Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Ponoć i nešto sitno minuta, ja u autobusu sjedim sam i smišljam načine da zaspim. A ne mogu, u busu nikad ne mogu zaspati, kamoli spavati. Sklapam oči, ali od vibracija i trešnje zastarjelih olupina, koje nas voze po hrvatskim cestama, ne mogu nikako i nimalo. Iako smo već pola sata na putu, iako je bus skoro prazan, sva svjetla pogašena osim onoga kod vozača, ja jednostavno ne mogu spavati. Mir je, tiho, nitko ne sluša radio, televizori su pogašeni, ako uopće i rade, a ja ne spavam. Prepuštam se razmišljanju.

Autobus ide za Dubrovnik. Tamo su mi rođaci kojima idem u posjetu. Nisam ih vidio ima već dvije i pol godine, a kako su me lijepo pozvali, pristao sam bez mnogo razmišljanja posjetiti ih. Stali smo u Karlovcu i tamo je ušla samo jedna djevojka mojih godina, možda tek dvije-tri godine starija. Ne da mi je to smetalo. Svidila mi se na prvi pogled, ja njoj također. Zato što mi je došla i pitala je li mjesto do mene slobodno. Bio sam u stražnjem dijelu busa, prilično izoliran od ostalih putnika.

– Slobodno je – rekao sam. – Mada imaš iza mjesta koliko hoćeš.
– Tjeraš me od sebe? – pitala me.

Upalila je svjetlo iznad sjedišta kako bi se smjestila, pa sam je bolje promotrio. Crna kosa, kovrčava i duga, tamne smeđe oči, niska i ugodno popunjena, obla baš na pravim mjestima. Nisam muška svinja, samo opisujem što sam vidio.
– Ne tjeram, dapače – rekao sam. – Uvijek je lijepo popričati s lijepom djevojkom. Samo sam mislio da želiš spavati odostraga. Kasno je.

– Znam – rekla je ona – ali ja u busu nikad ne mogu spavati. Radije pričam s nekim. A ti si jedini budan, pa sam pretpostavila da te muči isti problem.
– Pogodila si – ustvrdio sam. – Da se upoznamo, ja sam Ivan.
– Tihana, drago mi je.
Pružili smo si ruke, nasmiješili se, a onda ona ugasi svjetlo. Šaptali smo o nama dvoma, o zanimacijama, poslu, nesretnim ljubavima, interesima. Nakon kojih sat-dva dotakli smo se teme seksa.

Pročitaj i ovo:   Nastrana nimfomanka

– Volim ga prakticirati – kazala je Tihana.
Oči su joj se krijesile u mraku.
– Volim na sebi osjetiti muškarca.
– A ženu?
– Probala sam – rekla je. – Nije to za mene. Ali mi je drago da sam probala. Ti?
– Ja stalno spavam sa ženama.
– Budalo! – lupila me onako, nježno, prijateljski. -Nemoj me zafrkavati. Mislila sam jesi li ikad spavao s muškima?”
– Jednom ili dvaput – priznao sam. – I nisam spavao, samo smo pušili jedno drugom.
– Kako ti je bilo?
– Nije isto kao dok to radi žensko.
– Bolje ili lošije?
– Neusporedivo – rekao sam nakon kraćeg razmišljanja.
– Bi li ti pomoglo, usporedbe radi, kad bih ti ga sada izvadila i popušila?

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Sad sam se iznenadio. Ona je moju šutnju protumačila kao pozitivan odgovor, pa počne prtljati oko mojeg šlica. U tri poteza mi je izvadila kurac i strpala ga u usta, halapljivo kao da je jedva dočekala. Krv mi je nabubrila komadinu do pune veličine, i ja uzdahnem kad je Tihana sklopila svoje usne oko glavića. Osjetio sam kako jezikom prelazi preko otvora, a onda ga je izvadila i lizala cijelom dužinom. Njene okusne bradavice oko moje jake žile što je tekla duž kurca, njene raspojasane usnice oko mojih jaja, niz kratkih poljubaca i razdražujućih ugriza učinili su da se predomislim u pogledu muškog pušenja. Sada sam znao da je ovo neusporedivo bolje.

Tihana, pomislio sam dok sam je milovao po toj crnoj kovrčavoj kosi, ovo je prekrasno. I dok je ona u sebe ubacivala najnježniji dio moje anatomije, ja sam je milovao po vratu i kosi, zalazio rukama ispod njene majice i tražio njene grudi, da osjetim kakve su joj bradavice, da isprobam ljepotu njene punoće pod svojim prstima, u svojim rukama. Ona je imala potpunu kontrolu nad mojim tijelom i ja sam prestao s istraživanjem njene skrivene intime. Prepustio sam se. Njenim usnama, jeziku, njenom divnom umijeću oralnog seksa. Kad je osjetila da sam bliži vrhuncu, u obradu je uključila i svoju ruku, pa mi je lagano drkala i sisala, i ja osjetim nadolazeći plimni val orgazma.

Pročitaj i ovo:   Pali me kad me drugi gledaju dok se jebem

-Svršit ću – šapnuo sam i izbacivao svoje sjeme u njena usta, a ona ga je gutala kako je ono nadolazilo. – Tihana, ovo je nevjerojatno pušenje.
– Sad ga možeš pospremiti – rekla je. – Kako ti se sviđalo?
Umjesto odgovora sam je poljubio. Još sam joj na jeziku mogao probati slanoću sperme. Ljubio sam je, nježno i dugo.
– Bilo je divno – rekao sam. – Dokle putuješ?
– Do Splita – odgovorila je. – Tamo me čekaju moji. Ali ako želiš, možemo se dogovoriti da se negdje nađemo.
– To bi bilo super – rekao sam. – Hoćeš li sada moći zaspati?
– Mislim da ne.
– Što kažeš da iskoristimo noć do kraja?
Nasmijala se i poljubila me.

Izašli smo nedugo potom i uzeli sobu u motelu pokraj Zadra. Soba je odisala ustajalošću, mala i skučena, sa začuđujuće čistom kupaonicom. Tihana je ostavila torbu iza vrata, pored moje, okrenula se i poljubila me. Nije prošla ni minuta, već smo ležali goli jedno na drugome. Ja sam se spustio do njene pičke i jezikom je dražio po klitorisu. Lizao sam je dugo i temeljito, ona se pripremala na orgazam nekoliko puta, ali nije ga bilo. Ne još. Utonuli smo u igru draškanja, izluđivanja i uživanja u njenom tijelu, koja je potrajala, da bih je napokon doveo do kraja. Svršila je neobuzdano, sva mokra i uzbuđena, stenjući kao atletičarka nakon iscrpljujuće utrke.

– Nadam se da je ovo bio samo početak – rekla je i privukla me bliže sebi.
Rukom mi je uzela kurac i lagano ga prodrkala. Stajao je, čvrst i gladak, spreman ući u nju.
– Hoćeš u mene?

Pročitaj i ovo:   Mlada kolegica voli da ju se izjebe na radnom mjestu

Kimnuo sam. Uvela me u svoju vaginu. Osjećao sam kako prodirem u mekoću njenog ženskog otvora i smjestio se tamo kao dobrodošao gost. Nismo komplicirali, ne te noći, zadovoljili smo se u misionarskom položaju. Podupro sam se laktovima, a ona me obujmila nogama oko leđa. Tada sam započeo svoj rad, lagano kuckanje po njoj, melodičan niz ulazaka i izlazaka, nalik na atmosferičnu pjesmu nedjeljnog predvečerja. Znao sam da je Tihana dobra i da je prava. Svaki put kad sam ušao u nju, bio sam toga svjestan. I smješkao sam se od sreće, usprkos uzavreloj situaciji..

Ona je svršila prva. Više puta. Ja sam došao nakon njenog drugog orgazma, razlijevajući se po njenoj unutrašnjosti.

– Zatrudnit ćeš -rekao sam kad sam ga izvadio, malenog i sluzavog.
– Onda ćeš me morati ženiti – nasmijala se.
Privinuo sam je uza sebe. Zaspali smo okrepljujućim snom, ta čekalo nas je i iscrpljujuće jutro.

10560cookie-checkStrastvena suputnica