Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Ostala sam sama u uredu. Svi zaposlenici su već davno bili otišli i upravo se gazda spremao za odlazak kući.

„Molim te, pospremi ured jer nam sutra dolaze potencijalni kupci.“ – rekao mi je.
„Nema problema.“ – rekla sam veselo.

Nije mi to teško palo, jer sam jedva čekala da ostanem sama. Sad je poštarovo vrijeme. rekla sam u sebi. Možda će me opet jebati u gazdinoj fotelji.

Dok sam spremala stigla mi je poruka:
Poštar: Presvuci se. Čekat ću te na parkiralištu.
Ja: Sama sam. Jebi me na gazdinoj fotelji.
Poštar: Imam bolju ideju.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Šta li mi je danas pripremio? – pitala sam se dok sam se presvlačila. Bilo je hladno pa sam izabrala debeli crotchless catsuit s rukavima. Nisam ga morala skidati da bih se jebala, a bila sam uvjerena da će me jebati negdje vani. Preko njega sam obukla crnu haljinu. Haljina mi je bila uz tijelo i lijepo mi je oblikovala figuru. Obula sam niske čizmice s visokom petom. Preko svega toga sam obukla zimsku kožnu jaknu. Natočila sam čašu viskija za ohrabrenje.

Poštar: Čekam te na parkiralištu.

Na brzinu sam popila viski. Ovo će mi trebati. – rekla sam u sebi. Duboko sam udahnula i izašla u noć. Grad je živio punim životom. Čula sam kako tramvaji škirpe na zavojima, automobile kako jure na obližnjem križanju i ljudsku vrevu. Bližio se kraj godine i svi su se spremali za božićne blagdane.

Svijetla na atomobilu su se upalila i ugasila. To je poštar. rekla sam u sebi i krenula prema njemu. Sigurno me gleda i zamišlja kako mu sjedim na kurcu. – pomislila sam. Sjetila sam se sebe kakva sam bila dok sam imala curu. Gledala bih je i zamišljala kako je jebem. Ništa nisam osjećala prema njoj i bila je za mene samo meathole. Sad sam ja bila meathole za druge. Ta mi se uloga više sviđala.

Stigla sam do auta, ali prije nego sam otvorila vrata, on je izašao. Zažvalili smo se.

„Kuda me vodiš?“ – upitala sam ga.
„U park.“
„Nije li malo hladno za park?“
„Nešto sam ti nabavio da ti ne bude hladno.“
„Iznenadi me.“

Posegnuo je rukom na zadnje sjedalo i izvadio bundu.

Pročitaj i ovo:   Dok ja na poslu radim kod kuće mi ženu jebu azilanti

„Vau!“ – uzviknula sam. „Kako je lijepa!“
„Obuci je.“

Skinula sam kožnu jaknu i htjela obući bundu, ali on je rekao:

„Skini haljinu.“

Slegnula sam ramenima i počela skidati haljinu. Ništa od mog iznenađenja. rekla sam u sebi. Htjela sam ga iznenaditi catsuitom kojeg sam tog dana kupila u sexy shopu. Izronila sam iz haljinice.

„Predivna si!“ – rekao je.

Obukla sam bundu. Osjetila sam njenu težinu na sebi i mekoću krzna. I osjetila sam neodoljivu želju za kurcem.

„Uradi sa mnom šta god hoćeš.“ – rekla sam. „Zaslužio si.“

Sjeli smo u auto i krenuli prema parku. Putem me pipkao. Napaljivao je i sebe i mene. Već sam bila deset godina u Zagrebu, a na prste jedne ruke bih mogla izbrojati dane kad se nisam jebala. Poznavala sam sve gradske jebodrome. Park je bio mjesto gdje sam išla kad sam se htjela jebati bez puno pitanja. Uvijek kad bih se pojebala na nekoj klupi, ugravirala bih slovo M, kao Maja. Pitala sam se koliko je još klupa ostalo neobilježeno.
Poštar je zaustavio auto pored ulaza u park.

„Ajmo prošetati.“ – rekao je.

Otvorio je vrata automobila i pružio mi ruku. Izronila sam iz bunde i na trenutak bila obasjana svjetlom u kabini. Puno sam puta na sličan način izlazila, ali ovaj put sam se i sama sebi sviđala. Sama sam sebe htjela jebati.
Hodali smo polako. Morala sam se držati za njega, jer u štiklama nisam baš lako mogla održavati ravnotežu na šljunčanoj stazi. A i piće je učinilo svoje.
Na kraju staze bilo je nekoliko krupnih grmova. Čuli smo uzdahe. Hodali smo se dalje. Htjela sm vidjeti tko to tako sladostrasno uživa. Na klupi je sjedio muškarac, a ženska mu je jahala na kurcu. Muškarac je bio mlad i krupan, a ona stara i sitna. Mogla mu je biti mama po godinama. Bravo stara! – rekla sam u sebi. Ja sam ih u potpunosti razumjela. Još od malena sam se voljela jebati sa starijim muškarcima. Mogli su mi biti očevi po godinama, a neki i djedovi.

„U grmlju ima klupa.“ – šapnuo mi je poštar.

Zavukli smo se u grmlje. Klupa je bila prazna. Sjeli smo i počeli se ljubiti. Opipala sam mu kurac u hlačama. Bio je luđački napet. Oslobodila sam ga i nježno ga pogladila. Zadrhtao je kao prut na vjetru. Samo šta nije bio prut, nego pravo deblo. Hladni zrak ga je još dodatno napalio i glava mu se napela. Presijavala se na mjesečini. Sagnula sam se kako bih je oblizala, ali on me spriječio.

Pročitaj i ovo:   Napaljeni bračni par pozvao me na seks u troje

„Jebeš pušenje.“ – rekao je. „Hoću ga gurnuti u toplo.“

Ustala sam i zajahala ga. Osjetila sam glavurdu njegovog kurca kako se naslanja na moju rupu. Bio je hladan i tvrd. Činilo mi se kao da se neka čelična kugla pokušava zabiti u mene. Osjetila sam širenje i hladnoća se preselila u mene. Počela sam mješati guzovima, kako bi mi lakše uklizao. Osjećala sam kako se hladnoća zabija sve dublje u mene. Uklizao je u mene do jaja. Mješala sam guzovima osjećajući kako mi njegova glavurda premeće utrobu. Na svjetlosti mjesečine sam vidjela kako moje duge noge izviruju ispod bunde. Kao u porniću. – rekla sam u sebi.

„Pogledaj ovu kurvu kako mješa.“ – čuo se glas.

U prvi trenutak sam pomislila da netko gleda mladića i babu na obližnjoj klupi.

„Uh. Kako je dobra. Moram nešto jebati.“ – rekao je glas. „Idemo je jebati.“

Tada sam shvatila da se to odnosi na mene.
Htjela sam ustati i početi bježati, ali me poštar čvrsto držao i nije mi dopustio ni da mrdnem.

„Pravi se kao da ne kužiš da o nama pričaju.“ – šapnuo mi je.

Poslušala sam ga i ostala mu sjediti na kurcu.

„Nemoj biti lud! Na uvjetnoj si i sitnica je dovoljna da se vratiš u zatvor.“ – čuo se drugi glas.
„Ali jaja će mi eksplodirati.“
„Idemo do medicinske škole. Tamo se uvijek može dobiti pičke.“

Nekoliko trenutaka je sve bilo tiho. Možda mi se sudbina smiluje. – rekla sam u sebi.
„Medicinarke mogu jebati kad hoću, a ovakva prilika se pruža samo jednom.“ – rekao je prvi glas.

Preplavio me strah. Ustala sam s poštarevog kurca i počela bježati. Ali to je bio uzaludan pokušaj. Već na drugom koraku sam iskrenula nogu i pala. Snažne ruke su me zgrabile. Počela sam se otimati.
PLJUS! PLJUS! Dvije šamarčine su me smirile.
„… nemojte … molim vas …“ – rekla sam očajnički.
„Šuti kurvo!“ – rekao je muškarac koji me ošamario. „Jahala si na kurcu, a sad glumiš nevinašce.“
„S jednog kurca ćeš se preseliti na drugi. I ništa više.“ – rekao je muškarac koji je pokušao siledžiju odgovoriti od silovanja. Činilo mi se kao da želi smanjiti napetost situacije i da silovanje ne izgleda kao silovanje.

Pročitaj i ovo:   Španska mušica

„Pa šta je ovo!“ – dreknuo je siledžija kad me uhvatio rukom za međunožje. „Tetkica!“

Treći muškarac se smijao.
„Imali smo tetkice koje su nas posjećivale u zatvoru.“ – rekao je siledžija. „Jedna je mogla primiti tri kurca u pičku istovremeno.“
„Sigurno i ova može kad se kurva po parkovima.“ – rekao je treći muškarac.
„Malo ćemo raširiti rupu tvojoj pičkici da je lakše možeš jebati.“ – rekao je miroljubivi muškarac poštaru. „A ti ćeš gledati.“ Onda se nagnuo prema njemu i šapnuo mu: „Nemoj nikud ići da je možeš odvesti kući. Ovaj luđak bi je mogao odvesti u zatvor da je tamo grupno jebu.“

Siledžija me bacio na pod i uhvativši me za bokove uvalio mi kurac do jaja. Vidjela sam kako mušarac i žena, koji su se jebali na susjednoj klupi, ustaju i odlaze. Ona je na trenutak zastala i pogledala me.

„Jeli ti žao što nisi na njenom mjestu?“ – upitao ju je jebač.

Nije mu odmah odgovorila. Nisam ni imala priliku saznati jer mi je treći muškarac zaklonio vidik i uvalio kurac u usta, ali bila sam sigurna da joj je žao što sileđije nisu nju izabrale za žrtvu.

„Dečki!“ – rekao je siledžija. „Hoću da joj uvalimo tri kurca u pičku.“
„Derati će se i bit će sranja.“ – rekao je pommirljivi.
„Neka joj stari začepi usta.“
Poštar mi je utrpao kurac u usta, a njih trojica su se skupili oko mojih raširenih nogu. Osjetila sam jedan kurac u sebi. Onda sam osjetila kako mi i drugi ulazi. Ovo sam već probala. – rekla sam u sebi.
„Sad ću ga i ja gurnuti.“ – rekao je siledžija

Osjetila sam kako mi ulazi i treći kurac. Htjela sam vrištati, ali poštar je iskoristio priliku i gurnuo mi kurac još dublje u grlo. Jebali su me žestoko dok me nisu svi počeli puniti toplom spermom …

954cookie-checkPrimila sam ih tri na klupici Zagrebačkog parka