Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

U 15 godina braka nikad nisam prevario ženu, mada je prilika bilo, naročito na poslu gdje je flerta i nabacivanja bilo koliko hoćeš. Stres na poslu je tražio ispušni ventil, pa je bilo dosta uredskih afera. Ja nisam popustio, prvenstveno što sam bio vjeran ženi, a s druge strane imali smo seks svaki dan i bila je komad samo takav. Ovo što se desilo bilo je pravi šok za mene, ali i nekakvo otkrivanje zabranjenog voća, pa se može reći da sam postao ovisan.

Susjedovu kćer Mariju sam znao kao klinku. Rodila se nekako kad sam se ja vratio iz one bivše vojske, pa se potrefila velika fešta, jer smo bili odlični susjedi, a njen stari je bio vršnjak mog starijeg brata. I nakon svih tih godina, ja sam ostao u obiteljskoj kući, dok se buraz odselio u Zagreb, a i sad navrati sa svojim čoporom na rođendane i pokoji vikend da pogledamo tekmu ili dođu na roštilj, jer oni to u stanu ne mogu. I tako sam ja gledao Mariju kako raste, koji put bi nam pričuvala naše klince kad bi žena i ja išli u kino ili kazalište, a to ljeto je završila srednju i sa svojih upravom napunjenih 18 bila je pravi komad. Doduše ja ju nikad nisam tako gledao, mada čisto sumnjam da se ijedan muškarac ne bi okrenuo za njom. U zadnje dvije godine bi ju znao uhvatiti kako me nekako odsutno promatra, a onda bi se trgla nasmiješila i samo zacrvenila. Iskreno, nisam obračao pažnju na to … a trebao sam.

I tako sam ja sad bio na godišnjem, žena je još radila, a klinci na praznicima kod njenih roditelja na moru. Izvalio sam se na ležaljku u vrtu, djelomično zaklonjen iza visoke drvene ograde i drvoreda čempresa za koje sam govorio da ću ih posjeći, jer su bili legla komaraca, ali žena nije htjela ni čuti o tome. Znao sam da se voli ponekad sunčati gola, pa su joj služili kao paravan. Sad sam ja ležao izvaljen, gol, sa limenkom hladnog piva. Nisam se bojao pivskog trbuščića, jer sam bio dosta aktivan i imao sam poprilično isklesano tijelo za svojih 37 godina. Lagano sam dremuckao uživajući toplini sunca na svom nauljenom tijelu. Čak sam i kurac namazao da ne izgori. Mislim da sam zaspao, jer sam se trgnuo kad sam osjetio nešto oko svog međunožja. Pogledao sam na niže i vidio Marijinu glavu iznad mog kurca, tj. svoj kurac u njenim ustima. Ukočio sam se i tiho prosiktao:

Pročitaj i ovo:   Umjetni potom pravi

– Marija! ! ! Šta radiš? ? ? ? – samo me pogledala i nasmješila se, pa mi pustila već dobrano dignuti kurac.
– Jutro.. vidjela sam da se počeo dizati, pa ga nisam htjela pustiti.. -rekla je nekako nevino uz najslađi izraz lica koji je mogla staviti, ali sam svejedno bio u šoku.
– Ali znaš da ne možeš samo tako doći i .. -stao sam pokazujući na svoj kurac i nju ostavši bez riječi, ali nije ona bila bez riječi.
– Misliš na to da ti ga ne mogu popušiti? -rekla je nakrivivši glavu na stranu i gledala me svojim smeđim očima dok je pomicala pramenove duge kose koja joj je padala preko lica.
– Da.. to.. -bio sam iskreno šokiran njenim odgovorima, te kako je bez problema prešla u razgovoru sa mnom na ‘Ti’.
– Pa ja to čekam već dvije godine, a da si imalo pratio primjetio bi da te već dugo želim i želim osjetiti tvoj kurac.. -rekla je i liznula moj napeti kurac, pa sam se samo stresao kad je pogodila onaj dio gdje se spaja prepucij sa glavićem.

Zatim se polako ustala i skinula svoje kratke hlačice i sa njima gaćice, te sam ugledao njenu picu sa tankom crtom tamnih dlačica na njenom brežuljku. Polako me opkoračila i stala iznad mog lica, te se polako spustila sa picom na moje lice. Osjetio sam miris njene mlade i nerazjebane pice u svom nosu, a vidio sam da je već i vlažna. Trenutak sam razmišljao, a onda sam puknuo i sam sebi rekao ‘Jebi ga Bruno, sama se nudi’ kao opravdanje i isplazio jezik, te ju počeo lizati. Samo je prigušeno zastenjala i zabila mi prste u kosu. Učinilo mi se da nikad nije dobila kurac u svoju picu niti da ju je itko ikada lizao. Primio sam njenu čvrstu i malu guzu, te ju počeo žestoko lizati i gurati joj prst u picu. Stenjala je i tresla se iznad mene, a onda počela svršavati uz lagani jecaj, a iz nje je procurilo prilično. Čekao sam da se smiri i onda ju odmaknuo i ustao sa ležaljke, te sa dignutim kurcem primio ju za ruku, te kad je pokupila svoje hlačice i gaćice poveo prema kući. Ušli smo u hlad kuće i upitao sam ju da li se već jebala, a ona je samo odmahnula glavom, pa sam otišao do kupaonice i vratio se sa ručnikom i kondomom. Odvukao sam ju u kuhinju, stavio ručnik na veliki pult nasred kuhinje i olegao ju gore na leđa, a ja sam si stavio kondom. Primio sam ju za noge i raširio ih, te polako ugurao kurac u nju. Stenjala je i trzala se, jer je bila jako uska iako je bila podmazana. Polako sam ulazio u nju i onda ga samo naglo zabio. Vrisnula je i stisla se kad sam joj skinuo junf, a malo krvi se vidjelo na kondomu. Nisam ga vadio već sam se počeo zabijati u nju držeći joj noge u zraku. Uskoro je njeno bolno jecanje prešlo u pohotno dahtanje i neko nerazumljivo:

Pročitaj i ovo:   Čereči me kao što si moju ćerku

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Aaaahhhmmmm.. mmmaaaa.. mmmm.. daaaaaaaa.. . iiiimmmmmm.. .

Nisam ju kužio, ali sam znao da uživa i nastavio sam se zabijati u nju. Širio sam joj picu svojim kurcem koji je bio zavidne debljine, sa nekih devetnaest centimetara dužine. Sad je samo tiho stenjala dok je meni curio znoj niz leđa, a onda sam eksplodirao i napunio onaj kondom zavidnom količinom sperme. Pitao sam se odakle mi sve to, ali mora da je Marija bila razlog. Nisam ga vadio, već sam ju i dalje jebao dok nije i ona uskoro svršila. Nakon toga se polako opustila i ja sam skinuo kondom bacivši ga u kantu za smeće, dok se ona polako oslanjala na drhtave noge. Odveo sam ju do kupaonice, pa sam joj pomogao da opere svoju krvavu picu, a onda se obukla i otišla nakon što msam dobio vruči poljubac od nje. Svidjelo mi se sve to na neki čudan način, a od tada mi je svaki dan mog godišnjeg dolazila i jebao bi ju cijelo jutro. Uživao sam u njenom čvrstom i mladom tijelu sve više, a bila je željna istraživanja i bila je gladna seksa, još kako. Trudio sam se udovoljiti svim njenim zahtjevima, pa smo koristili i raznorazna pomagala. Za sada ga još nije htjela u guzu, ali bez problema bi primala kuglice i dildače u njega dok bi joj ja širio picu kurcem. Nakon nekog vremena smo prestali koristiti kondome, a ja sam joj sve češće punio picu spermom ili bi joj svršavao u usta, jer je obožavala ukus sperme i kad bi joj mlaz šiknuo odmah u grlo. Trajalo je to sve do jeseni kad je otišla u Zagreb na faks. Povremeno kad bih išao zbog posla u Zagreb navratio bih do nje i napunio bi joj picu, ali i to sve rijeđe, jer je sad imala nekog dečka. Na kraju mi je rekla da jedva čeka opet ljeto, a tada ćemo se samo nas dvoje zabavljati. Nisam baš siguran u to, ali pričekati ćemo ljeto, pa da vidimo.

1013cookie-checkPotpuno nevina mlada cura željna dobrog kurca i seksa