Stvarne erotske priče 18+

Toliko dobre erotske priče da će kita da vam eksplodira čitajući ih!

Rešila sam da za moj rođendan organizujem grupnjak. Nemam iskustva u grupnjacima, ali na predlog mojih prijatelja (bračnog para) reših da probam i to. Zašto da ne, kada volim seks.

Kućni porno video snimci do sada neobjavljeni!
Besplatno gledaj na: www.jebovizija.info

Pozvala sam svoja tri prijatelja, jednu prijateljicu i naravno par koji je predložio grupnjak. Naravno, trema je bila prisutna sve vreme organizacije. Od same pomisli da ću u jednom momentu imati tri kurca u sebi delovalo je očaravajuće. Obukla sam se što seksipilnije je moglo i čekala svoje goste, spremna i željna dobrog jebanja…

Ubrzo su svi bili tu, poslužila sam im piće uz pomoć prijateljice. Par je seo na ugaonu garnituru sa jednim od prijatelja, a ostala dvojica su stajali sa čašama u ruci i željom da neka od nas započne igru.

Nisam mogla da odolim muškarcu iz para kada sam videla da mu je kita već nabrekla u farmerkama, nagnula sam se preko njega, poljubila ga sočno i pomazila kitu, verovatno je to i podstaklo ostale, te je moja prijateljica već klekla i počela sisati kurac prijatelju koji je stajao. Atmosfera je bila sve vrelija, te smo lagano krenuli sa predigrom.

Polako sam se spuštala usnama preko njegovih grudi, lagano sve do kite, koja je sad već pretila da pocepa pantalone. Grickala sam ga kroz pantalone za kitu i mazila po jajima, dok mi je neko već žestoko rovario prstima po pički.

Prešli smo u sobu, kako bi imali više komocije, i bili pristupačni svi. Dama iz para je bila na krevetu sa dva kurca u ustima, dok joj je moja prijateljica lizala pičku, ja sam zajašila njenog muža na fotelji dok sam jednom prijatelju sisala kurčinu. Uzdisaji su bili sve jači i prodorniji, isto kao što je i kita koja je bila u mojoj pički, koja je svakim nabijanjem, prodornije razvaljivala moju vrelu pičkicu. Toliko me palilo sva ta dešavanja oko mene, dovodilo do tačke ključanja, da sam počela da se tresem jahajući kurčinu i svršavala kao luda, nabijajući se što sam jače mogla, da ga primim što više u sebe.

Pročitaj i ovo:   Subotnji izlazak koji je završio sa fantastičnim seksom u troje

Nisu mi dali da odmaram, već me bacili na krevet, odnosno prijatelj me povukao sebi u krilo, i rekao drugom: “Ajde da slavljenici ispunimo sve rupe”, već u sledećem trenu, bio mi je kurac u pički, drugi u guzi, a treći u ustima, sva trojica su uhvatila jedan ritam, nabijali mi svoje kurčine, nisam imala prostora da se mrdnem, bila sam potpuno zarobljena njihovim rukama, i ispunjena njihovim nemilosrdnim kurčinama. Pored mene su se lizale njih dve u pozi 69, dok ih je jedan prijatelj guzio neizmenično. Uhhhh… Nema boljeg osećaja od tog kada u isto vreme primam tri kurca. Prepuštena sam im skroz, uzimaju me jako, imam želju da me isprskaju svi spermom, da budem sva umazana i isprskana njihovom vrelom spermom. Govorim im šta želim i molim da mi to urade. Jebu me još, razvaljuju, imam osećaj da će me rastrgnuti, da ću biti sva pocepana njihovim kurčinama. Vrištala sam, cvilila, tražila još… Onaj koji mi je bio u guzi, me je povukao, spustio na pod. Klekla sam, otvorila usta, nabijali su mi svoje kurčine u usta, sve dok nisu jedno za drugim počeli da mi pune usta spermom, dok mi se nije počela slivati niz bradu, sise… Lizala sam sve, skupljala prstima, i gurnula svojoj drugarici u usta, da oseti i ona malo sperme.

Sela sam na pod, zapalila cigaretu, želela sam da malo posmatram…

Njih dve su nastavile da sisaju kite, svaka je imala po dva kurca u svojim ustima, mmmm, fantastičan prizor, mazila sam svoju nabreklu pičkicu gledajući ih. Naguzile su se obe, da prime kitu u picu, dok ih po jedan jebe u usta. Nisam mogla da odolim, prišla sam im, i nabijala im glave na kurac, širila guzove da im uđe što jače kurac, pljuvala po njihovim guzama, i gurala prst u njih, nadjekivale su jedna drugu, svršavale su… Ouh, kako je dobroooo slušati, gledati kako se tresu, kako se grče od zadovoljstva.

Pročitaj i ovo:   Seks sa dvije konobarice u skladištu lokalnog kafića

Želela sam i ja još, naguzila sam se. Hoću opet kurac u sebi, želim da se jebem, da se razvaljujem od kurca. Dvojica su svršavala po njihovim guzama, a ostali su pripali meni.

– “Želim dva kurca u pički!” – rekla sam.

Da, hoću i to, hoću da mi pička bude skroz popunjena, pocepana. Uzeo me je prijatelj, namestio na kurac, dok je drugi polako gurao svoju kitu isto. Jaojjjj… kako je savršenooo, tako jeeee, jebite mee, je jedino što sam izustila pre no što sam počela da se grčim u naletu orgazma. Svršavala sam žestoko, ludački… Jedan je izvadio kitu i ugurao mi u guzu, lagano je nabijao dok nije počeo da mi prska u guzu i ispunjava je spermom. Drugi me je nedugo zatim skinuo sa kite i žestoko nabio glavu na svoj kurac, tako jako da sam počela da grcam i gušim se sa silnom spermom koja se slivala niz moje grlo.

Posle svog tog divljanja, životinjskog jebanja nekima je bilo dosta, te su otišli a ostao je par i ja. Odmorili smo uz koju čašicu pića i nastavili započeto. Negde smo svi već na kraju snage ali smo želeli još, malo vanilla varijante, da uživamo u svakom pokretu. Mazili smo se, ljubili svo troje istovremeno, sisale smo mu kitu, lizale jezikom njegovu kurčinu koja je još uvek bila u punoj snazi, njegova jaja puna sperme.

Lizala mi je pičkicu, dok je muž tucao, počela je da se nabija još jače na njegovu kitu, svršavala je nabijajući jezik sve dublje u moju pičku.

Samo se okrenula i zaspala zadovoljna i zadovoljena…

Njen dragi i ja smo naravno nastavili uživajući u seksu do ranih jutarnjih časova.

783cookie-checkZa svoj rođendan poželjela sam grupnjak