nekih desetak minuta njenog nabijanja dovela me do novog vrhunca i sad sam joj punio picu svojim sokovima. Samo je ciknula kad je osjetila prvi mlaz u svojoj pici. Još se malo vrtila na mom kurcu, a onda se legla na leđa na moja prsa. Ležali smo tako dok sam se ja igrao njenim sisama milujući joj i stiščući bradavice. Njena duga smeđa kosa mi je padala na prsa i lice i uživao sam u njenom mirisu. Bila je lagana i vitka, te mi nije predstavljala nikakav problem da leži na meni.

Nakon nekog vremena se izvalila kraj mene i prignula do mog kurca, te ga oblizala od zajedničkih sokova, a onda me upitala:

– Da li bi mi ga mogao nabiti još jednom s guza, ako možeš naravno? -vragolasto me pogledala, a ja sam se nasmijao.
– naravno da bi ti ga volio zabiti s guza.. -podigao sam se sa kreveta i privukao ju k sebi, pa joj malo ljubio sise i okrenuo ju leđima prema sebi, te ju nagnuo da mi se naguzi.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Izbacila je guzu prema meni i ja sam gledao u njenu crvenu picu, pa sam protrljao svoj kurac duž njene rupice od klitorisa do šupčića, pa natrag, a onda joj ga gurnuo u picu. Veselo je uzdahnula i nabila se prema meni, tako da joj je ušao odmah do jaja. Primio sam ju za bokove i počeo se zabijati u nju. Stenjala je zadovoljn o na svaki moj ubod, a ja sam odlučio otići korak više i namočio sam svoj palac slinom, te ga stavio na ulaz u njen šupak. U trenu se umirila, a pošto sam znao da ga nikad nije dobila tamo samo sam ju tiho upitao:

Pročitaj i ovo:   Brzinski seks

– Da li mi vjeruješ?
– Da.. da.. -tiho je rekla, a ja sam joj počeo gurati palac u šupak.

Trebalo je malo da uđe, ali sam ga uspio ugurati i sad su joj obje rupice bile pune. Trebalo joj je da se navikne, ali joj nisam dao previše vremena za razmišljanje o tome jer sam ju nastavio jebati žestoko, a cijeli palac sam gurnuo u šupčić. Stenjala je i cvilila ispod mene, a nakon dvadesetak minuta žestokog seksa sam napokon svršio i treći put. Ostao sam još minutu ili dvije stajati iza nje sa kurcem u njenoj pici, a onda mi je počeo mobitel zvoniti, pa sam se išao javiti. Bio je to neki nervozni klijent koji je trebao neki pravni savjet, pa smo se dogovorili za sat vremena.

Doli mi je prišla i poljubila me, te mi rekla:

– Nadam se da se vidimo uskoro?
– Naravno -rekao sam sa smješkom dok sam se oblačio.
– Super onda.. možda i cimericu nagovorim da nam se pridruži -namignula mi je i brzo dodala- Ali sigurno bi ga željela sljedeći puta probati u guzu..
– Kako god ti želiš -rekao sam joj i zagrlio ju, te privukao k sebi i poljubio, a onda joj stavio dva prsta u picu i izvadio ih, te pomirišao- Za kasnije..

Otišao sam sa mirisom njene pice na prstima i jedva čekao da ju ponovo vidim.

1125cookie-checkMlada, pohotna i nezasitna cura