Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Već duže vrijeme promatram guzatu, a bogme i sisatu susjedu Tonku. Naime, naše njive su jedna do druge i krumpir je već u punom sjaju, tj to su pravi grmovi, pa se mora redovno zalijevati. Ja svoj krumpir uglavnom prodam susjedima, jer otkako sam ostao sam, nakon što mi je prije dvije godine supruga iznenada od raka preminula, a meni sa 53 godine nije padalo na pamet ulaziti u novi brak.

Kćer i sin su se udali i oženili, te žive u gradu, a povremeno vikendima navrate na roštilj i slično. Međutim, ako sam odustao od braka, ne znači da sam odustao od seksa. Tonkina guza je bila okrugla i sad u ljetnim mjesecima sa manje odjeće itekako izazovna. Čak mi se činilo i da malo trza na mene. Inače, Tonka je imala 40 godina, duge smeđe kose vezane u rep, sisa četvorke, te nekih metar i šezdeset visine. Bila je dosta niža od mene, ali stalno je nešto dvosmisleno dobacivala dok smo okopavali krumpir. Meni se kurac i nije nešto dizao, ali kad se diglo svih dvadesetak centimetara bila je lijepa izbočina u hlačama, jer je bio solidne debljine. U jednom trenutku dok smo tako radili i ja se malo ispravio ona je dobacila:

– Štef, kaj ti krumpire u gaće stavljaš? -inače ime mi je Stjepan, a kad sam ju pogledao vidio sam da je nagnuta i da se ceri gledajuči u mom pravcu dok su joj iz izreza majice virile bujne sise.
– Ne, ne trebaju mi dolje.. -rekao sam i namignuo joj, a ona se još jače nasmijala i uspravila.
– Nekak ti ne vjerujem..
– Kaj bi volila provjeriti vlastoručno? -namjerno sam upotrijebio ruke u kontekstu, jer od gledanja nema vajde.
– Znaš da bi.. -rekla je nakon kraćeg razmišljanja.
– Kaj da dođem ja do tebe il’ buš ti do mene? -upitao sam smireno, mada sam osjećao kako mi krv nabija u kurcu.

Pročitaj i ovo:   Osvetnička ševa

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Nije ništa govorila, već je ispustila motiku i krenula prema mojoj njivi, a ja sam ispustio svoju motiku i čekao ju da dođe do mene. Disala je ubrzano kad je došla, a lice joj je bilo poput paradajza crveno, što od nelagode, što od uzbuđenja. Nije previše oklijevala i primila je rukom za onu izbočinu na mojim hlačama. Osjetio sam takvu ugodu trenutno, da sam mislio da sam se odmah ispraznio u gaće. Malo ga je gnječila preko hlača odobravajući kimanjem glave njegovu veličinu, a onda mi počela otakpčati šlic na hlačama, ali sam ju zaustavio. Otišao sam do traktora i izvukao deku iz njega, pa se vratio i rasprotrio ju između redova krumpira. atim mi je otkopčala hlače do kraja i skinula ih sa gaćama, te počela ogledavati kurac iz blizine, jer je u međuvremenu čućnula. Zatim ga je malo liznula i pokupila onih nekoliko kapljica sa glavića, pa ga uvukla u usta. Nisam baš bio načisto sa time da ga puši, jer smo oboje bili od znoja, pa sam pretpostavljao da joj i nije neki miris dolje. Ali to ju izgleda nije smetalo, jer je uskoro pola mog kurca bilo u njenim ustima. Oh, kako je to bilo dobro. Ne sjećam se kad je zadnji put bio u ženskim ustima, a Tonka je jako dobro znala šta radi, jer sam uskoro počeo svršavati. Nešto u njena usta, a nešto po licu. Samo je ciknula, jer nije očekivala toliko toga, pa je brzo prstima skupljala moje sjeme sa svog lica i oblizivala si prste, ali nije prestajala drkati moj kurac koji je i dalje stajao.

Pročitaj i ovo:   Pohotna i jebozovna maćeha je dobila moj kurac

Nakon minute ili dvije njenog intenzivnog drkanja legla je na leđa po onoj dekici i povukla si hlačice sa gaćicama niz noge, pa sam ugledao njenu dlakavicu sa rozim usminama koje su već bile mokre od njenih sokova. Uz to si je povukla i majicu preko sisa, skupa sa grudnjakom, pa su se one sise razlile sa strane, a bradavice su već bile napete. Nisam oklijevao, već sam se kleknuo i uzvratio malo lizanjem njene pičke koja je mirisala na sokove, znoj i malo na pišaku, dok sam jednom rukom mijesio one njene sise. Stenjala je glasno i samo mi govorila:

– A da.. da.. liži ju.. mmmmm.. kako je to dobro.. . mmmmm.. daj me jebi..

Nije me trebalo dugo moliti, jer sam se bojao da mi ne padne i da se ne osramotim. Namjestio sam se iznad nje i ugurao glavić u njenu mokru i izuteno vrelu pičku, te joj ga sjurio odmah do jaja unutra. Zastenjala je glasno zabivši mi nokte u vrat. Jebao sam ju jako i brzo osjećavši vrelinu sunca na svojoj goloj stražnjici dok su se naša tijela sudarala u intenzivnoj i divljoj stvarnosti pohote. Iako smo bili glasni, teško da bi nas netko vidio između grmova krumpira kolike su bile stabljike. Jebao sam ju žestoko, a Tonka je već jednom svršila i ona deka je bila sad mokra na mjestu gdje se slijevalo iz njene pičke. Nakon desetak minuta još nisam svršio, a ona je sad tražila da ju jebem s guza. Oprezno sam pogledao okolo i nije bilo nikoga, baš kao i ostale dane, pa se ona brzo klekla, a ja sam klekao iza nje i odmah joj ga nastavio zabijati. Narednih desetak minuta se nije čulo ništa drugo osim udaranja njene guze po mojim preponama, našeg sve glasnijeg stenjanja i njenog povremeno cviljenja. Znoj se cijedio sa nas dok sam ja osjećao kako mi se približava. Zgrabio sam je za sise i nastavi se zabijati u nju dok je ona cvilila u sve višem tonalitetu, a onda smo oboje doživjeli zajednički orgazam, te sam se sad praznio duboko u njenoj unutrašnjosti dok je ona zabila svoje nokte moju stražnjicu navlačeći ju na sebe kako bi joj ušao čim dublje. Ostao sam sa kurcem duboko u njoj još par trenutaka dok smo oboje polako dolazili do daha, pošto je sunce i dalje nesmiljeno pržilo na nas.

Pročitaj i ovo:   MAMA OD CURE: Tucaj me kao što tucaš moju kćerku

Polako smo se obukli i otišli do traktora gdje sam imao hladne vode i nešto hrane, pa smo malo sjedili u sjeni traktora i kesili se kao klinci. Rekla je da joj je to baš trebalo, jer joj muž i nije baš nešto u krevetu u zadnje vrijeme, a ni nema takav kurac među nogama. Kad sam joj rekao da nisam imao seksa od kad mi je supruga bila obolila, te umrla samo me sućutno pogledala i rekla da ćemo to ispraviti.

Šta da vam kažem, naguzio sam ju još jednom prije nego smo otišli kući, a od tada svaki drugi dan bi na njivi dobila svoju količinu sjemena u obje rupice. Za guzu se još nismo odlučili, ali nikad se ne zna, ima vremena. E da, i sad je obavezno na njivi bez grudnjaka i gaćica kako ne bi gubili vrijeme, a i vruće je …

12071cookie-checkPojebao sam pohotnu susjedu