Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Imam 24 god. i napaljen sam svakoga dana sve više. Znam drkati 3-4 puta na dan, kurac mi je stalno dignut. Kad god bih otišao do grada i vidio neku dobru žensku odmah bi se napalio, otišao bi u kafić u WC i izdrkao ga jer ne mogu izdržati.

Pošto radim većinom popodne, a firma mi nije daleko, na posao idem na biciklu. Tako jednog dana idem na posao, vruće vani, neda mi se, vozim se polako i vidim u daljini neku žensku, štiklice na nogama, traperice, plavuša. Kako sam se približavao nisam skidao pogled s nje.

Približavajući joj se učinila mi se malo jeftino. Bila je onako oko 40 god., mršava ali neopisivo jebozovna. Kada me prošla okrenuo sam se za njom i vidio da ima dobro dupe, za pojebat savršena. Napalio sam se kao lud, cijelo vrijeme na poslu sam razmišljao o njoj.

Drugi dan sam čekao da opet krenem u isto vrijeme, nadajući se da ću je sresti. Krenuo sam polako ali nje nigdje, otišao sam u obližnju trgovinu i kupio gablec. Kad sam izašao van vidio sam da je prošla, bila je u nekoj kraćoj suknjici, noge dobre. Nisam odolio, sjeo sam na bicikl i krenuo prema njoj, iako mi je posao u suprotnom smjeru. Kako sam se približavao tako mi se kurac dizao.

Prošao sam pored nje, pogledala me i ja nju, očima sam je jebao. Provozao sam se malo dalje i okrenuo jer sam već kasnio na posao. Kad sam se vraćao nije je bilo, očito živi negdje u blizini, no nisam se zamarao, samo sam mislio na ono tijelo i to kako bi je pošpricao spermom.

Pročitaj i ovo:   Strankinja predivnog tijela na usamljenoj plaži

Tako je trajalo taj tjedan, svakim danom bi slinio za njom, a kad bi došao kući slomio bi kurac koliko bi drkao na nju. U nedjelju je bio rođendan od kolege, bila je odlična fešta, napio sam se kao konj. Probudio se oko 12, nisam ni jeo, mamuran još od prošle noći. Sjeo sam na bicikl i krenuo polako.

Vozim se ja tako lagano i vidim onu ženu, pošto sam bio mamuram uopće me ništa nije zanimalo, dobacit ću joj sad nešto pa kako bude. Imala je opet neke uske traperice, gore košuljica, onako kao neka jeftina fufa a drži se visoko, uh kako me napaljivala.

Onako je bezobrazno gledam u oči, spustim pogled na sise, te kako me prolazi gledam joj guzicu. Ona se okrene i dobaci: a šta me tako gledaš, zar te nije sram?

Ja onako napaljen odgovaram: Gledam kako bi te jebao, jer mi se tako kurac digao na tebe; siđem sa bicikla i primim se za kurac preko trenirke i pokažem joj koliki mi je. Ona onako sva van sebe kaže: ajme sram te bilo, balavac neodgojeni. Ja joj vraćam: taj balavac bi te tako pojebao da nisi ni svjesna i izvadim kurac van i približim joj se onako bez ustručavanja. Vidim kako je zadrhtala jer mi je kurac stvarno velik, oko 22-23 cm. Ona ga uzme u ruku i kaže: Bože kako ti je čvrst i velik, o Bože.

Ja sav sretan i ponosan kažem: ajmo do wc-a da te pojebem. U blizini je bio autobusni kolodvor koji ima WC posebno. Već sam ja zamišljao kako bi je mogao tamo.

No ona me povuče malo tamo sa strane, ima neka živica, baci onu torbu što je imala, klekne i počne mi pušiti kurac.

Pročitaj i ovo:   Nastavak ljetne avanture sa susjedom vruće pice

Nisam mogao vjerovat, primio sam je za glavu i jebao u usta. Kako ga je vrhunski pušila nisam izdržao već sam joj svršio u usta. Bila su joj puna usta sperme, izgledala je iznenađeno, ali i sretno jer je znala da ga je dobro popušila.

Podigla se, skinula one traperice, nije imala gaće. Protrlja ga po pički i stavi ga, počela se nabijati kao luda. Jebao sam je kao lud, vikala je požuri da nas netko ne vidi. Jebao sam je nekih 5 minuta izvadio ga i svršio po dupetu.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

U meni je bila neka neopisiva sreća. Obukli smo se, rekla je za dalje ćemo se dogovoriti i otišla. Ja uzeo bicikl i zadovoljan krenuo na posao. Drugo jutro nisam ni sam znao da li sam to sanjao jer sam bio ‘namazan’ ili sam je doista jebao. Ali svakako, osjećaj je bio fantastičan!

97cookie-checkNeopisivo jebozovna droljica