Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Nedavno sam upoznao jednu malu iz mog grada. Bila je nekoliko godina mlađa od mene i upravo je diplomirala na pravu. Nekako smo si kliknuli preko dopisivanja, pa smo razmjenili i brojeve mobitela, i stalno se dogovarali za neku kavu, ali nikako da se nađemo. Ili sam ja bio zauzet ili je bila ona pošto je sad radila kod starog u odvjetničkom uredu.

Konačno mi jedan petak dođe poruka od nje na mob da li sam za subotnji izlazak. Naravno da sam pristao. Ionako sam sad bio između nekih loših veza, tj. jedna je završila, a druge ni u naznacima. Tako da sam bio otvoren za sve opcije, a subotnji izlazak je definitivno spadao u njih.

I tako došla subota navečer i ja se nacrtao u kafiću/noćnom klubu na samoj rivi u 21 sat. Zauzeo dobar stol, tj. separe blizu šanka tako da nas personal vidi kad naručujemo. Čekao sam da se Lea pojavi i pitao se kako izgleda uživo, jer je na slikama bila mrak od žene. Duga smeđa valovita kosa, sise velika trojka i poveća guza. Na slikama je uvijek bila u nekim ultra minicama ili uskim kožnim hlačama, a vidio sam i par slika u bikiniju, pa mi se kurac odmah dizao na nju. Uto sam se trgnuo iz razmišljanja jer sam ju primjetio kako se približava mom stolu. Visoke pete čizama do iznad koljena, mikro minica crne boje kao i čizme, te bijela bluza ispod koje se nazirao crni grudnjak. Bila je izuzetno seksi i osjetio sam kako mi se kurac lagano budi. U njenoj pratnji je bila još jedna brineta sa par svjetlih pramenova i malo višlja od nje, pa sam ju prepoznao sa slika i mislim da se zvala Tea ili tako nešto, znam da mi je bila simpatična kombinacija njihovih imena zajedno.

I Tea je bila komad za poželjeti, jedino je imala nešto manje sise od Lee, ali veću guzu zato i zelene oči, dok je Lea imala smeđe. Namješila mi se široko, pa smo se izgrlili i izljubili u obraze kao da smo frendovi od prije rođenja koji se nisu vidjeli godinama, to je jednostavno bila ta kamija između nas. Upoznala me sa Teom:

Pročitaj i ovo:   Muž me napio i odveo u swinger klub

– Tea ovo je Igor, Igor ovo je moja najbolja frendica Tea.

– Drago mi je – rekla je Tea i uputila mi široki osmjeh.

– Meni je još draže – rekao sam i ja široko se nasmješivši Tei.

Sjeli smo i počeli razgovor kao da se znamo odavno. Nakon tri ili četri ture cuge sam osjetio Leinu ruku na mojoj nozi kako prvo samo miruje, a onda klizi od koljena uz nogu do prepona i natrag. Kurac mi je bio sve napetiji, ali ničim to nisam odavao. Vidio sam da se njih dvije pogledavaju, pa sam mislio da će Lea dati znak Tei da se udalji, ali na moje veliko iznenađenje, Tea se približila sa druge strane i sad sam na drugoj nozi osjetio njenu ruku. Nisam znao šta bih napravio, a uto se kraj našeg stola zaustavio konobar koji nam je donio novu turu pića. Kad sam ga pogledao dok sam plaćao vidio sam da mi je namignuo i nasmješio se, pa sam se i ja blesavo nacerio.

Nakon toga sam se naslonio na naslon separea, a njih dvije se još bliže stisle uz mene, a njihove ruke su sad bile bezobraznije i otvoreno su me mazile po kurcu preko hlača. Uto se Lea nagnula prema meni i na uho mi rekla:

– Da li si za to da odemo nekamo drugdje?

– Jesam – rekao sam i ja njoj na uho, pa smo popili pića i izašli van.

Ja sam jaknu nosio ispred sebe kako se ne bi vidio napeti kurac, a njih dvije su bile svaka sa jedne moje strane. Nisam znao šta imaju na umu pa sam pitao kad smo izašli van:

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

– Kamo bi išle?

– Ako se ne varam, ti si tu u blizini? – rekla je Lea gledajući me sa pogledom divlje mačke, pa sam samo kimnuo glavom, a ona je nastavila – Onda idemo do tebe, zar ne Teić?

Pročitaj i ovo:   Žderačica muškog mesa

– O da.. – Tea se samo smješkala i kimala glavom, ali sam vidio da joj se oči cakle, ili je to bio samo alkohol.

Ubrzo smo bili kod mene, nakon stotinjak metara osvjetljenih ulica uz obalu, te smo se popeli na drugi kat i bili kod mene u stanu. Živio sam sam, a ovo je bio bakin stan koji sam ja uzeo naslijedio i sredio ga po svom ukusu. Tipični muški brlog jednostavnosti i tehnikalija sa ogromnim televizorom i vrhunskom stereo tehnikom. Pustio sam nam laganu muziku i otišao u kuhinju da nam donesem nešto za popiti. Kad sam se vratio imao sam što vidjeti. Njih dvije su bile na trosjedu (koji je mogao konkurirati bračnom krevetu po prostranosti) u zagrljaju i ljubile se. Kad sam stavio čaše na stol Lea mi je pružila ruku i sjeo sam između njih dvije, pa su navalile odmah na mene. Ljubili smo se pohotno, a ni sam ne znam koja je od njih dvije izvukla moj kurac iz hlača i gaća, ali znam da su ga obje drkale dok su me ljubile. Ja sam obje primio za guze i stiskao ih i mijesio, a one su se meškoljile, pa su obje klekle na trosjed, te sam zavukao ruke ispod Leine minice i Teine kratke haljinice i trljao im pice preko najlonki i gaćica. Zatim se prvo Tea odvojila i počela skidati, te je uskoro bila gola, a onda i Lea. Gledao sam dva prekrasna tijela i dvije obrijane pice koje su se sjajile od mirisnih krema kojima su bile premazane. Pomogle su mi da se skinem, a onda sam ih privukao k sebi i počeo im ljubiti pubise uživajući u mirisima njihovih obrijanih brežuljaka. Mrsile su mi kosu dok su se međusobno ljubile, a ja njih naizmjence, a onda me Tea polegla na trosjed i sjela mi na lice sa svojom picom, dok je Tea sjela na moj kurac i odmah se spustila do kraja niz njega, a bilo ga je podosta i u dužini i širini, ali joj nije smetalo, samo je duboko uzdahnula. Počela se odmah nabijati na moj kurac i stenjala bi svaki put kad bi se nabila do kraja na njega. Dotle je Lea trljala svoju picu po mom licu, a ja sam samo isplazio jezik i lizao ju duž cijele rupice. Lea je isto stenjala, pogotovo kad je stala sa micanjem jer sam joj počeo cuclati klit. Samo mi je zabila nokte u kosu i mrsila ju dok se iz nje cijedilo po mojoj bradi.

Pročitaj i ovo:   Ja i moje prijateljice na redaljki

Tea je već svršila jednom na mojem kurcu, ali nije posustala i nastavila se nabijati na mene. Ja sam znao da ovakav tempo neću moći dugo izdržati, a to se nakon par minuta i ostvarilo kad sam počeo svršavati u Teu. Trzao sam se kao da sam spojen na struju. Praznio sam napeta jaja u Teinu picu, a ona je samo zadovoljno stenjala. Zatim je sišla sa mene, a Lea se spustila do mog kurca i oblizala ga od mojih i Teinih sokova, te ga tako dobro pušila da je opet bio spreman za nastavak.

Sad je Tea legla na leđa i raširila noge, a Lea je zagnjurila svoju glavu između njih i počela lizati Teinu picu. Ja sam se smjestio iza Leine guze i sjurio kurac do kraja u njenu picu. Zastenjala je glasno, ali nije micala glavu sa Teine pice. Ja sam Leu primio za bokove i počeo ju žestoko jebati, te napokon ostvarivati svoje želje što se tiče Lee. Jebao sam ju sa takvim guštom da sam svršio nakon što je ona počela po drugi put svršavati, a istovremeno je svršila i Tea pod Leinim jezikom.

Sad smo svo troje dolazili do daha, one ispunjene i napunjene, a ja praznih jaja. Ostale su cijelu noć kod mene i dobro smo se izjebali taj vikend. Nakon toga smo se redovito nalazili vikendima uz dobar seks kod mene, a s vremenom smo Lea i ja postali cura i dečko, dok je Tea obavezno učestvovala svaki vikend u dobrom seksu što je odgovaralo i meni i Lei.

693cookie-checkSubotnji izlazak koji je završio sa fantastičnim seksom u troje