Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Drugi dan sam jedva čekao da moje ženske napuste kuću, pa sam se upicanio, namirisao i krenuo do Elvire u trgovinu. Javio sam joj na mobitel da ću doći, pa mi je rekla da dođem otraga direktno u skladište, a ne naprijed kroz trgovinu. Tako sam i napravio, a sad sam i skužio da te nitko ne može vidjeti kad dolaziš. Ja sam samo vidio dostavni kombi jedne prehrambene tvrtke koji je napustio dvorište, pa sam zaključio da će Elvira imati alibi za dolazak u skladište.

Dotaknuo sam kvaku na vratima i povukao. Bilo je otključano, pa sam ušao i za sobom zaključao vrata. Čuo sam ju kako sa nekom ženskom, starijom, razgovara o svemu i svačemu. Jedva sam čekao da završe i da dođe, jer mi je kurac već bio napet. Uto sam čuo kako ova odlazi, a onda Elviru kako hoda po trgovini i nakon dvije tri minute se pojavila u skladištu, pa sam ju uhvatio oko struka i malo prepao, a ona se samo nasmijala i lupila me po ruci, a onda me poljubila:

– Nemaš pojma kako sam već mokra dolje.. -prodahtala je meni na uho između poljubaca, a ja sam samo zavukao ruku između njenih nogu da se i sam osvjedočim, pa sam osjetio preko tajica koje je nosila da su joj gaćice već dobrano mokre.
– Onda da skinemo to mokro sa tebe da se ne prehladiš.. -rekao sam i skinuo joj onu pregaču, pa povukao tajice i gaćice niz noge, a onda sam zabio jezik u njenu dlakavicu.

Nije imala puno dlaka, tek nekakvu urednu frizuricu, ali mi nisu smetale. Lizao sam joj vrh pičke i naročito mjesto gdje je bio klitoris. Stenjala je i zabijala mi glavu u svoje međunožje, a ja sam ju samo lizao i rukom krenuo pod njenu majicu, te joj uspio izvaditi jednu sisu iz grudnjaka i sad sam joj trljao tvrdu bradavicu. Stenjala je sve glasnije i glasnije, a onda se samo stresla, zabivši mi nokte u kosu i počela svršavati. Lizao sam joj pičku skupljajući sokove koji su curili iz nje, a rukom sam joj i dalje stiskao sisu. Zatim sam se ustao i skinuo svoje hlače i gaće, te ju poveo do nekih drvenih sanduka koje sam primjetio u dnu skladišta. Uzeo sam neku ceradu i rekao joj da legne na nju, a ona je prije skinula majicu i grudnjak, pa su joj sad velike sise bile slobodne. Raširio sam joj noge i namjestio se na ulaz u njenu pičku, te ga počeo lagano gurati unutra i odmah vaditi, pa je sad stenjala dok sam joj samo glavić uguravao kroz usmine, a onda je zastenjala:

Pročitaj i ovo:   MAMA OD CURE: Tucaj me kao što tucaš moju kćerku

– Daj jebi me višeeee.. . napuni mi pičku spermommm..

Gurnuo sam ga do kraja unutra i počeo ju žestoko jebati uhvativši joj noge i sad sam se zabijao do jaja u nju. Dahtala je dok je moj kurac klizio u njenu pičku, a moja jaja lupkala po njenoj guzi. Nakon nekih pet minuta sam osjetio da mi dolazi pa sam ga još par puta jako zabio u nju, a onda počeo zalijevati njenu unutrašnjost. Praznio sam se u mlazevima u nju, a ona je opet svršavala osjetivši moju spermu u sebi. Kad sam svršio izvukao sam sad već pomalo omlohaviljeni kurac sljepljen od naših sokova, a Elvira se ustala sa onih sanduka i rekla da se ja sjednem na njih, a ona se smjestila ispred mene i počela mi lizati kurac, te ga je počela pušiti. Radila je to jako stručno i uskoro ga je digla, te je ponovo čvrsto stajao uspravan.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Sad se popela na sanduke i polegla me na leđa, a ona se namjestila iznad mog kurca i spustila se pičkom niz njega. Zatim se namjestila i počela se nabijati na mene. Ja sam joj uhvatio sise i sad sam ih stiskao i mijesio dok se ona nabijala na moj kurac sa takvomžestinom kakvu nisam vidio ni kod svoje žene. Uživao sam gledajući ju sa kakvim se žarom nabija na mene, pa sam se pitao koliko nije dobila pošteni kurac u svoju uzavrelu pičku. Svršavala je kao luda na meni, ali se nije micala, već se i dalje nabijala na mene. Nakon par minuta je ipak posustala, pa sam ju sad spustio sa sanduka i naslonio ju na njih, a ja sam stao iza nje, pa joj ga ponovo zabio u pičku. Zastenjala je od siline uboda u njenu pičku, ali se odmah počela nabijati u kontru prema meni. Kako sam ju nabijao tako sam joj širio guzove, a u jednom trenu sam se sjetio one svoje misli kako bi joj trebalo ugurati kurac između guzova, pa sam pljunuo na njen šupčić i zabio joj polako prst u njega. Zajecala je i počela dahtati:

Pročitaj i ovo:   Zara, carica jebanja

– Oooohhhh.. . mmm.. tooooo.. da da..
– Hočeš ga u guzu? -upitao sam tiho.
– Može, ako ćeš paziti? -tiho je rekla.

Izvukao sam kurac iz njene pičke i polako ga počeo uguravati u njen šupčić. Išlo je teško, a ona je stenjala, pa sam ju pljesnuo par puta po guzi da se opusti. A onda je kurac samo ušao u njen šupak. Zastenjala je, a ja sam ju primio ponovo za bokove i počeo ju jebati u šupak. Trljao se po njenom uskom šupku, dok je ona gužvala onu ceradu rukama i stenjala glasno. Ja sam osjetio navalu adrenalina i sad sam se zabijao u njenu guzu svom snagom dok je ona samo dahtala i hvatala zrak, a onda sam počeo špricati i zalijevati joj unutrašnjost guze ostacima svoje sperme koja je još preostala u jajima. Polako sam izvukao kurac iz njene guze i gledao svoju spermu kako se polako cijedi iz šupka. Elvira se polako uspravila suznih očiju i tiho rekla:

– Uhhh.. kako je ovo bilo dobro, već dugo nisam tako dobro svršila i pojebala se..
– Kao što rekoh, stojim ti na usluzi kad god ti treba pročistiti sve rupice -rekao sam brišući svoj kurac, pa joj dodao onu rolu papira da se uredi.

Obukli smo se i ja sam krenuo prema izlazu iz skladišta, a ona je zaključala za mnom. Od tog dana pojebali bi se svako toliko, a sad smo se znali naći i negdje vani kad nije bila na poslu, pa bi se pojebali i u autu, ali i u prirodi. Sad to traje već godinu dana i dobro nam je, naši ne znaju ništa o tome, a trudimo se da tako i ostane.

1146cookie-checkSeks u skladištu sa prodavčicom uske guze