Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Već sam pisao da sam imao jako dobar seks sa mojom maćehom Jasnom. Uživao sam stvarno u njenoj pici, toliko da sam uvijek svršavao u nju iako mi je govorila da to ne radim. Ja se nisam obazirao na njena upozorenja sve do dana kada mi je rekla da je u drugom stanju. Tog trenutka mi se život skroz promijenio.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Maćeha je otjerala starog od sebe uzela mu stan i ja sam nastavio da živim sa njom jer je on otišao u Njemačku. Jasna je u trudnoći bila prava seks bomba. Još više me je palio njen mali stomak a hormoni su je pucali stalno. Znala je u sred noći doći mi u krevet i tražiti da je jebem. Voljela je jako moj kurac, toliko da je i moga oca otjerala od sebe radi moje kurčine. Jednog jutra je za doručkom mi rekla da želi sa mnom ozbiljno da priča. Rekla mi je da želi da ostane sa mnom kao muškarcem i da me jako voli posebno da ne može bez mog kurca.

Dogovorili smo se da bi najbolje bilo da prodamo stan i da odemo negdje preko što smo i uradili. Otišli smo u Dansku. Jasna je već uveliko bila zagazila u trudnoću i bila je jako srećna. Jedno jutro me je probudila tako što je počela da mi puši kurac i ujedno rukom mijesi jaja. Sada je već bila profi u pušenju i njena usta su se bila navikla na moj kurac. Lizala ga je od glavića do jaja sisala ga a sve vrijeme mi ga je rukom neumorno drkala. Kurac mi se bio digao maksimalno. Rekao sam joj da se skine jer je sad želim jebati. Za tren je skinula svoju spavaćicu i ostala potpuno gola. Legla je na krevet raširila noge i bila spremna da joj ga zabijem. Počeo sam da je jebem polako a ona me je bodrila da ubrzavam. Ubrzao sam i počeo je jebati jače a ona je uživala stenjala je jako i šaptala mi kako obožava moj kurac. Od toga sam potpuno poludio da sam počeo je navlačiti na kurac svom snagom. Razvaljivao sam joj pičku svakim mojim prodorom u nju, dok sam je jebao rukama sam mijesio sise koje su sad bile ogromne i nemirno skakale pod naletima moga kurca. Grickao sam joj bradavice koje su se jako ukrutile. Rekao sam joj sad da se naguzi jer želim da je jebem otpozadi. Odmah je pristala i okrenula guzu prema meni a ja sam je počeo navlačiti na kurac jako. Rukama sam je uhvatio za kukove i nisam joj dozvolio da se nimalo odmori već sam je nabijao žestoko. Sise su joj skakale na sve strane. Počela je jako da se dere i svršava. Svršila je jako da je od siline moj kurac ispao iz njene pičke, sokovi iz njene pice su bili svukuda po krevetu. Pala je na krevet jako zadihana govoreći da sam joj razvalio pičku i da joj je sva utrnula. Pošto nisam bio svršio pitao sam je da li bi mi dala da je jebem u guzu.

Pročitaj i ovo:   Hot line i žestoki ubodi

Rekla mi je da se nikada nije jebala u guzu i da će je boljeti jer imam veliki kurac. Uspio sam je ubijediti da ću biti jako nežan i uzeo sam kremu namazao joj guzu a zatim jedan moj prst i počeo je jebati prstom. Već je počela da pravi grimase ali je uživala, stavio sam posle par minuta dosta kreme na moj kurac i prinio ga na otvor njene guze. Počeo sam da ga guram i išlo je jako sporo govorila mi je da stanem jer je jako boli ali nisam odustajao nastavio sam da ga guram sve dok nije ušao u guzu. Ostao sam par trenutaka u njoj da se privikne na moj kurac a zatim počeo da je jebem. Jebao sam je jako da su joj suze počele teći ali u isto vrijeme je jako uživala i tražila da ne prestajem. Jebao sam je jako jedno desetak minuta dok nije mi došlo da svršim. Svršio sam jako i napunio joj guzu spremom toliko da se cijedilo iz guze.

Legli smo jedno do drugog i počela me je ljubiti rekavši mi da joj je ovo jako godilo iako je bilo bolno. Tražila je da je od sad jebem stalno u guzu jer je to palilo a ja sam joj tu želju i ostvarivao. Njena guza se već sad privikla na moj kurac tako da sam je mogao jebati jače.

1015cookie-checkSeks sa maćehom koja se jebala u guzu prvi put