Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Moja žena Azra i ja smo u braku tek par godina. Kako bi rekli mladi bračni par.

Na poziv prijatelja odlučili smo da odemo kod njega na proslavu rođendana nas 15-ak otprilike kolega s posla i par još nekih “neplaniranih”. Pošli smo malo ranije kako bi se pripremili i izbjegli gužvu kako na putu tako i u kući kod prijatelja.

Azra je obukla haljinu koja je isticala njene noge kao i grudi koje i nisu nešto velike ali došle su do izražaja. Bili smo prvi gosti. Sve je bilo pripremljeno. Čestitali smo mu rođendan izljubivši se naravno i žena i ja.

Sjednem u fotelju dok je Azra sjela preko puta mene. Popili smo po jedan viski i u tom se čulo zvono na vratima što je bio znak da i ostali pristižu. Nije prošlo puno vremena a stan je bio pun. Na veliko sam nazdravljao s prijateljima tako da je već piće poprilično uzelo danak. Azra je nazdravljala dok se smijala preko puta s nekom od prijateljica. Vrijeme je brzo prolazilo uz muziku i piće, pogledam na sat već je bilo blizu ponoći. Ustanem do WC-a i slučajno pogledam na stolicu gdje je sjedila Azra, sjedi neki tip gleda TV. Sigurno je tu negdje ništa čudno. Dođem do WC-a a ono red kao u u nekoj diskoteci. Stvarno mi se žurilo. Jedan tip mi dobaci smijući se da ima WC i na gornjem katu ali da je gore za žene pa ako me puste.

Ne preostaje mi ništa drugo pomislim. Izađem krenem uz stepenice vidim poluotvorena vrata. Uđem, čujem muziku s donjeg kata i kao da netko priča. Nije me ništa zanimalo, stvarno više nisam mogao trpjeti, ipak popilo se i previše. Kada sam izlazio jasno su se čuli uzdasi iz sobe pored WC-a. Krenuo sam da izađem, stvarno nisam imao namjeru da ometam druge “u poslu” ali me neka znatiželja povukla da vidim tko je u pitanju. Prišao sam sobi i vidim Ivanu, Azrinu prijateljicu s kojom je pričala, leži na leđima dok joj neki tip liže pičku. Glasno je stenjala, i dalje sam bio tu. Tip je ustao stavljajući joj ga u pičku i počeo lagano da je nabija. Čuo sam da joj kaže nešto u smislu neka si dovela onu kurvu Denisu da je slavljenik pojebe, to mu je idealan poklon, kako je raskinuo s djevojkom izgorio je. Ivana odgovara – bilo je teško da je nagovorim ipak joj je muž tu ali sam uspjela nakon par pića. A ni Denis nije loš, čula sam da ima velik kurac. Na što ju je ovaj tip počeo jače nabijati. Odmaknem se od vrata. Kako sam se odmaknuo iz dnevnog boravka su se također čuli uzdasi ali muški. Ulaz u dnevni boravak je bio odmah pored te sobe tako da mi nije teško bilo da pogledam. Pomjerio sam se oprezno da me ne primijete, povirih i imam što vidjet Denis gol na kauču zavaljen dok mu Azra puši. Azra je i dalje bila u haljini ali primjetim da su joj tange koje je imala ispod na sred sobe.

Pročitaj i ovo:   Španska mušica

Krv mi udari u obraze! Stajao sam kao ukopan. Jedno vrijeme mu je pušila a onda je on ustao i podignuo haljinu, uhvatio je za guzu objema rukama. Zabio joj ga jako na što je ona vrisnula. Vrišti kurvo sad ćeš vidjeti kako se jebe, derao se. Molila ga je da bude tiši da ne bi neko primjetio. On se nije puno obazirao samo ju je jako nabijao a ona je vrištala. Na što joj on uzvrati da se ona čuje više. Još je malo tako jebao i onda je sjeo na kauč a Azra ustala skinula haljinu preskočila ga i počela se nabijat na njegov kurac.

Nakon par minuta nabijanja Denis je ustao a ona ostala sjedeći, prislonivši kurac na njena usta počeo je svršavati dok mu je ona mazila jaja. S obzirom da je bio polumrak nisam vidio gdje je to sve otišlo, otišao sam se i na izlazu bacim pogled u drugu sobu i vidim da su ovo dvoje već krenuli da izađu.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Brzo se spustim i sjednem na svoje mjesto. Nakon par minuta ulazi Azra i njena kolegica. Pogledam u nju, ona kao u nekom razgovoru okrenu se prema meni i pošalje mi poljubac. Do kraja večeri Azra je vodila razgovore s prijateljicom dok sam ja sjedio na kauču i ispijao viski. Kad je večer završila krenuli smo kući i pitam je kako joj je bilo na rođendanu a ona kaže super.

Čekao sam da uđemo u kuću i kad smo ušli rekao sam joj da mi kaže što se točno dešavalo na zabavi. Azra kaže ništa bitno a ja odgovorim jel kurvo ništa bitno dok si se jebavala? Što? – upita ona. Kažem, vidio sam sve, reci istinu. Ona počne plakat i ispričavat se da joj oprostim što je to uradila. Skidam hlače i kažem sad ga meni puši kurvo jedna. Azra se sagnu i počne pušiti moj kurac i ja obilno svršim u usta joj i kažem skupi kofere i otiđi iz stana, razvodim se od tebe.

11290cookie-checkNa rođendanskoj zabavi su mi izjebali ženu