Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Lijeno sam se protezala na balkonu svojeg stančića u prilično elitnoj četvrti. A baš ta ista elita opako me iritirala, i kad god mi se ukazala prilika, pokušala sam ih šokirati i provocirati. Zato sam tog jutra mazno svukla svilenu spavaćicu i šetala preko balkona gola i uzbuđena. Susjedstvo je bilo budno i aktivno. Čistila se srebrnina, kosila trava ili vješalo rublje, sve na sličnim balkončićima poput mog. Pravila sam se da ne uočavam kako su me primijetili, ali krajičkom oka vidjela sam zabezeknutost sredovječnih gospođa i usplahirenost njihovih muževa.

Dograbila sam ulje za tijelo i cijedila ga po preplanuloj koži. Razmazivala sam ga po vratu i rukama, po sisama koje su se talasale od mojih dodira, po bradavicama koje su tvrdnule. Jebački sam se kretala u ritmu glazbe iz susjedne sobe, i dalje se mazeći po tijelu. Bila sam sva glatka i nauljena, koža mi se vlažno caklila na jutarnjem suncu, gnječila sam si sise, mazila trbuh i spuštala se sve niže prema mačkici izbrijanoj u čupavi trokutić.

Zasjela sam se u veliku ležaljku, raširila noge i počela se zadovoljavati. Razmaknula sam usmine već navlažene pičke i započela lagano trljati klitoris. Izvijala sam guzom u ritmu draškanja i stenjala, isprva tiho, pa sve glasnije i glasnije. Prst lijeve ruke utrpala sam u sebe i ševila se, istodobno natežući uzbuđeni klitač. Gibala sam se u ritmu jebačine, sise su mi poskakivale, a tamne bradavice stršale uvis. Krajičkom oka primijetila sam starog susjeda Marka kako me hipnotizirano promatra, čisteći jednu srebrnu žlicu već pet minuta. Pogledom sam prošarala po svim balkonima i uočila kako su sve radnje stale i jezici se izrolali na pod. Dok pojedine gospođe nisu počele divljati i urlati na svoje muževe. To me samo ponukalo da im još više uspalim maštu.

Pročitaj i ovo:   Ocjena ispravljena užitkom

“Ljubavi, dođi!”, mazno sam uzviknula prema prozoru svog stančića.

Moja se ljubav brzo pokazala, bila je također gola, svjetle puti i bujnih grudi, velike guze i uskog struka.
“Dođi, ljubavi, liži me onako kako samo ti znaš!”

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Primakla sam se rubu ležaja, raširila noge i počela si mijesiti sise. Moja djevojka čučnula je ispred mene, prebacila si kosu iza leđa, obujmila mi bokove i utisnula lice u moju uspaljenu picu. Zveket žlice koja je pljusnula na betonski pod samo me nasmijao, dok sam se prepuštala vlažnom jeziku.

“Ah, da ljubavi… tako me liži… ispuni mi pičku… progutaj me!”, govorila sam ekstatično i podosta glasno.

Pomisao na gomile uzdignutih kuraca oko nas još me više palila. Mala me lizala tako dobro, sočnim, vrelim lizovima preko cijele pizde, lizovima koje je sve više ubrzavala, i sigurno me vodila do vrhunca. Prste mi je ugurala u pičku, prvo dva pa je dodavala po još jedan, da bi konačno drapala cijelom šakom, tresući mi cijelo tijelo. Htjela sam ju osjetiti straga pa sam se okrenula četveronoške, naprčila joj guzu i zapovijedila joj:

“Liži mi pičku i guzu, želim tvoj jezik u mojim rupama. I draškaj mi klitoris. Brže, kučko, želim ti se proliti po faci, sve ćeš polizati i progutati!”

Znala sam da će susjedstvo ostati ušokirano i namjerno sam ih rajcala. Osjetila sam prstić na nabreklom klitorisu, kako ga dobro obrađuje kružnim pokretima, a ubrzo i vreli dah na pički. Lizala me dugim lizovima, preko pice do čmara, zadržavajući se na rupicama. Uguravala je jezik što je jače i brže mogla, malo u macu, pa, s malo više truda, u guzu. Gibala sam se sve brže, nabijala joj se na lice, sise su mi se ljuljale i sudarale, ja sam vrištala i vikala:

Pročitaj i ovo:   Učiteljica aerobica i užitka

“Tako… dobro me fukaš, zabij mi jezik u pičku i podivljaj u njoj… jače mi nateži klitoris… evo… svršavam!”
Pustila sam snažan glas preko cijelog susjedstva koje je zasigurno svršavalo sa mnom i na nas, nagurala sam joj se na usta i osjetila kako me halapljivo liže i guta i posljednju kapljicu pičkinih sokova.

“Ljubavi, divna si bila. Dođi, lezimo malo” smirivala sam se, dok smo se spuštale na ležaj, i prošarala pogledom po balkonima. Nekoliko frajera zurilo je s nabreklim kurčevima u hlačama, dok ih supruge nisu bijesno potjerale u stanove, psujući i zajedljivo naš šibajući pogledima. No, kažem ja, nema boljeg fuka od onog koji diže toliko prašine… i toliko kuraca!

2630cookie-checkPodignute zavjese i kurčevi