Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Znao sam da privatne zabave kao što je ova na kojoj sam se te večeri našao uglavnom imaju za cilj upoznavanje mladih pijanih naivki i lukavih organizatora, no ono što me dočekalo nadmašilo je sva očekivanja. Tek što sam sjeo u udoban naslonjač i otvorio limenku piva opazio sam kako u jednom sjenama sakrivenom, ali još uvijek prilično pogledima izloženom kutu, dvojica mojih poznanika oblijeću oko privlačne i očito vrlo pijane plavokose gošće, vidio sam kako joj jedan od njih polako zadiže minicu, dok joj je drugi nježno raskopčavao bluzu. Očekivao sam da će se ona usprotiviti, no umjesto toga posegnula je objema rukama za njihovim patentima otkopčavajući im paralelno traperice.

Već u idućem trenutku njene su bijele gaćice kliznule na tlo, a požudne ruke pohodile su bujan crni grm sred njenih prepona. Nije niti košulja mnogo duže opstala, pa su joj i zamamne sise uskoro zalelujale oslobođene grudnjaka. Jedan od muškaraca, Ivan, zavlačio joj je vješto prste u mokru picu, a drugi, Slaven, oblizivao joj je otvrdle bradavice dok je ona zabacila glavu unatrag tiho uzdišući. Dok sam očarano promatrao ta zbivanja, pitajući se ima li ondje mjesta i za u meni razbuđenog jebača, neka je potpuno mi nepoznata djevojka sjela do mene i bez riječi, kao da je sve već odavno dogovoreno, raskopčala mi zatvarač na hlačama, pa polako izvadila moj kurac, i, gledajući i sama troje neukrotivih ševaca u kutu prostorije, stala živo mi drkati, istodobno milujući drugom rukom svoje međunožje. Ne obazirući se na nas, drugi su uzvanici šetali s pićem u rukama, razgovarali i pripremali sličan provod sebi.

Nemirno sam se vrpoljio u naslonjaču, osjećajući da moj kurac želi eksplodirati, a Ivan i Slaven našli su se u sličnoj situaciji jer se njihova odabranica našla na koljenima s oba kurca istovremeno natrpana u ustima. Uzbudio sam se i grubo uhvatio svoju novu poznanicu za kosu pa ju privukao naniže, prema svom žezlu, gurajući joj ga u usta. Svidjelo joj se i žustro ga je obuhvatila punašnim usnama, žestoko ližući. Jednom sam je rukom gurao da uzme više u usta, a drugom joj zadigao minicu i oduševljeno shvatio da nema gaćica, tako da je već u idućem trenutku čučala nadamnom, a ja sam joj polako namještao svoj glavić na mokar ulaz u pičku. Jednim trzajem našao sam se u njoj. Zastenjala je kao ranjena životinja, pa stala nekontrolirano šaputati:

Pročitaj i ovo:   Burazova cura

“Tako, daj ga dublje, mogu ja to, mogu ga cijeloga, ahhh, guraj, guraj, guraj, kurvin sine, nabij mi ga, rasturi me…”

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Gurao sam ga jače i dublje, htio sam da ušuti, htio sam je kurcem ušutkati i zarivao sam ga jače i jače, uvijek na rubu svršavanja, ali dovoljno pribran da je ne zalijem još sjemenom… Vrtjela je guzovima, znojna i napaljena, daščući sve teže, isprekidanije. Ritala se kao da mi želi otrgnuti kurac i zadržati ga zauvijek u sebi. Obuhvatio sam joj sise šakama, gnječeći joj bradavice prstima.

Svršili smo istodobno. Eksplodirao sam čim sam osjetio da lavina njenih sokova teče niz moja jaja. Klonula je na naslonjač, a ja sam je odgurnuo u stranu i prodrkao malo da mi se oružje vrati u formu, jer Ivan i Slaven upravo su odlazili od svoje kurvice, koja nipošto nije izgledala zadovoljeno, već prije odbačeno, brade oblivene spermom, s vlastitim prstima u svojoj sokovima okupanoj pičkici… Ustao sam i krenuo prema njoj, jer zabava je tek počela…

11070cookie-checkPrivatna zabava